Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΜΥΣΤΙΚΑ M.L.M 5: ΕΚΠΑΙΔΕΥΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΟΥ


Μυστικό 5 για την επιτυχία στο M.L.M-Εκπαίδευε το δίκτυο σου
(Σε αυτό ο Tim Sales μιλά για τις ενέργειες της δικτύωσης στις οποίες πρέπει να εκπαιδεύονται οι συνεργάτες του δικτύου μας ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ. Προωθεί το σύστημα του για καταγραφή της δραστηριότητας, κάτι που έχουμε λάβει υπόψη στη Megaservice Net όταν δημιουργήσαμε το ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ.- ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ)
Αγαπητέ φίλε,
Έχουμε φτάσει στο τελευταίο σύνολο δεξιοτήτων και βήματα που χρειάζεται να κτίσουμε έναν τεράστιο δικτυακό οργανισμό, το οποίο είναι η εκπαίδευση των νέων σου συνεργατών.
Αυτή είναι μια άλλη από τις ζωτικής σημασίας δεξιότητες που θα θέλεις να αναπτύξεις και το πρώτο μέρος να αρχίσουμε είναι με τον εαυτό σου- επειδή χρειάζεται να βεβαιωθείς πως ξεκίνησες σωστά. Δεν μπορείς όμως να περιμένεις και οι συνεργάτες του βάθους του δικτύου σου να κάνουν αυτό που εσύ δεν έχεις κάνει ούτε αυτή τη στιγμή κάνεις.
Για αυτό στην αρχή βεβαιώσου πως χρησιμοποιείς ο ίδιος τα προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρεις: Μπορεί αυτό που σου λέει να το θεωρήσεις φυσικό και να αναρωτιέσαι γιατί στο λέω, θα εκπλαγείς όμως μαθαίνοντας πόσοι πολλοί διανομείς δεν χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους. Να χρησιμοποιείς τα προϊόντα και να απολαμβάνεις κάνοντας το.
Μετά αποφάσισε επακριβώς το τι θέλεις να επιτύχεις με αυτή σου την επιχείρηση: Γίνε σαφής με τους στόχους σου και γράψε το σχέδιο σου (το πρόγραμμα σου) για το πως πρόκειται να επιτύχεις τους στόχους σου. Σου προτείνω να κάνεις αυτό το σχέδιο μέσα από τον κατάλογο των 13 δραστηριοτήτων που δημιουργούν χρήματα, όπως τις έχω προσδιορίσει στο εργαλείο που αποκαλώ Pocket Tracker. Θα σου πω περισσότερα για αυτό σε 1 λεπτό.
Και στο τέλος, δεσμεύσου να αναπτύξεις τις δεξιότητες επικοινωνίας και πρόκλησης: Αυτή μάλιστα θα είναι μια διαρκής διαδικασία. Προσπάθησε να κάνεις δοκιμές (role-playing) με τον ανάδοχο σου για να εξασκηθείς. Μπορείς επίσης να εξασκείσαι στο να γίνεσαι αποτελεσματικός επικοινωνός με την οικογένεια σου και τους φίλους σου. Χωρίς να μιλάς για την επιχείρηση.
Το μήνυμα εδώ είναι τελικά ότι δεν μπορείς να διδάξεις κάτι που δεν γνωρίζεις ή κάτι που δεν κάνεις ο ίδιος. Και για να γίνεις μεγάλος προπονητής (coach), θα πρέπει επίσης να προπονείς τα σωστά πράγματα. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό, είναι να ξέρεις που οι άνθρωποι έχουν προβλήματα και μετά να διορθώνεις αυτά τα προβλήματα τους. Για αυτό αι εγώ δημιούργησα το Pocket Tracker.
Εστίασε και Εκπαίδευσε στις 13 Δραστηριότητες που φέρνουν χρήματα
Όπως προανέφερα, υπάρχουν συγκεκριμένες δραστηριότητες που παράγουν εισόδημα. Κάνε πράξη το να εστιάζεις ΜΟΝΟΝ πάνω σε αυτές τις δραστηριότητες και να εκπαιδεύεις το δίκτυο σου να κάνει το ίδιο.
Να μια γρήγορη αναφορά στις 13 δραστηριότητες που παράγουν εισόδημα:
1.
Θέσε σαφείς και συγκεκριμένους στόχους και να τους καλλιεργείς σε καθημερινή βάση.
2. Να αυτοεκπαιδεύεσαι, πράγμα που συμπεριλαμβάνει την ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας, δεξιοτήτων πρόσκλησης κλπ.
3. Να κάνεις προωθητικές ενέργειες άμεσης επαφής (direct mail).
4. Να αφήνεις προσφορές σε τηλεφωνικά μηνύματα.
5. Να βάζεις διαφημίσεις σε Ραδιόφωνο, Τηλεόραση ή εφημερίδες και περιοδικά
6. Να συναντάς καινούργιο κόσμο.
7. Να καλείς υποψηφίους , ακόμη και αν απαντήσουν ή όχι.
8. Να συνδέεσαι/ μιλάς με έναν υποψήφιο.
9. Να προσκαλείς και να κανονίζεις ραντεβού.
10. Να παρουσιάζεις την επιχείρηση, είτε πρόκειται για παρουσίαση 1-1, για εκδήλωση σε ξενοδοχείο ή δίνοντας dvd ή audio.
11. Να πουλάς προϊόντα.
12. Να κάνεις αναδοχή νέων συνεργατών.
13. Να εκπαιδεύεις νέους διανομείς.

Κατέγραφε στοιχεία και εκπαίδευε το δικό σου δρόμο στην επιτυχία
Κάθε μία από τις παραπάνω δραστηριότητες είναι σημαντικά κομμάτια του πάζλ δημιουργίας εισοδήματος. Να θυμάσαι, πως για να γίνεις μεγάλος προπονητής χρειάζεται να ξέρεις σε ποιο σημείο/α οι άνθρωποι του δικτύου σου έχουν προβλήματα.
Για παράδειγμα, έχουν δυσκολία να συναντούν καινούργιους ανθρώπους ή ίσως έχουν δισταγμό στο να τηλεφωνούν και αντιστέκονται στο να σηκώσουν το ακουστικό και να καλέσουν υποψηφίους.
Όταν όμως οι συνεργάτες του δικτύου σου καταγράφουν το τι κάνουν σε αυτές τις 13 δραστηριότητες, τότε θα γνωρίζεις που αντιμετωπίζουν θέματα και τότε θα μπορείς να τους βοηθήσεις με αυτά τα συγκεκριμένα προβλήματα.
Για να σε βοηθήσω με όλα αυτά, δημιούργησα ένα απλό εργαλείο που καταμετρά το πόσο εστιασμένος και επιτυχημένος είσαι –εσύ και οι συνεργάτες σου- όταν κάνετε αυτές τις βασικές δραστηριότητες. Ονομάζεται Pocket Tracker και κάνει την καθημερινή καταγραφή της προόδου, εύκολη υπόθεση.
Όταν εκπαιδεύεις τους συνεργάτες σου να εστιάζουν μόνον σε αυτές τις δραστηριότητες, και να χρησιμοποιούν το Pocket Tracker για να ελέγχουν το πώς πάνε, τότε σύντομα θα δεις που χρειάζεται ο καθένας βοήθεια.
Το Pocket Tracker , θα αποκαλύψει , που στη διαδικασία της δικτύωσης οι συνεργάτες σου έχουν δυσκολίες. Αυτό σε καθιστά ικανό να τους προπονείς όπου χρειάζονται περισσότερη βοήθειας, δηλαδή στα σωστά πράγματα.
Να δημιουργείς Αντιγραφή και Επιτυχία
Η δημιουργία αντιγράψιμων συστημάτων είναι σημαντικό θέμα όταν εκπαιδεύεις τους συνεργάτες σου, να γιατί δημιούργησα το Pocket Tracker. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για εσένα και τους συνεργάτες του δικτύου σου, ώστε να παραμένετε εστιασμένοι σε αυτές τις δραστηριότητες που δημιουργούν εισόδημα και αποτελέσματα.
Η αντιγραφή είναι αυτή που οδηγεί στην επιτυχία και με αυτό το εργαλείο είναι εύκολο να αντιγράψεις τη διαδικασία που σε κρατά στη σωστή διαδρομή.
Για να μάθεις περισσότερα για το Pocket Tracker του Tim Sales ,πάτα τον ακόλουθο σύνδεσμο
http://www.firstclassmlmtools.com/pockettracker

H μεθοδολογία του Tim Sales έχει ληφθεί υπόψη , μαζί με τις προσεγγίσεις και άλλων σπουδαίων δασκάλων του δικτυακού μάρκετινγκ στο διεθνές επίπεδο, στη δημιουργία της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ προσέγγισης –της Megaservice Net προσέγγισης- που αποτελεί μέρος του συστήματος επιτυχίας MEGASERVICE SYSTEM στιες δικτυακές μας επιχειρήσεις. Απόλυτα δοκιμασμένη και προσαρμοσμένη στην Ελληνική Πραγματικότητα και στη διασφάλιση ενεργού ρόλου προπονητή στον ανάδοχο και manager κάθε γραμμής . Θέλετε να μάθετε για το δικό μας σύστημα επιτυχίας στο δικτυακό μάρκετινγκ; Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ μαζί μας. Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης Business and Life Coach
2105018493 - 6938979887 mmavrovouniotis@gmail.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: