Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΜΥΣΤΙΚΟ M.L.M 4-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ




ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟ M.L.M-ΜΕΡΟΣ 4ο: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Αγαπητέ φίλε
Εδω ο Tim Sales μιλά για τη σημασία της Παρουσίασης και προωθεί το εργαλείο του Brilliant Compensationι
Μοιράστηκα μαζί σου την προσέγγιση μου στην εξεύρεση υποψηφίων – που λέει εστιάσου πρώτα στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας, ώστε να έχεις την αυτοπεποίθηση να μιλάς τόσο στην ζεστή όσο και στην κρύα αγορά σου.
Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων επικοινωνίας σου είναι το δεύτερο βήμα στη συνταγή επιτυχίας- και πάει χέρι με χέρι με το να γίνεις ένας αποτελεσματικός επικοινωνός. Η ειδίκευση σου σε αυτά τα πρώτα δύο βήματα και τότε η δικτυακή σου επιχείρηση θα αποκτήσει τη δική της ζωή- θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα θα αναπτύσσεται.
Να θυμάσαι, έβγαζα πενταψήφιο μηνιαίο εισόδημα, μόλις δύο χρόνια από το ξεκίνημα μου στο δικτυακό μάρκετινγκ με μερική απασχόληση, και δεν είχα καμία προηγούμενη εμπειρία σε αυτό. Αυτό όμως που έκανα ήταν να έχω τη δέσμευση να μαθαίνω ότι ήταν απαραίτητο για την επιτυχία μου.
Όταν λοιπόν προχωράμε και φτάνουμε στο στάδιο της παρουσίασης της επιχειρηματικής μας ευκαιρίας στους υποψηφίους (στο τρίτο βήμα της συνταγής επιτυχίας), ανακάλυψα γρήγορα σε αυτό πως πολλοί άνθρωποι έβλεπαν τον κλάδο αρνητικά. Πόσες φορές για παράδειγμα δεν σε έχουν ρωτήσει «Είναι πυραμίδα;».
Η αντίρρηση στο ίδιο το M.L.M είναι η πιο συχνή που θα συναντήσεις και μπορεί να σε τρελαίνει να ασχολείσαι με αυτήν, εκτός κι αν είναι σωστά προετοιμασμένος για αυτό. Χρειάζεσαι εργαλεία παρουσίασης που αντιμετωπίζουν κατάματα αυτή την αντίρρηση- και την ξεπερνούν κάθε φορά.

H Καλύτερη Άμυνα είναι μια καλή Επίθεση

Συνήθως, όταν ξεκινάς την επιχείρηση, είτε θα καλέσεις κάποιους υποψήφιους σου σε μια συνάντηση επιχειρηματικής παρουσίασης όπου κάποιος άλλος θα κάνει την παρουσίαση, είτε σε μια τριπλή τηλεφωνική διάσκεψη με την γραμμή αναδοχής σου. Ή… θα χρησιμοποιήσεις κάποια παρουσίαση video ή audio για να βοηθήσεις τους υποψηφίους σου να πάρουν αυτά που είπαν νωρίτερα πως έχουν ανάγκη επιθυμούν ή δεν επιθυμούν.
Η χρησιμοποίηση της αξιοπιστίας του τρίτου προσώπου, είτε με τη μορφή κάποιου άλλου που μιλά -πχ ενός επιτυχημένου ηγέτη η της γραμμής αναδοχής σου από την εταιρία ή με την μορφή ενός audio ή video - είναι το κλειδί για τις προσπάθειες στρατολόγησης που κάνεις.
Η χρησιμοποίηση της αξιοπιστίας του τρίτου μέρους , επιτυγχάνει πολλά πράγματα όπως:
· Σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς ή να αγχώνεσαι για το πώς εσύ θα κάνεις παρουσίαση. Μπορείς να βασίζεσαι σε άλλους και σε ηχογραφημένες παρουσιάσεις για να γίνει η δουλειά σου.
· Επίσης τοποθετεί στο μυαλό των υποψηφίων πως το M.L.M είναι κάτι πραγματικό, είναι ένας ζωτικός τρόπος να κάνεις επιχείρηση και πως στην πράξη αποτελεί ένα καταπληκτικό όχημα για αυτούς ώστε με αυτό να επιτύχουν οτιδήποτε λένε πως χρειάζονται, επιθυμούν ή δεν επιθυμούν να έχουν ή κάνουν.
· Και ίσως το πιο σημαντικό είναι πως βάζει σε λειτουργία τη διαδικασία της αντιγραφής την οποία μπορεί εύκολα να ακολουθήσει το δίκτυο σου. Κατά συνέπεια μπορούν οι συνεργάτες σου να σε αξιοποιήσουν στις τριπλές τηλεφωνικές διασκέψεις, και αυτό εξαρτάται από το ποσοστό επιτυχημένος γίνεσαι. Μέχρι τότε όμως, θα εκπαιδευθούν να χρησιμοποιούν ένα εργαλεία παρουσίασης του « τρίτου μέρους» σαν μέρος της εργαλειοθήκης στρατολόγησης.

Το Χρυσό Πρότυπο των Εργαλείων Παρουσίασης

(Eδώ ο Tim Sales κάνει promotion ενός πράγματι σπουδαίου εργαλείου που δημιούργησε)
Σε αυτό το σημείο θα κάνω – χωρίς να ντραπώ- μια μεγάλη προώθηση μου. Βλέπετε κατάλαβα γρήγορα την ανάγκη να αντιμετωπίσω την «αντίρρηση στο M.L.M» κατάματα. Και δεν υπήρχαν πολλοί που να μπορούν να το κάνουν με έναν επαγγελματικό τρόπο . Επιπλέον ήθελα κάτι που να δουλεύει τόσο στη ζεστή αγορά μου –οικογένεια και φίλοι-καθώς και όταν θα ήμουν με επιτυχημένους επιχειρηματίες.
Έτσι βρήκα μια αυθεντία στο χώρο του marketing-εκπαιδευμένο καθηγητή στο Harvard , για να με συνοδεύσει σε μια συζήτηση για το Δικτυακό Μάρκετινγκ. Αυτός ο καθηγητής στην πραγματικότητα διδάσκει ένα μάθημα κολεγιακού επιπέδου πάνω στο M.L.M. Ακόμη, έχει διατελέσει σύμβουλος δεκάδων από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των FORTUNE 500 εταιριών.
Το αποτέλεσμα ήταν ένα δυναμικό εργαλείο στρατολόγησης και παρουσίασης που χρησιμοποιείται σήμερα από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ονομάζεται Brilliant Compensation και δίνει μια πολύ υψηλής αξιοπιστίας επισκόπηση του γιατί το M.L.M είναι απλά το μεγαλύτερο επιχειρηματικό μοντέλο που εφευρέθηκε ποτέ.
Το Brilliant Compensation με ευκολία αντιμετωπίζει την αντίρρηση στο M.L.M και μεταστρέφει ακόμη και τους πιο δύσκολους σκεπτικιστές σε άτομα που να θέλουν πλέον να μάθουν περισσότερα για την επιχειρηματική σου ευκαιρία.

Εκπαίδευσε τους Υποψηφίους σου και Θα Επιτύχεις

Το Brilliant Compensation έχει γίνει το Χρυσό Πρότυπο των εργαλείων παρουσίασης και στρατολόγησης του Δικτυακού Μάρκετινγκ (στην Αγγλική ). Ακόμη, η online εκδοχή του έρχεται μαζί με ένα δεύτερο εκπαιδευτικό εργαλείο παρουσίασης το οποίο εκπαιδεύει τους υποψηφίους πάνω στη σημαία της επένδυσης στην επιχείρηση τους- χωρίς να αναφέρεται το M.L.M.
Και τα δύο μαζί , αυτά τα δύο εργαλεία – ταινίες online κάνουν τη δουλειά της συνομιλίας για σένα ούτως ώστε, τόσο εσύ όσο και οι υποψήφιοι σου να ξεπεράσετε την καμπύλη μάθησης και να αρχίσετε να έχετε άμεσα επιτυχίες. Βεβαιωθείτε πως τα εξετάσατε με τους συνδέσμους που ακολουθούν, αυτά τα δυναμικά εργαλεία μπορούν γρήγορα να γίνουν οι καταλύτες της επιχείρησης σας για το επόμενο σας επίπεδο.
Για να μάθετε περισσότερα για τα εργαλεία αυτά του Tim Sales , πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο
Τώρα που έχουμε αναπτύξει τις δεξιότητες σου πάνω στην παρουσίαση, υπάρχει ένα ακόμη βήμα στη συνταγή- η εκπαίδευση των συνεργατών σου, το οποίο θα συζητήσουμε αύριο.

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Δεσμευμένος στην επιτυχία σου.
Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: