Κυριακή, 17 Μαΐου 2009

TO ΦΡΑΝΤΣΑΙΖ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


Το δικτυακό μάρκετινγκ είναι η μεγάλη ευκαιρία που προσφέρεται στον καθένα ,για να δημιουργήσει τη δική του Νέου Τύπου Επιχείρηση που έχει όλα τα πλεονεκτήματα του franchising χωρίς τα μειονεκτήματα του. Η επιτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ είναι προβλέψιμη αν ακολουθήσουμε τα μυστικά επιτυχίας που...συνήθως δεν μας αποκαλύπτονται.

Σάββατο, 15 Μάρτιος 2008

To Franchise των ανθρώπων

από τον John Milton Fogg
Πιθανόν να είναι κακή τακτική να ξεκινάμε με ένα κουίζ,αλλά για πλάκα, ας το κάνουμε έτσι κι αλλιώς. Μη στεναχωριέστε. Είναι πραγματικά εύκολο, είναι και multiple choice.
Ακούστε την παρακάτω δήλωση,μετά επιλέξτε τη σωστή απάντηση από τη λίστα στο τέλος:
«Στα περισσότερα μυαλά είναι μία "απάτη", μία "συνωμοσία",κάτι αμφισβητήσιμο ή άδικο στην καλύτερη περίπτωση,ανήθικο και παράνομο στη χειρότερη. Πολλοί επίδοξοι θέλω-τη-δική-μου-επιχείρηση ,επιχειρηματίες έχουν εξαπατηθεί δίνοντας τις οικονομίες μίας ζωής,απλά και μόνο για να δουν την εταιρία να πέφτει έξω,παίρνοντας μαζί και τα όνειρα τους. Πολιτικοί, regulators και τα μέσα ενημέρωσης-(ειδικά τα μέσα ενημέρωσης) φωνάζουν "ατιμία"κάθε φορά που ακούγεται το όνομα του. Οι εφημερίδες, τα περιοδικά, οι ειδήσεις και τα τοκ-σόου συχνά το ξεσκεπάζουν για το τι είδους απάτη που πρέπει να ξεφορτωθούμε είναι.
Μεγάλες εταιρίες που είχαν αναμειχθεί σ’ αυτό,το αποκηρύσσουν για να μη γίνει γνωστό.
Υπάρχει ακόμα και μία κίνηση να κηρυχθεί παράνομο.»
Τώρα, μαντέψτε:
ποια από τις παρακάτω είναι η σωστή απάντηση;
α) Κάποια καρτέλ της τηλεόρασης
β) Τραστ και κρυφές συναλλαγές επιχειρήσεων
γ) Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ (MLM / network marketing)
δ) Κανένα από τα παραπάνω
Διαλέξατε α, β ή γ;
Λοιπόν,
πιθανόν να υπάρχει κάποια αλήθεια σ’ αυτές τις επιλογές,αλλά καμία από αυτές δεν είναι η σωστή απάντηση.
Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία ερώτηση τρικ.
Η πραγματική απάντηση
«δ) Κανένα από τα παραπάνω»

ΗΤΑΝ σωστή σχεδόν 40 χρόνια πριν!
Τον καιρό εκείνο,αυτά ακριβώς ήταν που έλεγε ο κόσμος για μία επαναστατικά νέα επιχειρηματική αρχή που ονομαζόταν franchising .

Στις αρχές του '60, πριν τα McDonalds, η Pizza Hat και όλες οι άλλες επιτυχημένες εταιρίες φραντσάιζ καθιερώσουν το φραντσάιζ σαν μία νόμιμη βιομηχανία,όλα αυτά τα αρνητικά πράγματα είχαν λεχθεί και γίνει σχετικά με το φραντσάιζ. Υπήρχε ακόμα και μία κίνηση
στο κογκρέσο να κηρύξουν το φραντσάιζ παράνομο. Και σήμερα...;
Σήμερα, πολλοί ειδικοί λένε ότι η βιομηχανία φραντσάιζ είναι υπεύθυνη για περισσότερο από 50% όλων των αγαθών και υπηρεσιών που πουλιούνται και αγοράζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες,αξίας ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων.

Όχι και άσχημα για κάτι που πριν μερικά χρόνια είχε τη φήμη της "απάτης" και της "συνωμοσίας".
Ας δούμε το φραντσάιζ από λίγο πιο κοντά.

Το φραντσάιζ πραγματικά ήταν μία επαναστατική επιχειρηματική αρχή, και είναι ακόμα.
Ρίξτε μια ματιά στις εναλλακτικές λύσεις:
80% από όλες τις μικρές επιχειρήσεις αποτυγχάνουν στον πρώτο τους χρόνο.
80% από αυτές που τα καταφέρνουν,δεν καταφέρνουν να επιβιώσουν για τα επόμενα πέντε χρόνια,κι από αυτές που το κάνουν,ακόμα λιγότερες διαρκούν άλλα πέντε.
Σκεφτείτε το:
με πόσες επιχειρήσεις συνεργάζεστε που βρίσκονται στην αγορά 10 χρόνια ή περισσότερα;
Όχι πάρα πολλές...
Το φραντσάιζ είναι ένας τρόπος για τον μικρό επιχειρηματία να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.
Ένα φραντσάιζ αφαιρεί το μάντεμα στην επιχείρηση από την αρχή. Η εταιρία φραντσάιζ δημιουργεί μια ευκαιρία ,«με το κλειδί στο χέρι», μία ετοιμοπαράδοτη επιχείρηση,
ολοκληρωμένη, με προϊόντα και υπηρεσίες, εκπαίδευση,πωλητές, πολιτικές και διαδικασίες.

Σχεδόν ο καθένας με την επιθυμία και το αρχικό κεφάλαιο,μπορεί να ανέβει σ’ αυτό το όχημα,
να γυρίσει το κλειδί και να ταξιδέψει στη λεωφόρο της επιχειρηματικής επιτυχίας.
Είναι πραγματικά ευφυές.

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Δε χρειάζεται να ξέρετε όλα όσα χρειάζονται για το χτίσιμο ενός φραντσάιζ για να συμμετέχετε σε ένα. Η εταιρία φραντσάιζ έχει κάνει όλη τη δουλειά για εσάς. Εσείς απλά πληρώνετε το κόστος φραντσάιζ,χτίζετε ή νοικιάζετε ένα κατάστημα,το επιπλώνετε με τον εξοπλισμό που η εταιρία έχει είδη σχεδιάσει και δοκιμάσει με επιτυχία για εσάς,προσλαμβάνετε κόσμο και μετά πληρώνετε στην εταιρία ένα ποσοστό από τις πωλήσεις και τα κέρδη σας.
Μία ερώτηση:
Πόσο καλά πηγαίνουν τα φραντσάιζ;
Σύμφωνα με τους επικριτές, η αλήθεια είναι ότι το ένα τρίτο από όλες τις επιχειρήσεις φραντσάιζ αποτυγχάνουν. Ένα άλλο τρίτο ίσα-ίσα που καταφέρνει να επιβιώσει και μόνο ένα τρίτο βγάζει κέρδος.
Στην πραγματικότητα κάποιοι βετεράνοι του φραντσάιζ λένε ότι δεν μπορείς να κερδίσεις χρήματα στο φραντσάιζ σήμερα, εκτός κι αν κατέχεις πέντε ξεχωριστές μονάδες φραντσάιζ ή περισσότερες! Ακόμα κι έτσι, αυτός είναι ένας πολύ καλύτερος μέσος όρος από το 80/20 αποτυχία/ επιτυχία ποσοστό των τυπικών μικρών επιχειρήσεων.
Άλλη μια ερώτηση:
Πόσο κοστίζει το να αποκτήσεις ένα φραντσάιζ, σήμερα;
Α, εδώ είναι τα δύσκολα. Οι αμοιβές για φραντσάιζ κυμαίνονται μεταξύ $1.000 και $500.000. Η μέση αμοιβή σήμερα έρχεται "χαλαρά"γύρω στις $100.000. Μπορείτε να πάρετε ένα φραντσάιζ Molly Maid ή Thrifty Car Rental με μία αμοιβή των $17.500.Η Sir Speedy κοστίζει $25.000. Και οι μεγάλοι,όπως τα McDonalds... καλά,ακόμα κι αν μπορέσετε να βρείτε ένα, Ξεχάστε το!
Είναι εκατομμύρια....
Τα πραγματικά άσχημα νέα είναι ότι δεν υπάρχει μόνο η αμοιβή. Επίσης έχετε να πληρώσετε για το κτίριο,τις εγκαταστάσεις, το αρχικό απόθεμα, κλπ,τα οποία όλα μαζί μπορεί να φτάσουν τα εκατομμύρια ή περισσότερα. Η μέση τιμή εγκαταστάσεων είναι $250.000!Όχι ακριβώς όσα μπορεί να αντέξει ο μέσος άνθρωπος.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, οι περισσότερες εταιρίες φραντσάιζ παίρνουν ένα ποσοστό από τις πωλήσεις σας, όχι από τα κέρδη,ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, σαν προνόμιο τους. Είναι δύσκολο να αρχίσεις ένα φραντσάιζ σήμερα. Δεν είναι όπως παλιότερα που η βιομηχανία ήταν νέα και άγνωστη. Όπως και στα ακίνητα, το χρηματιστήριο και τις περισσότερες ευκαιρίες, τα πολλά χρήματα πηγαίνουν σ’ αυτούς που μπαίνουν νωρίς. Υπάρχει μεγαλύτερο ρίσκο και μεγαλύτερη αμοιβή.
Μόλις σιγουρευτούμε για κάτι,βλέπουμε ότι όλοι το κάνουν.
Σήμερα τα φραντσάιζ είναι αποδεδειγμένα κέντρα κέρδους. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο και είναι τόσο ακριβά. Πληρώνεις για να έχεις λιγότερο ρίσκο από ότι με το ξεκίνημα μιας τυπικής επιχείρησης,και πληρώνεις γιατί έχεις καθυστερήσει να μπεις επίσης.

Αλλά υπάρχει ένας τρόπος να έχετε τα χαμηλού έως καθόλου ρίσκου πλεονεκτήματα από ένα αποδεδειγμένο,αντιγράψιμο επιχειρηματικό σύστημα σαν το φραντσάιζ και συγχρόνως να απολαμβάνετε τις πλούσιες αμοιβές μίας πρωτοεμφανιζόμενης ευκαιρίας.
Ειλικρινά, στους περισσότερους από εμάς δεν περισσεύουν $250.000 ή περισσότερα που χρειάζονται για να αποκτήσουμε μία επιχείρηση φραντσάιζ. Αλλά σχεδόν όλοι μας μπορούμε να αποκτήσουμε το επόμενο καλύτερο πράγμα. Και αυτό είναι ακριβώς για το οποίο σας μιλάω εδώ:

Το ΕΠΟΜΕΝΟ... ΚΑΛΥΤΕΡΟ... ΠΡΑΓΜΑ...
και αυτό είναι το Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Το Δικτυακό Μάρκετινγκ έχει πάρει την αρχή του φραντσάιζ,παρέχοντας σε ανεξάρτητους επιχειρηματίες μία έτοιμη,χαμηλού ρίσκου, αποδεδειγμένη, με το κλειδί στο χέρι,ευκαιρία ατομικής επιχείρησης, και έχει κάνει μερικές αξιοπρόσεκτες βελτιώσεις σ’ αυτή.
Επένδυση Χαμηλού Κεφαλαίου Μικρό ή Καθόλου Ρίσκο
Πόσα χρήματα χρειάζεστε για να γίνετε ένας ανεξάρτητος επιχειρηματίας Δικτυακού Μάρκετινγκ;
Συνήθως δεν υπάρχει αμοιβή για να αρχίσετε την επιχείρηση σας. Θα επενδύσετε κατά κανόνα μερικές εκατοντάδες δολάρια έως λίγες χιλιάδες για το κιτ πωλήσεων σας, εκπαιδευτικό υλικό και υλικό πωλήσεων και όλο το αρχικό σας απόθεμα προϊόντων που θα χρειαστείτε ποτέ.
Τα Πλεονεκτήματα και οι Φορολογικές Ελαφρύνσεις μίας Επιχείρησης με έδρα το σπίτι:Για τους περισσότερους που συμμετέχουν,το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι μία επιχείρηση με έδρα το σπίτι, έτσι δεν επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος της απόκτησης ενός καταστήματος λιανικής.
Ο εξοπλισμός που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη λειτουργία της επιχείρησης σας Δικτυακού Μάρκετινγκ είναι απλός όσο ένα τηλέφωνο, ένα γραφείο και ένα ντουλαπάκι με συρτάρια. Και οι δυνατότητες για Φορολογικές Ελαφρύνσεις,έχοντας και λειτουργώντας μία επιχείρηση με έδρα το σπίτι,είναι από τις τελευταίες δυνατότητες φορολογικών ελαφρύνσεων που μπορεί να έχει μία οικογένεια.
Όχι υπάλληλοι – Εσείς έχετε τον έλεγχο
Σαν ένας επιχειρηματίας Δικτυακού Μάρκετινγκ,είστε ένας ανεξάρτητος συνεργάτης,ο Γενικός Διευθυντής της δικής σας επιχείρησης. Δεν έχετε «υπαλλήλους». Οι άντρες και οι γυναίκες με τους οποίους συνεργάζεστε είναι επίσης Γενικοί Διευθυντές, έχοντας τη δική τους
ανεξάρτητη επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ. Στο Δικτυακό Μάρκετινγκ δε σας ανήκει απλά η δουλειά σας,σας ανήκει η δική σας επιχείρηση. (Και σε αντίθεση με τους περισσότερους ελεύθερους επαγγελματίες,δεν ανήκετε εσείς στην επιχείρηση σας!).Έχετε τον πραγματικό έλεγχο της δουλειάς σας,και της ζωής σας.
Περισσότερες Επιλογές:Μερική Απασχόληση, Πλήρης Απασχόληση,Ταξίδια, Τοπική και Παγκόσμια Επιχείρηση

Κάθε επιχειρηματίας δικτυακού μάρκετινγκ είναι ένας εθελοντής: Δεν υπάρχουν «πρέπει».Είστε ελεύθεροι να εργάζεστε τις ημέρες και τις ώρες που θέλετε, όπου θέλετε, κάνοντας ότι θέλετε,και ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα,είστε ελεύθεροι να επιλέξετε τα άτομα
με τα οποία θέλετε να δουλεύετε.

Αν και η πλειοψηφία των επιχειρηματιών Δικτυακού Μάρκετινγκ δουλεύουν με μερική απασχόληση,όλο και περισσότεροι άντρες και γυναίκες ασχολούνται μ’ αυτό σαν μία πλήρης απασχόλησης καριέρα. Μερικοί εργάζονται αποκλειστικά από το σπίτι τους,άλλοι απολαμβάνουν τα ταξίδια σε άλλες πόλεις,ακόμα και σε άλλες χώρες,χτίζοντας τις επιχειρήσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ολοκληρωμένη Επαγγελματική Υποστήριξη
Στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, δουλεύετε για τον εαυτό σας,αλλά δεν είστε μόνοι σας. Η επιτυχία της εταιρίας Δικτυακού Μάρκετινγκ που ανήκετε,εξαρτάται από τη δική σας επιτυχία,είναι ο επαγγελματικός σας συνεργάτης,έτσι σας δίνει όλη τη δυνατή υποστήριξη, σε κάθε σας βήμα.
Όπως θα έκανε και μία καλή εταιρία φραντσάιζ,μία καλή εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ σας παρέχει το προϊόν ή την υπηρεσία που θα προσφέρετε και επίσης ένα τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης,ανάπτυξη νέων προϊόντων,εκπαίδευση στον τομέα που εργάζεστε,υλικό πωλήσεων και διαφήμισης,ένα τμήμα υποστήριξης διανομέων και πολλά περισσότερα.

Σήμερα, κάθε εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ είναι φιλική με το Internet. Εσείς και η εταιρία σας είστε πραγματικά συνεργάτες σε μία ευκαιρία κέρδους-κέρδους. Ακούγεται απίστευτο;Είναι, αλλά υπάρχουν περισσότερα. Υπάρχει ακόμα ένας σημαντικός λόγος που το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι το επόμενο βήμα μετά το φραντσάιζ, και είναι ο λόγος για τον οποίο μερικές φορές ονομάζεται...
«Φραντσάιζ»

Όταν αγοράζεται ένα φραντσάιζ, αποκτάτε το δικαίωμα να προωθήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία που σας παρέχει η εταιρία στην αγορά. Είναι παρόμοιο με το Δικτυακό Μάρκετινγκ,με τη διαφορά ότι δε χρειάζεται να πληρώσετε την αμοιβή του φραντσάιζ ούτε το ίδιο αρχικό κόστος,δε χρειάζεται να έχετε ένα κατάστημα λιανικής και ειδικευμένο εξοπλισμό, δε χρειάζεται να προσλάβετε και να παρακολουθείτε υπαλλήλους και δεν έχετε γεωγραφικούς περιορισμούς στην περιοχή που μπορείτε να δουλέψετε.
Επίσης, δεν πρέπει να πληρώσετε ένα ποσοστό από τις πωλήσεις σας πίσω στην εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ,όπως πρέπει να κάνετε με το φραντσάιζ. Ακόμα περισσότερο, είστε ένας ανεξάρτητος συνεργάτης,εργάζεστε για τον εαυτό σας, όχι για την εταιρία.
Και σαν να μην ήταν αρκετά εντυπωσιακά όλα αυτά,μία εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ κάνει ακόμα ένα επαναστατικό πράγμα για εσάς. Σας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρετε και σε άλλους την ευκαιρία να χτίσουν μία επιτυχημένη επιχείρηση!
Στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, δεν αποκτάτε εισόδημα μόνο από την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών της εταιρίας σας (όπως στο φραντσάιζ),μπορείτε επίσης να αποκτήσετε εισόδημα από τις πωλήσεις που κάνουν τα άτομα που εγγράφετε στο δικό σας οργανισμό Δικτύου, άτομα που, σαν κι εσάς,έχουν τη δική τους ανεξάρτητη επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ.

Αυτός είναι ο λόγος που το ονομάζουμε φραντσάιζ. Και αυτό δίνει στο Δικτυακό Μάρκετινγκ
ένα από τα πιο δυναμικά και κερδοφόρα χαρακτηριστικά του:σας επιτρέπει να πολλαπλασιάσετε το χρόνο,το ταλέντο και την ενέργεια σας ώστε να κερδίσετε προμήθειες από τις πωλήσεις που κάνουν οι άνθρωποι που εσείς εισάγετε στην επιχείρηση.

Ο Άντριου Κάρνεγκι, είπε κάποτε:

«Προτιμώ να παίρνω ένα τοις εκατό από τις προσπάθειες 100 ανθρώπων
παρά 100 τοις εκατό από τις δικές μου προσπάθειες.»

Και αυτό ακριβώς είναι, που σας επιτρέπει το Δικτυακό Μάρκετινγκ να κάνετε. Αυτό εξηγεί γιατί τόσοι πολλοί «συνηθισμένοι» άνθρωποι επιτυγχάνουν τόσο ασυνήθιστα αποτελέσματα
στο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Η παραδοσιακές μέθοδοι πώλησης και διανομής βασίζονται σε λίγους, επιλεγμένους σούπερ σταρ των πωλήσεων, που ο καθένας καταφέρνει ένα μεγάλο
όγκο πωλήσεων. Το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι ακριβώς το αντίθετο: βασίζεται σε πολλούς ανθρώπους που καταφέρνουν ένα μικρό κομμάτι ο καθένας.

Γι’ αυτό και ονομάζουμε αυτή τη μέθοδο:

«Το φραντσάιζ των ανθρώπων».

Το Δικτυακό Μάρκετινγκ συνδυάζει με επιτυχία όλα τα κερδοφόρα οφέλη του φραντσάιζ,
ενώ εξαλείφει συγχρόνως τα μεγάλα μειονεκτήματα του.

· Δεν υπάρχει αμοιβή φραντσάιζ, επειδή είστε ένας ανεξάρτητος επιχειρηματίας Δικτυακού Μάρκετινγκ.
· Δεν πληρώνεται ποσοστά από τις πωλήσεις σας πίσω στην εταιρία.
· Δεν υπάρχουν προσλήψεις, απολύσεις ή διοίκηση υπαλλήλων.
· Δεν υπάρχει καμία από τις απαιτήσεις που σας τρώνε όλο το χρόνο όπως μία δουλειά 7 ημερών την εβδομάδα,ή 15 ωρών την ημέρα λειτουργία καταστήματος λιανικής.
· Υπάρχει το δυναμικό πλεονέκτημα της προσφοράς υπέρ-υψηλής ποιότητας, μοναδικών προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών και η μεγάλη αξία των ανθρωπίνων σχέσεων.
· Υπάρχει η ανεξαρτησία της επιλογής:επιλέγετε με ποιον, πότε, που και πως δουλεύετε.
· Υπάρχει η ελευθερία της επιχείρησης με έδρα το σπίτι και η πιθανότητα των φορολογικών απαλλαγών που προσφέρει.
· Υπάρχει ευελιξία στην επιλογή μερικής ή ολικής απασχόλησης, σύμφωνα με τη μοναδική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.
· Υπάρχει η δυνατότητα να πολλαπλασιάσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας και να κερδίσετε εισόδημα από τις προσπάθειες των άλλων.
· Υπάρχει το εξαιρετικά περιορισμένο ρίσκο εκκίνησης που απαιτεί μόνο μερικές εκατοντάδες δολάρια.
· Υπάρχει η αποδεδειγμένη πιθανότητα ανταμοιβής τόσο με το εισόδημα που κερδίζετε όσο και
με συνεχιζόμενο εισόδημα, που μπορεί να κυμαίνεται από $500 ή $1000 έξτρα την εβδομάδα
μέχρι $10.000, $25.000 ή και περισσότερα.
· Είναι μια υπέροχη δουλειά και για το Internet επίσης. Όταν συνδυάζεται την τεχνική του Δικτυακού Μάρκετινγκ με την τεχνολογία του email και του web, μπορεί και να έχετε την πιο τέλεια επιχείρηση από όλες...
· Και τέλος, υπάρχει ακόμα η ευκαιρία για εσάς να είστε ένας από τους πρώτους που μπαίνουν
στη βιομηχανία, μία βιομηχανία που μόλις έχει ξεκινήσει τον κύκλο της ραγδαίας της ανάπτυξης...μία βιομηχανία που δημιουργεί επανάσταση στον τρόπο
που ο κόσμος αγοράζει και πουλά τα πάντα!

Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή από τώρα για να κοιτάξετε σοβαρά το Δικτυακό Μάρκετινγκ.«Το φραντσάιζ των ανθρώπων» είναι μία εξαιρετική έννοια και η ώρα του έχει έρθει, σήμερα!

Τώρα είναι η καλύτερη ώρα να επενδύσετε στο Δικτυακό Μάρκετινγκ για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι σαν να έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε χρυσό με $49 το κιλό!

Βρείτε σήμερα το χρόνο να ελέγξετε τα πλεονεκτήματα που θα έχετε χτίζοντας τη δική σας επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ. Είναι μία άμεση και απλή,με χαμηλό ρίσκο επένδυση, και υπόσχεται να σας επιστρέψει τις πιο εκπληκτικές ανταμοιβές που μπορείτε να φανταστείτε.

Σας ευχαριστώ για τη προθυμία σας να ρίξετε μια ματιά στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, Το Φραντσάιζ των Ανθρώπων.

JMF
Ο John Milton Fogg είναι ο συγγραφέας του best seller The Greatest Networker in the World
O John όπως συνηθίζει να λέει"δεν είμαι εγώ ο μεγαλύτερος δικτυωτής στον κόσμο,έχω βοηθήσει πολλούς όμως να γίνουν". Είναι προσωπικός μου μέντορας και αναμφισβήτητα μια αστείρευτη πηγή σοφίας
Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
Business Life Coach/Mentor
mmavrovouniotis@gmail.com

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Pisteyw oti gia na dei kapoios thn epixeirhmatikh eykairia pou "kryvetai" sto Diktyako Marketing prepei na einai anoixtomyalos,exypnos, na mhn exei ypallilikh nootropia ka8ws kai na exei th dia8esh na allaxei th zwh toy gia na parei ton apolyto elegxo ths zois tou sta xeria tou kai na grapsei th dikh tou istoria epityxhmenhs zwhs!