Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΜΥΣΤΙΚΟ Μ.L.M 6: ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ



Αγαπητέ φίλε
Ας ανακεφαλαιώσουμε τώρα όσα συζητήσαμε κατά τη διάρκεια αυτού του mini e-course πάνω στην μεθοδολογία του Tim Sales στο δικτυακό μάρκετινγκ, και το τι μπορείς να περιμένεις στη συνέχεια.
Όταν ερχόμαστε στο θέμα εξεύρεσης υποψηφίων, υπάρχουν οι ζεστές και οι κρύες αγορές. Ανάλογα λοιπόν με την εμπειρία σου και την εξειδίκευση σου αλλά και τις προτιμήσει σου, μπορείς να αποφασίσεις να προσεγγίσεις την μια ή και τις δύο αυτές αγορές για να κτίσεις την επιχείρηση σου.
Με αυτό στο μυαλό, τι μυστικό της επιτυχίας σου με στρατολογήσεις και πωλήσεις προϊόντων, είναι να γίνεις ένας Αποτελεσματικός Επικοινωνός. Και χωρίς καλές δεξιότητες επικοινωνίας δεν πρόκειται να κάνεις μια μεγάλη επιχείρηση. Σου μίλησα για τις 10 δεξιότητες επικοινωνίας, - βεβαιώσου λοιπόν πως δουλεύεις για να γίνεις ειδικός σε αυτές. Το πρόγραμμα Brilliant Communicator του είναι ένας καλός οδηγός, που θα σε βοηθήσει σε αυτό.
Η επικοινωνίας είναι και δεύτερο βήμα της πρόσκλησης πάνε χέρι- χέρι. Θα πρέπει λοιπόν να γίνεις καλός στην Πρόσκληση. Και όταν αναπτύσσεις τις δεξιότητες σου στην επικοινωνίας, τότε γίνεσαι γρήγορα Εδικός στις Προσκλήσεις.
Το πρόγραμμα Professional Inviter του Tim Sales περιγράφει τα 6 βήματα της συνταγής Πρόσκλησης που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει ένα δίκτυο 56.000 συνεργατών. Ένα πολύ καλό εργαλείο για να σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις αυτή την σημαντική δεξιότητα.
Η ενασχόληση με τις αντιρρήσεις και ειδικότερα με την «Αντίρρηση στο ίδιο το Δικτυακό Μάρκετινγκ», είναι κάτι που θα χρειαστείς να συνηθίσεις –έτσι απλά συμβαίνει. Ο καλύτερος τρόπος που έχω βρει για να ξεπεράσεις αυτή την αντίρρηση είναι να την αντιμετωπίσεις κατάματα χρησιμοποιώντας το εργαλείο Brilliant Compensation . Είναι ένα δυναμικό εργαλείο που χρησιμοποιεί την αξιοπιστία του Τρίτου Μέρος για να διαπεράσει αυτη την αντίρρηση.
Όταν λοιπόν έρθει η ώρα να παρουσιάσεις την επιχειρηματική σου ευκαιρία σε ένα από τους υποψηφίους σου, στείλε του να δουν το Brilliant Compenstation πρώτα. Θα είναι μετά από αυτό έτοιμοι να δεχτούν περισσότερες πληροφορίες.
Η Εκπαίδευση των Νέων σου Συνεργατών είναι το τελευταίο Βήμα τα από τα 4 που προτείνει ο Tim Sales Η εκπαίδευση λέει ξεκινά από το σπίτι, πρώτα με εσένα τον ίδιο, για αυτό βεβαιώσου πρώτα από όλα πως ΕΣΥ χρησιμοποιείς τα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρίας σου. Βεβαιώσου πως είσαι πολύ σαφής σχετικά με το λόγο για τον οποίο κάνεις σωστά την επιχείρηση και λάβε την Μια την Μοναδική απόφαση, να κάνεις στα αλήθεια αυτή την επιχείρηση ΣΟΒΑΡΑ.
Δεσμεύσου να αναπτύσσεις τις δεξιότητες σου επικοινωνίας και πρόσκλησης και να μετράς το πόσο εστιασμένος είσαι στο να κάνεις τις 13 δραστηριότητες που δημιουργούν εισόδημα στο δικτυακό μάρκετινγκ. Το Pocket Tracker του Tim Sales είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που θα σε βοηθήσει , τόσο εσένα όσο και τους συνεργάτες σου, να παραμένετε στη σωστή πορεία. Θα σε βοηθήσει να γίνεις ένας αποτελεσματικός coach και εκπαιδευτής επειδή ακριβώς τώρα με αυτό το εργαλείο θα ξέρεις ακριβώς που χρειάζονται βοήθεια οι νέοι σου συνεργάτες.

Η Αποστολή μου είναι να σε βοηθήσω

Το 1996 αποφάσισα πια να βοηθήσω συνολικά τον κλάδο του M.L.M , έτσι τα διάφορα εκπαιδευτικά προϊόντα και προγράμματα που δημιούργησα είναι αποτέλεσμα αυτής μου της απόφασης.
Κάθε μήνα προσφέρω μια δωρεάν Τηλεδιάσκεψη στην οποία συμπεριλαμβάνω όλους τους συνδρομητές του newsletter μου. Γράψου και εσύ λοιπ0όν για να μπορείς να τις παρακολουθείς. Μια αναπαραγωγή αυτών των διασκέψεων αναβαίνει στο site μου κάθε δύο εβδομάδες, μετά την διάσκεψη, ώστε να μπορείς να την ξανακούσεις αν την έχασες.
Στην επιτυχία σου
Tim Sales
Για το Brilliant Communicator πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο
Για το Professional Inviter πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο
Για το Brilliant Compensation πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο
Για το Pocket Tracker πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο
Αν πάλι θέλετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα επιτυχίας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, που να λαμβάνει υπόψη του:
· Όλους του μεγάλους δασκάλους του Δικτυακού Μάρκετινγκ, από τον Big All μέχρι τον Tim Sales, από την Kim Klaver μέχρι τον John Milton Fogg.
· Που να διαπερνά την ιστορία του δικτυακού μάρκετινγκ και να αγγίζει το σήμερα, το Νέο Παράδειγμα Στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.
· Που να αφορά στην Ελληνική Πραγματικότητα
· Που να είναι εφαρμοσμένο πάνω στα προϊόντα την φιλοσοφία την πολιτική της Forever Living Products.
· Που να αξιοποιεί όλη μου τη γνώση και εμπειρία 28 χρόνων στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνία .
· Που να έχει δοκιμαστεί και να παράγει αποτελέσματα
Τότε το MegaserviceSystem , το ΔΙΚΟ μας σύστημα του δικτύου μας Megaservice Net είναι η απάντηση σου.
· Δωρεάν Εκπαίδευση και Προπόνηση.
· Ομαδικότητα
· Συνεργασία
· Μετρήσιμα Αποτελέσματα
· Διαρκής Αυτοβελτίωση
· Δικτυακό και διαδικτυακό μάρκετινγκ
· Πρώτα Εκπαίδευση και μετά ξεκίνημα και διαρκής εκπαιδευτική υποστήριξη σε κάθε βαθμίδα
Αυτά είναι τα γνωρίσματα του συστήματος μας
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
mmavrovouniotis@gmail.com

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Δεν υπάρχουν σχόλια: