Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑΙ Ή ΌΧΙ;

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Λάμβανε Ισχυρά Ναι
Πρέπει να ξέρεις ότι όσα περισσότερα ΝΑΙ πάρεις κατά τη διάρκεια της παρουσίασης σου, τόσο ευκολότερο (και αυτόματα) θα γίνεται το κλείσμο. Στην πραγματικότητα εάν πάρεις πολλά ΝΑΙ , δεν θα χρειαστεί καν το στάδιο του κλεισίματος. Η ορμή που δημιουργούν τα ΝΑΙ, η συγχρονικότητα της στιγμής θα το έχουν ήδη κάνει με επιτυχία. Όμως , αλήθεια, πόσο καλή είναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ των ΝΑΙ που λαμβάνεις;
Ένα Αααα ,Μάλιστα ή ένα Ίσως δεν είναι καλά είδη ΝΑΙ ,όπως είναι τα ΣΙΓΟΥΡΑ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΦΥΣΙΚΑ.... Εγώ προτείνω ένα συγκεκριμένο τροπο για να παίρνεις ισχυρά ΝΑΙ όταν ο υποψήφιος κάνει μη ισχυρές δεσμέυσεις.
Όταν ο υποψήφιος απαντά επανηλλειμένα στις ερωτήσεις με ΙΣΩΣ, ΠΙΘΑΝΑ,κλπ, τότε  επαναδιατύπωνε την ίδια ερώτηση και ρώτα τον ξανά. Εάν εξακολουθεί να σου δίνει ασθενείς δηλώσεις, τότε ρώτησε τον ευθέως: "Αυτό σημαίνει ΝΑΙ ή ΟΧΙ;"

'Εχεις το δικάιωμα να γνωρίζεις πως πηγαίνεις σε κάθε βήμα της παρουσίασης σου. Ζητώντας λοιπόν να έχεις τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑΙ, μπορείς έτσι ΕΣΥ να αποφασίζεις εάν θα συνεχίσεις την παρουσίαση σου ή αν θα τον θεωρήσεις μη αποδεκτό υποψήφιο και θα προχωρήσεις στον επόμενο.

Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης



Δεν υπάρχουν σχόλια: