Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΜΥΣΤΙΚΑ M.L.M 2ο ΜΕΡΟΣ :ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ


Μυστικά M.L.M –Μέρος 2ο-Εξεύρεση Υποψηφίων (Το 2ο μέρος των παρουσιάσεων του Tim Sales)
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρίσκεις ανθρώπους και να τους μιλάς για την επιχειρηματική σου ευκαιρία.Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι αυτή- τι να λες όταν είσαι μαζί τους; Γνωρίζοντας το τι να λες και το πως να το λες είναι θέματα ζωτικής σημασίαςεπειδή ποτέ (ή σπανίως) θα έχεις μια δεύετρη ευκαιρία να κάνεις μια καλή πρώτη εντύοωση. Και σίγουρα δεν θέλεις να χάνεις ανθρώπους.
Όταν ξεκίνησα στο M.L.M, μου είπαν απλά να κάνω μια Λίστα όλων μου των φίλων και συγγενών και μετά να πάω να τους πουλήσω την ιδέα της δικτυακής μου επιχείρησης. Λοιπόν, κάποιοι θα έχουν επιτυχία δουλεύοντας με την ζεστή τους αγορά, ενώ άλλοι θα φάνε τα μοιούτρα τους με αυτλην.
Έχω δει επίσης ορισμένους ανθρώπους να είναι επιτυχημένοι, να κτίζουν όλη την επιχείρηση τους, μέσω καταχωρήσεων και αγγελιών σε εφημερίδες. Εξάλλου έτσι ξεκίνησα και εγώ, απαντώντας σε μια διαφήμιση που είδα στην WashingtonPost. Αλλά και πάλι , αυτο δεν κάνει για όλους.
Και μετά έχω δει κάποιους ανθρώπους να είναι επιτυχημένοι χσρησιμοποιώντας την άμεση ανταπόκριση (internet, επιστολές,διαφημιστικά πόρτα –πόρτα) και άλλους με την ικανότητα που έχουν να μιλούν σε ξένους στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Τελικά , υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να βρίσκεις υποψηφίους και σίγουρα και εσύ θα καταλήξεις σε κάποιους, αρκετούς από αυτούς για να κάνεις τη δουλειά σου. Το μυστικό είναι να γνωρίζεις πως να επικοινωνείς με τους ανθρώπους που θα βρίσκεις, όταν πια τους έχεις στο τηλέφωνο σου ή απέναντι σου.
Μάθε να είσαι ένας αποτελεσματικός Επικοινωνός
Το σημείο που υπογραμμίζω εδώ έιναι πως οποιαδήποτε κι αν είναι η μέθοδος που κάνει την επιχείρηση σου ή/και τα προϊόντα σου γνωστά και επιθυμητά, είναι μια καλή μέθοδος. Στο κάτω κάτω , ο ορισμός του μάρκετινγκ είναι « να κάνεις γνωστό ότι το προϊόν σου ή υπηρεσία σου είναι επιθυμητά».
Έτσι λοιπόν... αντί να πέσεις με τα μούτρα στους τρόπους εξέυρεσης υποψηφίων, καλύτερα εστιάσου στην ανάπτυξη εκείνων των δεξιοτήτων επικοινωνίας που θα σε κάνουν ικανό να κάνεις τους υποψηφιους σου να ενδιαφέρονται για την επιχειρηματική σου ευκαιρία. Επειδή αυτά που μετράνει είναι το τι λές και το πως το λες. Και όταν είσαι σίγουρος , όταν εμπιστευεσαι τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, τότε θα είσαι και πιο αποτελεσματικός με όλους του υποψηφίους σου, είτε αυτοί είναι από τη ζετσή είτε απο την κρύα αγορά σου.
Ακόμη, το να έχεις καλές δεξιότητες επικοινωνίας είναι αυτό που θέλεις να πολλαπλασιάσεις , να αντιγραφεί στο δίκτυο σου, επειδή ο καθένας θα έχει την δική του καλή προσέγγιση στο πως να κάνει την επιχείρηση. Και εσύ δεν θελεις να περιορίζεις τους νέους σου συνεργάτες λέγοντας τους πως ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψουν με τη ζετσή ή με την κρύα αγορά τους, ή πως θα ΠΡΕΠΕΙ να βάλουν αγγελία στις εφημερίδες ή στο Internet.
Καλύτερα θα είναι να τους διδάξεις ένα σύστημα επικοινωνίας, και τότε η επιχείρηση σου θα ευημερήσει.
Γίνε Ειδικός σε αυτές τις 10 Δεξιότητες Επικοινωνίας.
Ανακάλυψα λοιπόν πως υπάρχουν 10 γνωρίσματα, χαρακτηριστικά, δεξίοτητες επικοινωνίας που έχουν κοινά όλοι οι επιτυχημένοι δικτυωτές. Αποφάσισα να αναπτύξω αυτές τις 10 δεξιότητες πρώτα εγώ στον εαυτό μου και αποφάσισα επίσης να τις δείχνω στους νέους μου συνεργάτες, και αυτά ακριβώς είναι που προτείνω και σε εσάς.
Να μια σύντομη καταγραφή των 10 Δεξιοτήτων-
1. Να ενδιαφέρεσαι για τον Υποψήφιο.
2. Να μην αποσπάσαι από τίποτα.
3. Να έχεις μια ειλικρινή, φιλική έκφραση προσώπου.
4. Να χρησιμοποιείς το σωστό βαθμό δυναμισμού.
5. Να επικοινωνείς απλά-χωρίς ένταση,παραπλάνηση,παπαγαλίζοντας ή διστάζοντας.
6. Να βεβαιώνεσαι πως το σωμα σου δεν αποσπά τον υποψήφιο σου.
7. Να λες την αλήθεια.
8. Να ξέρεις περί τίνος μιλάς.
9. Να επικοινωνείς απο και πρός το επίπεδο κατανόησης του υποψηφίου σου.
10. Να έχεις την πόρθεση να καλυτερέψεις την ζωή του υποψηφίου σου.
Σας ενθαρρύνω να θέσετε ως κορυφαίο στόχο σας, το να γίνετε ένας αποτελελσματικός επικοινωνός. Και το λέω αυτό επειδή η επιτυχία σας θα είναι ευθέως ανάλογη του πόσο γρήγορα αναπτύσσετε αυτές τις δεξιότητες επικοινωνίας.
Κάντε εύκολη την επικοινωνία σας
Για να βοηθήσω τους δικτυωτές να γίουν πολύ καλοί σε αυτές τις δεξιότητες δημιούργησα ένα εκπαιδευτικό εργαλείο που ονομάζεται Brilliant Communicator και αποτελείται από 10 CD με ένα συνοδευτικό εκπαιδευτοικό οδηγό 200+ σελίδων ο οποίος αναλύει με λεπτομέρεια κάθε μια απο αυτες τις δεξιότητες. Θα μάθεις λοιπον από πρώτο χέρι τι δουλέυει και τι όχι στην επαφή σου με υποψηφίους
Για να μάθεις περισσότερα για το BrilliantCommunicator ,πάτησε εδώ
http://www.firstclassmlmtools.com/brilliantcommunicator
Εάν λοιπόν σκέπτεσαι σοβαρά να βγάλεις πολλά χρήματα στο δικτυακό μάρκεινγκ, αυτό το εκπαιδευτοικό εργαλείο θα σε πάει εκεί. Το να γίνεις ένας Αποτελεσματικό Επικοινωνός θα σε πάει στην κορυφή στο δικτυακό μάρκετινγκ, ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη δεξιότητα στην οποία θα μπορούσες να επενδύσεις χρόνο αναπτύσσοντας.
Και είτε βρίσκεις υποψηφίους μέσω των φίλων και οικογένειας σου, είτε μέσω διαφήμισης, μέσω αγοράς καταλόγωνν ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, το να γνωρίζεις τι και πως θα τους λες αυτό που θέλεις , είναι ένα από τα μεγάλα μυστικά επιτυχίας.
Στην Επιτυχία σου

Συστήνω αυτό το καταπληκτικό εργαλείο του Tim Sales. Με την εμπειρία μου στο χώρο του Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας (τέως Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ), και την ενεργή μου δράση στο Δικτυακό μάρκετινγκ ( Manager Forever Living Products, Ιδρυτής του δικτύου Megaservice Net), μπορώ να δω και να συστηνω το εργαλείο αυτό ως ένα από τα καλύτερα που έχω συναντήσει.
Εμείς στο δίκτυο μας στην Forever Living, στη Megaservive Net, το διδάσκουμε στους συνεργάτες μας.

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Μιχαηλ Μαυροβουνιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: