Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ-ΜΕΡΟΣ 5-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Θεωρία και πραγματικότητα
Η θεωρία του Δικτυακού Μάρκετινγκ είναι όμορφη σαν ιδέα. Οι άνθρωποι βοηθούν άλλους ανθρώπους να μεγιστοποιήσουν τις δικτυακές τους σχέσεις και να παράγουν παθητικό εισόδημα. Εάν ο καθένας που συμμετείχε έκανε το δικό του μερίδιο σε αυτό, τότε η αρχή της αντιγραφής και η αρχή της γεωμετρικής προόδου θα έφερναν την επιτυχία.
Το παθητικό εισόδημα θα παράγεται σε μια βάση μερικής απασχόλησης και η οικονομική ανεξαρτησία θα μπορούσε να έρθει με μια μακροχρόνια δέσμευση καριέρας.
Όμως η θεωρία του Δικτυακού Μάρκετινγκ δεν γίνεται πάντα και πράξη. Η αλήθεια της θεωρίας είναι πως “¨ότι βάζεις στο ΔΜ αυτό και θα πάρεις”. Διάλεξε με προσοχή την ευκαιρία που θα συνεργαστείς και θα προωθήσεις.
Κατάλαβε επίσης ότι πρέπει να λειτουργήσει, να αργαστείς σε αυτή την επιχείρηση, εάν περιμένεις να σου αποφέρει χρήματα.
Είσαι ένας διανομέας. Διανέμεις προϊόντα και υπηρεσίες. Κοίτα λοιπόν να αποκτήσεις πελάτες λιανικής . Είσαι ανάδοχος. Βρες λοιπόν ανθρώπους να εισάγεις. Είσαι ο ηγέτης ενός δικτυακού οργανισμού με βάθος- ενός συστήματος διανομής. Ηγήσου λοιπόν και υποστήριξε αυτό το σύστημα. Γίνε επαγγελματίας του δικτυακού μάρκετινγκ. Εκπαίδευε, υποστήριζε ,ενθάρρυνε, δίδασκε και δείχνε σε αυτό το άτομο πως να λειτουργήσει την επιχείρηση και πως να γίνει επιτυχημένο. Και όταν αυτό το κάνεις αποτελεσματικά, τότε κάνεις πράξη τη θεωρία. Θα είσαι τότε μια θετική μονάδα αυτού του κλάδου. Η κατανόηση της θεωρίας και του τι πρέπει να προσδοκά κάποιος , είναι σημαντικά στοιχεία όταν διαλέγεις ποιο πρόγραμμα σε αντιπροσωπεύει καλύτερα, και το ακολουθείς. Ορισμένα προγράμματα ταιριάζουν καλύτερα σε συγκεκριμένα άτομα. Κάνε λοιπόν την έρευνα σου για να επιλέξεις πρώτα το καταλληλότερο πρόγραμμα πριν επενδύσεις τον χρόνο και τα χρήματα σου. Το Δικτυακό μάρκετινγκ είναι μια μεγάλη επιχείρηση. Να είσαι προ δραστικό άτομο και να κάνεις τη θεωρία του Δικτυακού Μάρκετινγκ πραγματικότητα και τρόπο ζωής για εσένα και για αυτούς που εισάγεις στην επιχείρηση σου

Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
Προπονητής Δικτυακού Μάρκετινγκ
mmavrovouniotis@gmail.com

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Δεν υπάρχουν σχόλια: