Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ



H Βασική προϋπόθεση είναι η δέσμευση :

  1. Βρίσκουμε έναν συνεργάτη με απίστευτη θέληση.Ίσως να μην διαθέτει ακόμη δεξιότητες και να θέλει πολύ χρόνο για να αναπτυχθεί. Αυτό όμως δεν είναι σημαντικό Το σημαντικό είναι η θέληση του.
  2. Συμφωνεί σε μια μακροχρόνια χρονική δέσμευση. Σιγουρευόμαστε πως βλέπει την μεγάλη εικόνα, έχει όραμα και καταλαβαίνει τη δέσμευση και την επένδυση που θα κάνουμε πάνω του. Με το να γίνουμε μέντορες του, διασφαλίζουμε την επιτυχία του.
  3. Ξεκινά η δουλειά μας μαζί του. Ο MLM ηγέτης/ μέντορας γίνεται η μόνιμη συντροφιά του συνεργάτη . Κάνουν 2:1 παρουσιάσεις μαζί. Μοιράζονται καθήκοντα στις παρουσιάσεις επιχειρηματικής ευκαιρίας. Πάνε μαζί στις διαδρομές. Για του επόμενους 6 μήνες είναι κολλητοί , είναι "σιαμαίοι".
Στο τέλος των 6 μηνών ο συνεργάτης γνωρίζει, όσα γνωρίζει ο μέντορας/ ηγέτης της γραμμής αναδοχής του, επιπλέον των δικών του δεξιοτήτων γνώσεων και ταλέντων που πρόσθεσε  από την εκπαίδευση που έλαβε από τον ηγέτη.
Ο συνεργάτης γνωρίζει  αυτά που γνωρίζει  ο ηγέτης της γραμμής αναδοχής ,ίσως και περισσότερα. Ένας νέος ηγέτης έχει αναπτυχθεί, που ξεπέρασε  -στην καλύτερη εκδοχή- τον μέντορα του. (Αλήθεια αυτό είναι κάτι που το αντέχετε; Γιατί αυτή είναι η δουλειά μας : να βρίσκουμε και να αναπτύσσουμε ηγέτες).
Έτσι δημιουργούμε ηγέτες στο δικτυακό μάρκετινγκ. Μετά την πάροδο των 6 μηνών αναλαμβάνουμε έναν άλλο συνεργάτη για να τον αναπτύξουμε σε ηγέτη. Ο ηγέτης που ήδη αναπτύξαμε , αναπτύσσει τώρα με την σειρά του ένα νέο ηγέτη για τους επόμενους 6 μήνες.

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

© Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης, Coach
2105018493
6938979887


Δεν υπάρχουν σχόλια: