Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ;

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Εσείς πόσες εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ αλλάξατε τον τελευταίο χρόνο; Κάποιοι μοιάζουν σε αυτό με την παράφραση του τραγουδιού "Θα ήθελα να αλλάξω 1, και 2 και 3 και...." .
Junkies of MLM λένε αυτήν την ομάδα οι ειδικοί του δικτυακού μάρκετινγκ. Και φυσικά πάντα τους φταίει η προηγούμενη εταιρία.... που δεν πρόλαβαν να γνωρίσουν αφού ούτε χρόνο έμειναν εκεί. Και το εκεί πάντα είναι "το νέο, το επαναστατικό, το μοναδικό..." Και ξάφνου το βαριούνται, και εμφανίζεται ένα "νέο, μοναδικό, επαναστατικό....". Και κάποιο που τους πίστεψαν έχασαν έτσι τις αμοιβές τους, τα δίκτυα τους, και κυρίως ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ τους. Ότι πιο σημαντικό υπάρχει για έναν άνθρωπο. Σε αυτό το παιχνίδι, κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν. Ας το σκεφθούν όλοι. Και μιας και εμένα μου συνάδει το ρητό του Γκάντι "Γίνε το παράδειγμα που θέλεις να δεις στον κόσμο", μακριά από εμένα αυτές οι πρακτικές ζωής. Γιατί εδώ δεν μιλάμε μόνο για επιχειρηματικές πρακτικές , αλλά για την ίδια τη ζωή και τις αξίες μας. Είναι σαν να λέμε πόσες σχέσεις ζωής κάνεις σε έναν χρόνο δηλαδή.
(Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο δικαίωμα επιλογής και αλλαγής που έχει ο καθένας, αλλά στην πρακτική του γυρίζω από εταιρία σε εταιρία, από σχέση -κατά συνέπεια- σε σχέση) )
Φίλοι μου στην Forever,αλλά και μετέχοντες σε άλλες εταιρίες του δικτυακού μάρκετινγκ και της άμεσης πώλησης. Μην ξεχνάμε πως είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ (Συνεργάτες, Διανομείς ή όπως αλλιώς μπορεί να το λέει η εταιρία). Αυτό μην το συγχέουμε όμως με το αλλάζω τις εταιρίες σαν τα πουκάμισα. Αυτό λέγεται αλλιώς!!!
Και όπως λέει ο λαός «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρά καλάθια».
Και επίσης
«ο λωλός αν δεν κουραστεί δεν κάθεται»…
« ο κακός ο μάστορης με τα σύνεργα του τα βάζει»..
«…με τις πορδές αυγά δεν βάφονται»
Τέλος για να ξεκαθαρίσουμε και κάτι : Ο καθένας είναι υπεύθυνος των επιλογών του. Αλλά και υπεύθυνος για όσα λέει και υπόσχεται επίσης.

Μιχαήλ.Ι.Μαυροβουνιώτης
mmavrovouniotis@gmail.com
www.michailmavrovouniotis.com

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Πάρα πολύ σωστό!! Προσπαθώ να καταλάβω τί έχουν πάθει όλοι και γυρνάνε από'δω και απο'κει.. και όλοι θέλουν να είναι πρώτοι σε μία εταιρεία που ξεκινάει.. Ξυπνήστε!! Βάλτε στόχους και πλάνο δράσης και δημιουργήστε το!! Το να τρέχεις από τη μία εταιρεία στην άλλη, δεν σου δίνει τίποτα, δεν δημιουργείς τίποτα και πάνω απ'όλα χάνεις την αξιοπιστία σου στους ανθρώπους, μία βασική προϋπόθεση για την επιτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ!!

MΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ είπε...

Έτσι ακριβώς