Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887
By Richard Brooke
1. Να χρησιμοποιείς όλα τα προϊόντα σου και με όσο το δυνατόν πιο δημιουργικούς τρόπους. Οι εμπειρίες των προϊόντων σου γίνεται η βάση των λιανικών πωλήσεων σου.

2. Σκέψου τι θα κάνεις με το εισόδημα από το ενεργητικό σου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ και επέτρεπε στον εαυτό σου να αισθάνεται τι συναίσθημα θα έχει με αυτό.

3. Να δημιουργείς και συντηρείς μια λίστα ανθρώπων για να έρθεις σε επαφή και το πώς θα μένεις σε επαφή μαζί τους. Θα πρέπει να έχεις εκατοντάδες άτομα σε αυτή. ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΙΣ το ενδιαφέρον τους.

4. Να μελετάς το MLM σαν να επιδίωκες ένα πτυχίο προγράμματος 4 ετών σε αυτό. Να διαβάζεις και να ακούς ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

5. Να διαχειρίζεσαι τα Πιστεύω σου. Να μελετάς, ακούς και παρακολουθείς άτομα που έχουν τα πιστεύω που θέλεις. Μάθε να πιστεύεις με τη μορφή προσδοκιών σε αυτά που θέλεις.

6. Δημιούργησε ένα Επιχειρηματικό Σχέδιο … ένα απλό επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ καθημερινά. Κάνε το καθημερινό πρόγραμμα δράσης και άσε το σχέδιο να δουλέψει για εσένα.

7. Να αντιμετωπίζεις την επιχειρηματική σου ευκαιρία σαν μια νέα καριέρα. Να αφιερώσεις το
ν εαυτό σου στο να αριστεύσεις σε αυτήν.

8. Να εργάζεται το λιγότερο σε βάση μερικής απασχόλησης, δηλαδή 10-20 ώρες την εβδομάδα. Οι «κάποιες φορές » αμείβονται …. Κάποιες φορές.

9. Να μάθεις να «πουλάς» την ευκαιρία εισοδήματος όπως πουλάς προϊόντα Οι περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τα χρήματα .

10. Να πουλάς εισόδημα και ελεύθερο χρόνο περισσότερο από επιχειρηματική ευκαιρία ή επιχείρηση από το σπίτι. Οι άνθρωποι θέλουν τρύπες, όχι τρυπάνια.

11. Μην τραβάς τα σχοινιά. Δούλευε με τις επιθυμίες. Δούλευε μόνο με εκείνους που δουλεύουν, κι όχι με όσους υπόσχονται ό τι θα δουλέψουν.

12. Πρόσφερε στον εαυτό σου επιλογές από τις οποίες να μπορείς να επιλέγεις τους ηγέτες σου. Κάνε αναδοχή πολλών ανθρώπων για να δημιουργείς πιθανότητες που θα λειτουργούν υπέρ σου.

13. Κάνε αναδοχές και συνέχιζε να κάνεις αναδοχές μέχρι να βρεις έναν Άσσο (κτίστη της επιχείρησης).Μετά, πήγαινε τον ΒΑΘΟΣ (πάντα υπάρχουν 4 άσσοι σε μια τράπουλα 52 καρτών. Και υπάρχουν τουλάχιστον 4 κτίστες επιχείρησης για κάθε 52 άτομα που εισάγεις).

14. Να είσαι προσεκτικός με την «τοποθέτηση» ανθρώπων κάτω από άλλους. Σε κανέναν δεν αρέσει να δίνεται για υιοθεσία. Δεν είναι τόσο καλή ιδέα όσο φαίνεται..

15. Κάνε αναδοχές σαν να μπορούσες να τις κάνεις μόνο για τους επόμενους 12 μήνες και μετά να έπρεπε να κτίσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ από αυτές τις αναδοχές..

16. Κάνε εξεύρεση υποψηφίων σαν να πιστεύεις ότι ο καθένας τουλάχιστον ενδιαφέρεται. Και θα το έκαναν αν ήξεραν αυτά που εσύ ξέρεις…. Έτσι δεν είναι;

17. Κράτα ένα ρυθμό στην εξεύρεση και να έχεις την στάση του ανθρώπου που η εταιρία τον πληρώνει $10.000 τον μήνα ΜΟΝΟ για της συστήνει άτομα.

18. Αν το μόνο που χρειαζόταν να κάνεις για να πληρώνεσαι ήταν να συστήνεις την εταιρία τότε με ποιους θα μιλούσες; Τι θα τους έλεγες; Τι θα έκανες αν έλεγαν όχι; Κάνε τα ίδια πράγματα με την ίδια στάση και τότε θα κερδίσεις $10.000 τον μήνα και περισσότερα.

19. Κάποιοι θα πουν ναι. Κάποιοι δεν θα πουν. Και λοιπόν; Ποιος είναι ο επόμενος;

20. Να θυμάσαι, όσοι περισσότεροι άνθρωποι λένε όχι, τόσο πιο κοντά είσαι στον ΕΝΑΝ που θα πει ναι. Οι πιθανότητες το αποδεικνύουν αυτό, για αυτό στηρίξου σε αυτό.

  21. Αν το επιτρέπουν ο χρόνος και η ευκαιρία, να γνωρίζεσαι με τους ανθρώπους πριν τους συστήσεις την επιχειρηματική σου ευκαιρία. Βρες το τι είναι σημαντικό για αυτούς και το τι τους λείπει.

22. Ποτέ μην είσαι χαριτωμένος ή δημιουργικός σχετικά με το επάγγελμα σου. Να είσαι ευθύς σχετικά με την επιχειρηματική ευκαιρία. Να απαντάς άμεσα κάθε ερώτηση και την απάντηση σου να συνοδεύεις αμέσως με μια δική σου ερώτηση.

23. Να αποκαλείς τους ανθρώπους με το όνομα τους. Αγαπούν να ακούν το όνομα τους, και θα αγαπήσουν και εσένα που το θυμάσαι.

24. Κάνε διεύρυνση λίστας. Να δείχνεις στους ανθρώπους ότι εκείνο που θα τους κάνει επιτυχημένους είναι το ποιους ξέρουν. Ζω γράφιζε την εικόνα της επιτυχίας τους μέσω των υποψηφίων τους..

25. Πότιζε το σπόρο στον καθέναν που λέει όχι. Αυτό που εννοούσε ήταν , όχι τώρα. Στέλνε τους κάτι κάθε μήνα. Η ζωή αλλάζει και για αυτούς.

26. Πρόσφερε στους ανθρώπους περίπου το ένα τρίτο από αυτό που νομίζεις πως είναι σήμερα το εισόδημα ολικής απασχόλησης τους.Το λιγότερο θα είναι βαρετό. Το περισσότερο θα είναι μη πιστευτό.

27. Προσέφερε ένα συγκεκριμένο ποσό εισοδήματος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ορισμένα ή πολλά χρήματα είναι δύσκολο να οπτικοποιηθούν. Όμως όταν πεις $500 ευρώ τον επόμενο μήνα είναι δύσκολο να το προσπεράσει οποιοσδήποτε.

28. Μην παρακαλάς τους ανθρώπους να γραφτούν. Οι ζητιάνοι δεν είναι ελκυστικοί. Πρόσφερε τους την ευκαιρία και να είσαι εντάξει με αυτούς ακόμη κι όταν δεν είναι έτοιμοι.

29. Να προσέχεις το τι κάνεις όταν προφέρεις σε άλλους την ευκαιρία. Θα ήθελαν αυτοί να κάνουν αυτά που εσύ κάνεις; Η εξεύρεση υποψηφίων για την ευκαιρία εισοδήματος ενώ εργάζεσαι εκείνη τη στιγμή σε κατάστημα της λαϊκής αγοράς, είναι κάτι που δεν δουλεύει..

30. Φαίνεσαι σαν η ευκαιρία σου να δουλεύει για εσένα; Διασκεδάζεις; Ντύνεσαι ελκυστικά; Μήπως το αυτοκίνητο σου φαίνεται τρομακτικό για κάποιον για να μπει μέσα; Είναι το σπίτι σου ένα σπίτι που ελκύει; Μιλάς θετικά για τη ζωή και για τους άλλους;

31. Άκου, άκου, άκου, άκου. Κανείς δεν ενδιαφέρεται πόσα ξέρεις μέχρι να ξέρει πόσο ενδιαφέρεσαι. Άκου!

32. Εξύψωνε, εξύψωνε, εξύψωνε! Ανέβαζε («πούλα») τον ανάδοχο σου, την γραμμή αναδοχής σου και τους ηγέτες της εταιρίας σου . «Πούλα» τους δυναμικά στους υποψήφιους σου και στους νέους συνεργάτες σου. Κάνε εξάσκηση σε αυτό!.

33. Να γνωρίζεις τον ανταγωνισμό σου. Να επισκέπτεσαι επιχειρηματικές παρουσιάσεις άλλων εταιρών. Να μελετάς τις ιστοσελίδες τους. Να βλέπεις τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους. Να μαθαίνεις από αυτές.

34. Να υποστηρίζεις τα όνειρα των διανομέων των ανταγωνιστών σου. Μην υποτιμάς την επιχειρηματική τους ευκαιρία και μην προσπαθείς να τους παρασύρεις. Πολλοί από αυτούς μπορεί σύντομα να ψάχνουν κάτι καινούργιο.

35. Ζωγράφιζε μια ζωηρή δυναμική εικόνα της ευκαιρίας εισοδήματος σου στους υποψηφίους σου. Οι άνθρωποι πρώτα πρέπει να δουν κάτι με τα μάτια του μυαλού τους για να το πιστέψουν..

36. Μάθε να πουλάς τα μοναδικά πλεονεκτήματα της ευκαιρίας σου: το μακροχρόνια, την ακεραιότητα, τους κτίστες μια αυτοκρατορίας εκατομμυρίων δολαρίων , το άμεσο εισόδημα, την εβδομαδιαία πληρωμή, τις ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης, τα μοναδικά προϊόντα, ότι τα προϊόντα σου δημιουργούν ενεργητικό εισόδημα, την γραμμή αναδοχής σου, τους ηγέτες της εταιρίας σου.


37. Πλοηγήσου και κάνε πρακτική την προσωπική σου ιστορία με κάθε προϊόν με το οποίο είχες επιτυχία, καθώς και το ΓΙΑΤΙ ασχολήθηκες με την επιχειρηματική ευκαιρία. Να είσαι σύντομος. Να είσαι δυναμικός. Να σκέπτεσαι το πώς πρόκειται οι άλλοι να ερμηνεύσουν αυτό το οποίο λες. Να σκέπτεσαι το πώς μπορείς να το πεις ώστε να σε πιστέψουν. Το πώς πρέπει να ακουστεί για να φαίνεσαι ενδιαφέρων.

38. Να είσαι σε ετοιμότητα να προσφέρεις οποιαδήποτε από τις ιστορίες επιτυχίας σου με e-mail, στις συναντήσεις ή σε κάθε τηλεδιάσκεψη όταν σου δίνεται η ευκαιρία. Οι πληροφορίες μιλάνε…. Ενώ οι ιστορίες πουλάνε. Γίνε ειδικός , αρίστευσε στο να λες ιστορίες. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ, ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ.

39. Σχεδίασε ένα γράμμα με μια ιστορία- 3-4 σελίδες όχι όμως σε εταιρικό επιστολόχαρτο, με το οποίο να λες την ιστορία του πως και από ποιον σου συστήθηκε η εταιρία σου, τι έκαναν τα προϊόντα για εσένα και τι ήταν αυτό από την ευκαιρία εισοδήματος το οποίο σε προσέλκυσε και το οποίο σου έδωσε οφέλη;

40. Να χρησιμοποιείς την Επιστολή της Ιστορίας σου ως το πρωταρχικό κομμάτι του υλικού εξεύρεσης υποψηφίων. Στέλνε την ή να την διαχειρίζεσαι με οτιδήποτε άλλο προσφέρεις στους υποψηφίους. Πρόσθεσε την στην Ιστοσελίδα σου. Να την ανανεώνεις όσο συχνά έχεις κάτι δυναμικό να προσθέσεις.

41. Κάνε εξεύρεση τον οποιονδήποτε με τον οποίο νομίζεις ότι μπορείς να συνεργαστείς. Ορισμένοι από τους πιο επιτυχημένους σήμερα Ηγέτες του Δικτυακού Μάρκετινγκ, στην αρχή που ξεκίνησαν ήσαν πολύ αποτυχημένοι. Και όσο πιο επιτυχημένος είναι κάποιος τώρα ( περίπου με ετήσιο εισόδημα $500,000) τόσο ευκολότερα μπορεί να δει να δουλεύει αυτό, έχει πολύ περισσότερους υποψήφιους και πολύ περισσότερη αξιοπιστία με αυτές τις επαφές. Από τον κοντύτερο μέχρι τον ψηλότερο και κάθε ύψος ανάμεσα, κάνε εξεύρεση , θεώρησε τους όλους υποψήφιους. Να θυμάσαι το μυστικό 27. Πρόσφερε τους το 1/3 του τρέχοντος εισοδήματος τους ολικής απασχόλησης.

  42. Οι λιγότερο επιτυχημένοι άνθρωποι θα ανταποκριθούν στο άμεσο εισόδημα, στην ευκαιρία να πουλάνε προϊόντα και οι εβδομαδιαίες επιταγές να αρχίσουν από την επόμενη εβδομάδα. Ακόμη και $50 με $100 θα κάνουν μια μεγάλη διαφορά στις ζωές τους. Και είναι διατεθειμένοι να κάνουν περισσότερα για αυτό.

43. Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι θα ανταποκριθούν στο μηνιαίο εισόδημα και στο μακροπρόθεσμα εισόδημα ενεργητικού και συνήθως είναι διατεθειμένοι να κάνουν λιγότερα για αυτό. Οι οικονομικά επιτυχημένοι άνθρωποι συχνά κυριαρχούνται από την επιχείρηση τους η από την καριέρα τους και ψάχνουν για κάποιο τρόπο να αντικαταστήσουν ένα μέρος του εισοδήματος τους ή όλο. Συνήθως επιθυμούν να περιμένουν περισσότερο και θα επενδύσουν περισσότερα για να το κάνουν να συμβεί. Οι περισσότεροι που κερδίζουν μέχρι $500,000 το χρόνο δεν μπορούν να διατηρήσουν αυτό το επίπεδο ζωής πάνω από 2-3 μήνες αν το εισόδημα τους σταματήσει. Το να χρεωκοπήσουν είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

44. Αρίστευσε στην Τέχνη της Επέκτασης της Λίστας (Art of Leapfrogging™). Το Leapfrogging είναι το να τους δείχνουμε τον υποψήφιο που ξέρουν ότι θα μπορούσε να είναι εδώ επιτυχημένος , συνήθως χρησιμοποιώντας ως δόλωμα επαγγέλματα. Ζωγράφιζε μια εικόνα σε ένα κίτρινο μπλοκ για το πώς η ομάδα τους θα πρέπει να μεγαλώσει (1η γενιά, 2η γενιά, 3η γενιά) που να βασίζεται στο να γνωρίζουν ανθρώπους σε συγκεκριμένα επαγγέλματα. Η leapfrogging συζήτηση αρχίζει ρωτώντας «Ποιος γνωρίζεις που να είναι_______;» Οι περισσότερο επιτυχημένοι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν leapfrogging ώστε να μπορούν να δουν ποιους ανθρώπους γνωρίζουν ή σε ποιο σύστημα εξεύρεσης ονομάτων θα έχουν πρόσβαση το οποίο θα τους φέρει χρήματα. Κι όχι εστίαση βέβαια στο πόσο χρόνο θα βάλουν οι ίδιοι..

45. Αρίστευσε στην Τέχνη της Ακρόασης μέσω Αντιρρήσεων ( Art of Listening Through Objections™). Οι αντιρρήσεις του Υποψηφίου συχνά είναι πραγματικές, ακόμη και για αυτόν. Αυτές οι αντιρρήσεις είναι ολοκληρωτικά μια μορφή αντίστασης στο να του «πουλήσουμε» κάτι. Ποτέ μην μπλέκεσαι σε αντιδικία. Πάντα να ακούς: αγκάλιασε, καθόρισε, ομόρφυνε, καθάρισε, διαχειρίσου.


46. Αρίστευσε στο να δείχνεις το σχέδιο της καριέρας σου: Τέσσερεις που φέρνουν τέσσερεις, δύο που φέρνουν δύο, κλπ. Εστιάσου στα τέσσερα θεμέλια του γιατί τα πράγματα δουλεύουν: Οι Άνθρωποι (πώς να συγκεντρώσεις αυτά τα άτομα), Οι Πωλήσεις ( πως περιμένεις $100 από την κάθε ενεργή στρατολόγηση σου), Το Πλάνο Αμοιβών ( ένας μέσος όρος 10%) και η Αξία Ενεργητικού Παθητικού Εισοδήματος ( 5 με 20 φορές το ενεργητικό ετήσιο εισόδημα). Μελετήστε την Καριέρα 4 ετών.

Μιχαήλ.Ι.Μαυροβουνιώτης
2105018493 και 6938979887
Best Life Coach
www.michailmavrovouniotis.com
megaservicenet@flp.com
______________________________________________________
© 2014 Μιχαήλ.I. Μαυροβουνιώτης. Απαγορεύεται η αντιγραφή, όλου ή μέρους αυτού του άρθρου ή η αναπαραγωγή του σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή ή η χρησιμοποίηση τους για προωθητικούς, εκπαιδευτικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την άδεια του συγγραφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: