Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Τα 5 βήματα για την επιτυχία της δικτυακής σας επιχείρησης

Τα 5 βήματα για την επιτυχία της δικτυακής σας επιχείρησης
Τα περασμένα 5 χρόνια, είχα το προνόμιο να δω πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο. Από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι τη Φιλανδία. Από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου στην Άπω Ανατολή , μέχρι τις Δυτικές Ινδίες. Από κρουαζιέρες του κλάδου μας , μέχρι συνέδρια, και σημαντικές συζητήσεις , και ξέρετε είμαι ακόμη εντυπωσιασμένος με το τι μπορεί να μάθει κανείς σχετικά με το κτίσιμο μια επιτυχημένης επιχείρησης Δικτυακού Μάρκετινγκ.
Στο Ντάλλας  ο καταπληκτικός ομιλητής Jim Rohn  έδωσε κάποτε την πιο δυνατή πρόταση που έχω ακούσει όταν πρότεινε στο ακροατήριο των 3.000 ατόμων « Αν κάποιος από εσάς έλλειπε, τότε δεν θα είμαστε τόσοι πολλοί  άνθρωποι σήμερα εδώ. Καταπληκτικό υλικό ηγεσίας από τον Jim Rohn.
Στη Σιγκαπούρη, δυστυχώς, διαπίστωσα από πρώτο χέρι πως  μπορεί κάποιοι  που αποκαλούνται  ηγέτες στο δικτυακό μάρκετινγκ, να συμβιβάσουν τα πιστεύω τους τις αξίες και τα ιδανικά τους χάριν του χρήματος. Ήταν κάτι τρομερό να το ζήσω και πήρα από αυτό ένα μεγάλο μάθημα. Ο χρόνος είτε θα ε εκθέσει είτε θα σε προβιβάσει.
Στη Σκανδιναβία , μίλησα σε μια ομάδα συνεργατών οι οποίοι έκτιζαν μια μεγάλη επιχείρηση χρησιμοποιώντας μάρκετινγκ που βασίζεται πάνω σε ένα σύστημα (systems-based marketing). Πραγματικά εντυπωσιακό. Αυτά που έμαθα σε δέκα μέρες αξίζουν εκατομμύρια. Quite impressive...
Στο Charleston, της Νότιας Καλιφόρνια, είχα την καλή τύχη να ε[ενδύσω ένα μεγάλο τριήμερο με ένα από τους κορυφαίους του κλάδου μας , τον   Frank AuCoin. Κατά την εξέλιξη της συζήτησης μας – η οποία Εστιάστηκε στα απλά βήματα ξεκινήματος ενός ατόμου- προέκυψαν τα ακόλουθα 5 βήματα για την επιτυχία.
Έχοντας αυτά λοιπόν στο μυαλό, αν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ, και να πληρώνεστε από αυτήν για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, τότε να διδάξετε αυτά τα 5 βήματα στα επόμενα 10 άτομα που θα εισάγετε και θα διαπιστώσετε γιατί οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο τώρα χρησιμοποιούν αυτή την προσέγγιση ξεκινήματος.
1) Συνδεθείτε-Μείνετε συνδεδεμένοι.
Επικοινωνία. Αυτό είναι το όνομα αυτού του παιχνιδιού. Άρα, κάθε φορά που ξεκινάτε κάποιο νέο σας συνεργάτη στην επιχείρηση, συνδέστε τον. :E-mail, ιστοσελίδες, Εταιρικό περιοδικό, το newletter της γραμμής αναδοχής σας, Τοπικές-Περιφερειακές και Εθνικές εκδηλώσεις. Οτιδήποτε η εταιρία και το δίκτυο υποστήριξης σας, σας προσφέρει- και βεβαιωθείτε ότι ο καθένας με τον οποίον δουλεύετε μαζί έχει συνδεθεί.
2) Μάθετε την Βασική Γραμμή Προϊόντων σας
Μελετάτε ένα βασικό προϊόν την ημέρα, μέχρι να κατανοήσετε όλα του τα οφέλη. Και να θυμάστε ότι: Οι ιδιότητες μιλάνε , αλλά οι εμπειρίες  ιστορίες) πουλάνε Άρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθει καλά δύο ή τρείς σπουδαίες ιστορίες για κάθε προϊόν που προσφέρετε.
3)Κατανοήστε το πώς πληρώνεστε
Καθίστε κάτω με τον ανάδοχο σας και μελετήστε τα CDs, δείτε τα DVDs ή παρακολουθείστε τα μαθήματα Οτιδήποτε χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να μάθετε το πώς πληρώνεστε, και το πώς θα πληρώνονται τα άτομα που γράφονται κάτω από εσάς. Και κάντε το ξανά, απομνημονεύστε αυτό το πλάνο και της ιστορίες επιτυχίας… Ξέρετε, πχ το πώς ο David και η Mary αγόρασαν το αυτοκίνητο τους, χρηματοδότησαν τις σπουδές των παιδιών τους στο Πανεπιστήμιο, και μετά «συνταξιοδοτήθηκαν» 15 χρόνια νωρίτερα.
4) Μάθετε το πώς κτίζετε την επιχείρηση σας.
Πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν για να κτίσετε της επιχείρηση σας; Λιανικές Πωλήσεις, πρόγραμμα επαναλαμβανόμενων αγορών πελατών, ομαδικές πωλήσεις, παρουσιάσεις ( 1-1, 2-1) , επιχειρηματικές εκδηλώσεις, εξειδικευμένη στρατολόγηση, Internet,κλπ. Το μυστικό είναι να αποκαλύψετε όλους τους τρόπους που αναπτύσσουν οι επιτυχημένοι, και μετά να επιλέξετε ένα η δύο τρόπους που δουλεύουν για εσάς. Μείνετε εντός της ζώνης άνεσης σας –και έτσι θα επιτύχετε συντομότερα- επειδή θα συνεχίσετε να κάνετε ότι σας είναι εύκολο να κάνετε.
 5) Αναλάβετε δράση + Γίνετε καλύτεροι
Ορισμένες φορές πρέπει να μας θυμίζουν ότι πρέπει να μιλάμε σε ανθρώπους –σε πολλούς ανθρώπους- για την επιχείρηση μας. Να θυμάστε ένα          jet που έχει γεμίσει με καύσιμο, επιβάτες και τον προορισμό ήδη προαποφασισμένο, θα καταναλώσει 80% του καυσίμου πριν καν σηκωθεί από το έδαφος. Αλά οι μηχανές του κάνουν όλο το σύστημα να προχωρά. Έτσι λοιπόν κάποιοι από εμάς απλά κάνουν μια αργή πορεία –μιλώντας σε ένα άτομο αυτή τη βδομάδα, ίσως σε κανέναν την επόμενη εβδομάδα- και με μια τέτοια συχνότητα , είναι φυσικό να μείνεις από καύσιμα και να παρατήσεις αυτή την επιχείρηση!
Στο ξεκίνημα, η μοναδική σου αποστολή είναι να αναλάβεις οποιαδήποτε δράση μπορείς ΚΑΙΝ να μάθεις πώς να κτίσεις  την επιχείρηση. Για αυτό βεβαιώσου πως διαβάζει βιβλία ( books), ακούς τα  CDs, και παρακολουθείς τα κατάλληλα μαθήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου
Και πραγματικά, αφού θα έχεις συνδεθεί, θα έχεις εξοικειωθεί με την βασική γραμμή προϊόντων σου,  θα έχεις κατανοήσει το πώς πληρώνεσαι, και θα έχεις επιλέξει  τον καλύτερο τρόπο για να αναπτύξεις ην επιχείρηση σου- τότε ξεκίνα. Στο ξεκίνημα αυτό  θα ου πάρει περίπου 8-10 ώρες την εβδομάδα, ένα Σάββατο τον μήνα και ένα Σαββατοκύριακο το τρίμηνο, στα επόμενα δύο με τέσσερα χρόνια. Αυτό είναι, αν στα αλήθεια ενδιαφέρεσαι να επιτύχεις ελευθερία χρόνου και χρημάτων.
Μάθε λοιπόν τα  5 βήματα για την επιτυχία , και μετά δίδαξε αυτό το απλό σύστημα σε όποιον γνωρίζεις-και τότε θα είσαι στην πορεία δημιουργίας της δικής σου αυτοκρατορίας δικτυακού μάρκετινγκ.
Σου εύχομαι τα καλύτερα

Ένα καταπληκτικό άρθρο του Michael Clouse. Περιγράφει με απλότητα αλλά και σαφήνεια τα 5 βήματα ενός σωστού ξεκινήματος. Οι σύνδεσμοι σε αυτό το άρθρο οδηγούν σε βιβλία και δικό του γενικότερο υλικό.
Θέλετε να μάθετε πως εμείς στη Megaservice Net τα εφαρμόζουμε αυτά; Θέλετε η δική μου Συμβουλευτική υποστήριξη στο κτίσιμο της δικτυακής σας επιχείρησης;. Θέλετε συμβουλή, καθοδήγηση εκπαίδευση για εσάς και τα άτομα σας. Θέλετε άφθονο υλικό μου στα ελληνικά. Τότε καλέστε με στα 2105018493 και 6938979887 ή γράψτε μου στο mmavrovouniotis@gmail.com
ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια: