Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ 4 ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ


ΟΙ 4 ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΦΑΣΗ 1:ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ
Αυτή η φάση διαρκεί τους πρώτους 6 μήνες από την εγγραφή του. Σε αυτή τη φάση το 65-70% των νέων εγγραφών τα παρατάει. Σε αυτό το στάδιο οι άνθρωποι είναι πολύ ενθουσιασμένοι, μόλις γράφτηκαν αλλά δεν ξέρουν τι να κάνουν. Είναι σαν το καινούργιο ψάρι στη γυάλα, αν δεν εκπαιδευτούν ή δεν προπονηθούν κατάλληλα, το πιο πιθανό είναι ότι εγκαταλείπουν την επιχείρηση.
Σε αυτό το στάδιο οι άνθρωποι Δεν Γνωρίζουν Τι Δεν Γνωρίζουν.
ΦΑΣΗ 2:ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ
Αυτό είναι το στάδιο στο οποίο οι άνθρωποι Γνωρίζουν Τι Δεν Γνωρίζουν. Αυτό το στάδιο διαρκεί από τον 6ο έως τον 18ο μήνα. Σε αυτή την φάση, αν «κολλήσεις» πάνω στην γραμμή αναδοχής σου και στην εταιρία, τότε ξεπερνάς πολλές προκλήσεις και δυσκολίες και κτίζεις μια σημαντική ομάδα. Όμως το εισόδημα σου δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θα ήθελες να βρίσκεται. Είναι η φάση στην οποία 20%-30% των ανθρώπων εγκαταλείπουν την επιχείρηση. Ορισμένοι  downline σου θα σταματήσουν να παρακολουθούν εκπαιδεύσεις και εκδηλώσεις, θα σταματήσουν να κάνουν δράσεις, θα σταματήσουν να κάνουν την επιχείρηση.
ΦΑΣΗ 3:ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ
Αυτή είναι η φάση στην οποία Γνωρίζεις Το Τι Γνωρίζεις. Το εισόδημα σου αυξάνεται και μπαίνει στον «αυτόματο πιλότο». Η ομάδα σου μεγαλώνει, σου ζητούν να ανεβαίνεις στη σκηνή και να μοιράζεσαι την διαδρομή σου,   επίσης σου ζητούν να προσφέρεις εκπαίδευση. Αυτή είναι η φάση στην οποία  το 3%-5% των ατόμων παρατάνε την επιχείρηση. Σε αυτή τη φάση θα πρέπει να κρατάς το χέρι ενός ενεργού και αναπτυσσόμενου upline ο οποίος μπορεί να σε πάει στο επόμενο επίπεδο.
ΦΑΣΗ 4: ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ
Αυτή είναι η φάση στην οποία, οτιδήποτε κάνεις συμβαίνει σε Μη Συνειδητό Επίπεδο, δηλαδή κανείς δεν χρειάζεται να σου λέει τι να κάνεις και πώς να δράσεις στις συγκεκριμένες καταστάσεις. Είναι η φάση στην οποία ότι κάνεις, γίνεται χωρίς μεγάλη προσπάθεια και γίνεται κομψά. Αυτή είναι η φάση στην οποία είσαι ανάμεσα στους κορυφαίους σε εισοδήματα στην εταιρία σου. Διοικείς μεγάλες ομάδες και διαχειρίζεσαι ηγέτες στις ομάδες σου.

Αν είσαι επιτυχημένος στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, τότε μάλλον έχεις περάσει και από τις 4 φάσεις. Δεν μπορείς να παραλείψεις καμία από αυτές.
Θέλεις περισσότερη εκπαιδευση και coaching . Γίνε μέλος του Club "Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ".Μίλησε μαζί μου για λεπτομέρειες

Μιχαήλ.Ι.Μαυροβουνιώτης
MLM Coach
210 50 18 493 και 69 39 979 887

Δεν υπάρχουν σχόλια: