Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

10 Λόγοι Για Τους Οποίους Το Δικτυακό Μάρκετινγκ Αναπτύσσεται Στην Παγκόσμια Οικονομία


JULY 12, 2016 NETWORKING TIMES



·        Γράφτηκε από το Dr. Josephine Gross, Editor in Chief of Networking TimesΗ πρόσφατη έρευνα που έγινε από το U.S. Direct Selling Association καταγράφει μια άνευ προηγουμένου ανάπτυξη για το network marketing,τόσο από άποψη λιανικών πωλήσεων όσος και αριθμού των ατόμων που ασχολούνται με αυτό. Αυτή η ανάπτυξη δείχνει την ζωντάνια αυτού του μοντέλου ως μια απαράμιλλη ευκαιρία για επιχειρηματικότητα. Οι πελάτες κλίνουν προς την προσωπική επαφή που προσφέρει το network marketing. Οι Τεχνολογικές Εξελίξεις έχουν βοηθήσει αυτό το κανάλι σε μια διαρκή εξέλιξη. Αυτή η έκθεση παρουσιάζει ορισμένα στοιχεία και λόγους για τους οποίους αυτό το μοντέλο είναι έτοιμο για διαρκή ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια1 – Ανάπτυξη στις ΗΠΑ-Λιανικές ΠωλήσειςΤο Δικτυακό Μάρκετινγκ βιώνει μια αάνπτυξη για 6η συνεχόμενη χρονιά φθάνοντας τα $36 δις αναμενόμενες λιανικές πωλήσεις το  2015.  Αυτό αντιστοιχεί περίπου σε 5% αύξηση από το 2014 και σε νέο ρεκόρ , ξεπερνώντας μάλιστα την ανάπτυξη που είχαν τόσο οι συνολικές λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ (1.6%)  και το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν των ΗΠΑ. (3.5%) το 2015.
2 – Ανάπτυξη στις ΗΠΑ – Άτομα που ασχολούνταιΟ αριθμός των ατόμων που ασχολούνται στις ΗΠΑ, αναπτύχθηκε από τα 18 εκατομμύρια το 2014 στα στα 20 εκατομμύρια το 2015, μια αύξηση του 11% . Και ενώ το network marketing συνεχίζει να προσελκύει κυρίως γυναίκες, το επιχειρηματικό του μοντέλο αντιπροσωπεύει κάθε γενιά και είναι αντιπροσωπευτικό για κάθε διαφοροποίηση που έχει ο Αμερικάνικος πληθυσμός.
3 – Παγκόσμια Ανάπτυξη  – 103 Εκατομμύρια άνθρωποιΟι Λιανικές Πωλήσεις έφτασαν τα  $183 δις το 2015, μια αύξηση της τάξης του  7.7% από το  2014. Στο 2015, 103 εκατομμύρια άνθρωποι ασχολήθηκαν στο  network marketing σε όλο τον κόσμο , μια αύξηση 4.4% από το 2014. Ένα σημαντικός παράγοντας που αφορά σε αυτή την ανάπτυξη , τόσο στις λιανικές πωλήσεις όσο και στα άτομα που ασχολούνται, είναι η παγκόσμια άνοδος της επιχειρηματικότητας.
 4 – Καθιερωμένες και Αναδυόμενες Αγορές
Οι 10 πρώτες χώρες στον κόσμο στο network marketing (οι οποίες κάνουν το 80% των παγκόσμιων πωλήσεων είναι USA China, Korea, Germany, Japan, Brazil, Mexico, France, Malaysia, και U. K.  ΟΙ έξι από αυτές είναι «Αναπτυγμένες Οικονομίες» και οι τέσσερες είναι «Αναπτυσσόμενες Οικονομίες» ,σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το Network marketing ευδοκιμεί τόσο στις αναπτυγμένες όσο και στις αναπτυσσόμενες οικονομίες.
5 – Η Άνοδος του ΕπιχειρηματίαΟ ορισμός ενός  επιχειρηματία είναι «ένας κομιστής του  κινδύνου»  — ένα άτομο που έχει μια ιδέα ή ιδέες και επιθυμεί να αναλάβει τον κίνδυνο να δράσει πάνω σε αυτές. Και αφού όλοι αντιμετωπίζουμε και αναλαμβάνουμε κινδύνους στη ζωή , είμαστε όλοι επιχειρηματίες. Στις ΗΠΑ  το 86%  του πληθυσμού διατηρεί θετική στάση για την επιχειρηματικότητα. Σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες, και το δικτυακό μάρκετινγκ  προσφέρει τον τρόπο για να είσαι στην επιχείρηση για εσένα αλλά όχι  μόνος σου.
 6 – Μακροοικονομικές ΤάσειςΤο Network marketing βρίσκεται στην προνομιακή θέση να επωφεληθεί μιας σειράς μακροοικονομικών τάσεων στις ΗΠΑ, περιλαμβανόμενων  του γηραζοντος πληθυσμού και της επιδημίας παχυσαρκίας .  Ο κλάδος ευεξίας καρπούται το μεγαλύτερο μερίδιο  στις πωλήσεις του δικτυακού μάρκετινγκ. Είναι επίσης  ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας.
 7 – Συμμετοχή και Ενδυνάμωση Των ΑνθρώπωνΤο προσωπικό άγγιγμα (επαφή) δίνει στο δικτυακό μάρκετινγκ ένα πλεονέκτημα πάνω στην αγορά ενός προϊόντος από τα ράφια. Πέραν της ανάδειξης των  οφελών των προϊόντων, οι δικτυωτές (  network marketers) μπορούν να δρουν ως προπονητές ( coaches), βοηθώντας τους ανθρώπους να επιμένουν στους στόχους τους και στην εμπειρία επιτυχίας στο νέο τους εγχείρημα.
8 – Κοινωνική Πώληση και Online Κτίσιμο ΟμάδωνΤα Κοινωνικά Μέσα (Social media) έχουν γίνει μια τεράστια κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Η διάδοση των παλτφόρμων της κοινωνικής δικτύωσης και της online  άτομο προς άτομο επικοινωνίας έχει επιδράσει θετικά σε πολλούς network marketers  και έχει ενδυναμώσει  πολλούς πρώην ή τωρινούς υπάλληλους να γίνουν αληθινοί επιχειρηματίες.
9 – Τεχνολογία και Ηλεκτρονικό ( E)_ΕμπόριοΟι τεχνολογικές εξελίξεις και η ανάπτυξη παλτφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν επιτρέψει στις εταιρίες δικτυακού  μάρκετινγκ να προσφέρουν στους διανομείς τους εργαλεία για την εύκολη επέκταση των εργασιών τους. Οι Online παραγγελίες , η πρόσβαση 24/7 (24 ώρες για κάθε μέρα) στην εκπαίδευση και η μη ανάγκη αποθεμάτων το κάνουν ευκολότερο από ποτέ για τον καθένα network marketer να επιτύχει.
10 – Κοινότητα και BrandingΤην περασμένη δεκαετία συγκεκριμένα , με την  online κοινωνική αλληλεπίδραση και πληροφόρηση άμεσα πρόσβασιμα, οι καταναλωτές αναζητούν διαρκώς επικύρωση από ομάδες αναφοράς,  αξιολογήσεις ομότιμων, και από την κοινότητα όταν προσδιορίζονται με ένα εμπορικό σήμα (Brand). Η αξία της πρότασης του Network marketing είναι ότι προσφέρει αυτό ακριβώς.
ΣυμπέρασμαΤο Network marketing βιώνει μια διαρκή ανάπτυξη λόγω των ισχυρών μακροοικονομικών συνθηκών και της αυξανόμενης τάσης προς την επιχειρηματικότητα, και της ικανότητας  τους για προσαρμογή τόσο στις καταναλωτικές τάσεις όσο και στις εξελίξεις της τεχνολογίας. Το  DSA αναμένει αυτός ο επιχειρηματικός τομέας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στις ΗΠΑ με ένα ρυθμό 3% με 5% τον χρόνο για την επόμενη τριετία.
*The Special Report is based on WFDSA statistics and DSA Research presented in Direct Selling News by Ben Ga     mse.

______________________________________________________
Αυτές είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ,το ΣΗΜΕΡΑ και το ΑΥΡΙΟ του δικτυακού μάρκετινγκ. Εσείς πως θα επωφεληθείτε;
Για να μάθετε περισσότερα
Ζητήστε μια online συζήτηση μαζί μου ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
ή καλέστε στα 210698979887 και 6938979887
ή στείλτε μου mail ζητώντας το online πακέτο πληροφοριών ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προγραμματίζουν

 Μιχαήλ.Ι.Μαυροβουνιωτης

Best Life Coach
Forever Business Owner

Δεν υπάρχουν σχόλια: