Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ: Τι σημαίνει και πως μπορεί να βοηθήσει


Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

 Οι επιτυχημένοι δικτυωτές γνωρίζουν ότι γα να αποκτήσουν αυτά που θέλουν, θα πρέπει να βοηθήσουν άλλους να πετύχουν τους στόχους τους και τα όνειρα τους. Αν κι αυτό φαίνεται να είναι κάτι εύκολο, τα περισσότερα άτομα στον κλάδο μας δεν κατανοούν πως προκειμένου να βοηθήσουν άλλους θα πρέπει να χορέψουν σε ένα καλά σχεδιασμένο –χορογραφημένο μπαλέτο ώστε να τους βοηθήσουν να μάθουν ένα σύνολο δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για την επιτυχία. Ορισμένοι αυτό το ονομάζουν "απουσία της αναπαραγωγής».
Η αναπαραγωγή θα έπρεπε να είναι μια κατευθυντήρια γραμμή μέσω της οποίας διδάσκουμε βασικές δεξιότητες σύμφωνες με τις ανάγκες των νέων διανομέων , και δεξιότητες μάθησης.
Δεν μπορούμε, ούτε πρέπει να προσπαθούμε να αναπαράγουμε τον εαυτό μας. Κι αυτό γιατί, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν σε τόσο υψηλά επίπεδα στα οποία οι Ηγέτες χρειάστηκαν χρόνια για να τα αποκτήσουν. Θα μπορούσαμε να προσπαθούμε να βρούμε ποια ταλέντα και δεξιότητες ένας νέος διανομέας φέρνει μαζί του ούτως ώστε να τα αξιοποιήσουμε για να αγγίζουμε την εγγενή «απουσία αναπαραγωγής» και να προσφέρουμε τις απαραίτητες δεξιότητες και εκπαίδευση σε αυτούς.
Είτε λοιπόν ο νέος συνεργάτης είναι ένας εποχιακός διανομέας, είτε ένα άτομο που φέρνει μαζί το δεξιότητες παρουσιάσεων ή φυσικής δικτύωσης (πχ ένας δάσκαλος ή στέλεχος ) .θα μάθει και θα εργαστεί καλύτερα έάν μπορέσουμε να βάλουμε μια αξία στα ταλέντα του και να τα συμπεριλάβουμε, ενσωματώσουμε σε γνώση και σύνολο δεξιοτήτων που πρέπει να του δώσουμε.
Πρώτα θα πρέπει να εστιάσουμε πάνω του και να βρούμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ποιοι είναι οι στόχοι του. Ποια είναι η καμπύλη μάθησης του και με ποιο τρόπο απορροφά, υιοθετεί και μαθαίνει πράγματα.
• Κάποιοι είναι ακουστικοί και μαθαίνουν ακούγοντας CD’s.
• Κάποιοι είναι κινητικοί και χρειάζεται να πειραματιστούν, να κάνουν πρακτική στην παρουσίαση, ξανά και ξανά.
• Κάποιοι μαθαίνουν καλύτερα διαβάζοντας και κάνοντας σημειώσεις.
• Κάποιοι μαθαίνουν με κάποιο συνδυασμό των τεχνικών μάθησης.
Δεύτερο θα πρέπει να έχουμε ένα απλό σύστημα που θα επιτρέπει στον καθένα να μαθαίνει με τη δική του ταχύτητα ( όπως πχ μια εκπαιδευτική ιστοσελίδα για συνεργάτες), και τα βήματα θα επιδεικνύονται εύκολα και απλά μαζί με όποια έγγραφα και άλλα υλικά χρειάζεται να έχουν. Η προσέγγιση των βημάτων είναι καλό να είναι αριθμητική (βήμα 1 , βήμα 2…) και ασχέτως της εμπειρίας του νέου συνεργάτη που συνδέεται με μια ομάδα, είναι πολύ σημαντικό αυτά τα βήματα να είναι τα ίδια για τον καθένα.
Ο καθοριστικό παράγοντας για την αποφυγή της Απουσίας Αναπαραγωγής, είναι να θυμάσαι ότι αν θέλεις ο καθένας να ακολουθεί το οικοδόμημα του συστήματος σου, εσύ θα πρέπει να θυμάσαι πως το κάθε άτομο είναι Μοναδικό με το δικό σου σύνολο ταλέντων και ικανοτήτων μάθησης. Όλοι οι χαρισματικοί και επιτυχημένοι Δικτυωτές αντιλαμβάνονται ότι προκειμένου να βοηθήσουν καλύτερα την ομάδα τους, θα πρέπει να προσδιορίσουν, να αγγίξουν να χρησιμοποιήσουν και να τιμήσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες που τα μέλη της ομάδας φέρνουν μαζί τους.

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Αυτοί οι ηγέτες που μαθαίνουν να χορεύουν αυτό το καλά χορογραφημένο μπαλέτο της αναπαραγωγής, πάντα φαίνεται να είναι σε ζήτηση.
Το μυστικό τους φυσικά είναι ότι είναι γνωστοί ως οι με ενδιαφέρον και συναισθηματική υποστήριξη Marketers οι οποίοι βρίσκουν το χρόνο να μάθουν και αναπτύξουν τη ενόραση, το όραμα με τους νέους διανομείς τους και έχουν αναπτύξει την ικανότητα να αγγίζουν, αναδεικνύουν τα ταλέντα τα οποία ο νέος διανομέας φέρνει μαζί του.

Απο το eBook του Μιχαήλ Μαυροβουνιώτη 10 άρθρα για την Αναπαραγωγή στο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Αγοράστε το με 7 ευρώ . Παραγγείλετε, στέλνοντας email στο mmavrovouniotis@gmail.com.
Γράψτε ως μήνυμα "ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ eBook "ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ", και θα λάβετε email με τα στοιχεία  κατάθεσης.
Αν θέλετε να δείτε περισσότερα eBooks ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: