Τρίτη 17 Μαΐου 2011

"Να κλείσω τον φάκελο σου;"

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Την επόμενη φορά που κάποιος υποψήφιος σας διστάσει να προχωρήσει στην πρόταση που του κάνετε ή συνεχίζει να προβάλλει δικαιολογίες και αντιρρήσεις πες του :
"Με βάση όσα μου λες, μάλλον αυτή η επιχείρηση δεν κάνει για εσένα. Να κλείσω τον φάκελο σου;"
Η πώληση βλέπετε , είναι σαν ένα παιχνίδι. Και μην ξεχνάμε πως τα δύο πιο σημαντικά κίνητρα που κάνουν τους ανθρώπους να  κινητοποιούνται είναι η επιθυμία να κερδίσουν κάτι και ο φόβος μην χάσουν κάτι. Μάλιστα αυτό που δείχνουν οι στατιστικές μας  είναι ότι πιο δυνατό από τα δύο αυτά κίνητρα είναι ο φόβος μην χάσουν κάτι.. Όταν λοιπόν με τη φράση "Να κλείσω τον φάκελο σου;", εσύ σταματάς το παιχνίδι, πολλοί θα φοβηθούν ότι μπορούν να χάσουν κάτι σημαντικό, και για αυτό θα δείξουν τότε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην πρόταση σου. Αυτή η μικρή ντρίπλα , δουλεύει ως πλεονέκτημα για εσένα διότι δείχνει στον υποψήφιο σου ότι δεν είσαι "απελπισμένος " για το Ναι του.
Το "Να κλείσω τον φάκελο σου;" είναι επίσης μια όμορφη στρατηγική για υποψηφίους που δεν απαντούν στα τηλεφωνήματα σου, ή ακυρώνουν τα ραντεβού μαζί σου. 'Έτσι τους αποδεικνύεις ότι δεν πρόκειται να τους επιτρέψεις πια να παίζουν μαζί σου.Το θέμα λοιπόν πρέπει να κλείσει τώρα, με ένα ναι ή ένα όχι.
Λοιπόν τι λες; Γράψε το σχόλιο σου

Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Aρκετα εξυπνο.