Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 1


Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Ένα από τα ερωτήματα που   απασχολούν τους δικτυωτές είναι το :ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ;

Να  ορισμένες προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν και εσάς, όπως βοήθησαν πολλούς άλλους:

Οι τυπικές απαντήσεις στο «Πώς να κάνω τους συνεργάτες μου να αναλάβουν δράση» είναι:
 1. Απλά συνέχισε να εισάγεις νέους  συνεργάτες!
Η φιλοσοφία σε αυτό είναι απλά ότι οι άνθρωποι είτε έχουν υποκίνηση , είτε δεν έχουν. Για αυτό συνέχισε να εισάγεις συνεργάτες!
2. Κτίζε τα όνειρα τους!
Η φιλοσοφία σε αυτό είναι απλά ότι η Δράση επακολουθεί, όταν το Όνειρο είναι αρκετά μεγάλο. Αν δεν υπάρχει Όνειρο , τότε δεν υπάρχει Δράση. Λοιπόν, ποιο είναι το όνειρο σου;
3.  Μπες σε δραστηριότητα!
Η φιλοσοφία εδώ είναι απλά ότι χρειάζεται να πεις στους ανθρώπους ότι πρέπει να δουλέψουν περισσότερο. Γι αυτό λοιπόν πες στους μη ενεργούς συνεργάτες να γίνουν ενεργοί.
 4.  Γίνε το παράδειγμα !
Η φιλοσοφία εδω είναι απλά ότι οι άνθρωποι δεν δουλεύουν επειδή δεν μπορούν να δουν ότι εσύ δουλεύεις αρκετά. Για αυτό πρώτα θα πρέπει εσύ να τους εμπνεύσεις.
5. Βάλε τους στις συναντήσεις!
Η φιλοσοφία εδώ είναι απλά ότι οι άνθρωποι δεν δουλεύουν επειδή δεν εμπνέονται αρκετά  από τη δύναμη της επιχειρηματικής ευκαιρίας και από τις επιτυχίες των άλλων, για αυτό και χρειάζεται να παρακολουθούν εμπνευστικές συναντήσεις/ τηλεδιασκέψεις/σεμινάρια/webinars (διαδικτυακά σεμινάρια).

Αυτά μπορεί να σου ακούγονται σωστά βέβαια ΑΛΛΑ  εξακολουθούν  να μην κάνουν του ανενεργούς ανθρώπους να δουλεύουν. Ή για να είμαι ακριβής, σπάνια τους κάνουν να δουλεύουν.
Τότε;

Η ΛΥΣΗ

Υπάρχουν μόνο 3 λόγοι στο γιατί οι ΝΕΟΙ συνεργάτες δεν αναλαμβάνουν δράση , και θα αναφερθούμε  σε αυτούς σήμερα και τις επόμενες 3 ημέρες ( θα επακολουθήσουν λοιπόν και επόμενα μηνύματα) .

Αιτία ΝΟ 1  Απλά δεν θέλουν να το κάνουν!
Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται Απλά δεν θέλουν να κάνουν την δουλειά!

Πρέπει να έχουν ένα πολύ μεγάλο ΓΙΑΤΙ για να δουλέψουν.
Μπορεί να ενθουσιαστήκαν  με τα προϊόντα και την επιχειρηματική ευκαιρία.
Μπορεί να ξεκίνησαν έχοντας φωτιά μέσα τους

ΟΜΩΣ όταν φτάνουμε στο θέμα να δουλέψουν σε σταθερή βάση, να κάνουν την επιχείρηση δηλαδή, απλά δεν θέλουν να κάνουν τη δουλειά!!!
Χάνεις λοιπόν 100% το χρόνο σου με αυτούς.
Είναι εντάξει λοιπόν με το να τα παρατήσουν;
Από την προηγούμενη καριέρα μου ως διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων εταιριών, έχω την προσωπική μου εμπειρία σε αυτό.  Δουλειές που έκανα μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις και έκτισα μια καριέρα, όμως ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ  το να κάνω τη δουλειά!!!
Είναι γεγονός πως οι άνθρωποι ξέρουν αν είναι προετοιμασμένοι να κάνουν τη δουλειά γρήγορα ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ την έχουν κάνει.

ΔΡΑΣΗ

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ που εφαρμόζετε ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ τους ανθρώπους να λάβουν  μια ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  στα παρακάτω:
1. Τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ για να επιτύχουν, και
2. Ότι ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ότι χρειάζεται να κάνουν.

Η δική μας δουλειά είναι να είμαστε οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ τους για το ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ, στο οποίο θα λάβουμε από αυτούς μια γρήγορη ΝΑΙ ή ΟΧΙ απάντηση!
 
Βρήκατε χρήσιμες αυτές τις πληροφορίες; Απαντήστε μου

Θέλετε βοήθεια για να εφαρμόσετε ένα διαφορετικό τρόπο στο δικτυακό μάρκετινγκ;

Αξιοποιείστε τότε την βοήθεια μου.Πως να κάνετε ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ.
Καλέστε με  (2105018493) ή στείλτε μου ένα email και θα έχουμε μια προσωπική δωρεάν διάσκεψη coaching 30 λεπτών για να συζητήσουμε περισσότερα
ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: