Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ -2

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887


Δεύτερο μέρος (αν δεν έχετε διαβάσει το πρώτο μέρος ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)
Γεια σας.
Πως μπορούμε να κάνουμε τους νέους μας συνεργάτες να αναλάβουν δράση;
Αυτή είναι μια από τις πιο σοβαρές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δικτυωτές.
Υπάρχουν τρεις αιτίες στο γιατί οι νέοι συνεργάτες δεν αναλαμβάνουν δράση, και στο προηγούμενο μήνυμα μου μιλήσαμε για τον 1ο Λόγο που ήταν «Θέλουν να κάνουν τη δουλειά;».
Η Λύση σε αυτό είναι :ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ.
Λόγος Νο2- Ο Εφιάλτης τους δεν τους πονάει πολύ!
Η κλασσική στρατηγική υποκίνησης είναι το να βάζεις τα άτομα να «Εστιάζουν στο Όνειρο τους»!
Στο «Μεγάλο Γιατί» τους.  
Στο Όραμα» τους.
Λοιπόν, το πρόβλημα με αυτό είναι ότι «Το Όνειρο» ΔΕΝ υποκινεί το 98% των νέων συνεργατών. (Ναι διαβάσατε σωστά, το 98% των νέων συνεργατών».
Μόνο το 2% των ανθρώπων που εγγράφονται με φυσική πίστη, μπορούν να συνδεθούν με το όνειρο τους, ΚΑΙ ΟΧΙ το 98%, και να το γιατί…
1. Η επιτυχία σε αυτή την επιχείρηση είναι η δημιουργία κα ανάπτυξη ΟΡΜΗΣ. 
2.  Και για να φτάσει το δίκτυο σου στην ΟΡΜΗ,  εσύ θα πρέπει να πας σε Mαζική Επέιγουσα Δραστηριότητα για μια σταθερή χρονική περίοδο.  Και αυτό αποτελεί μια μεγάλη δέσμευση  που ο ΚΑΘΕ επιτυχημένος άνθρωπος σε αυτό τον κλάδο έχει κάνει.
3.  Για να πάμε τώρα σε Μαζική Επείγουσα Δραστηριότητα χρειαζόμαστε ένα Mαζικό Υποκινητή . Για να οδηγήσει τη δραστηριότητα ΠΡΙΝ να αρχίσουν να έρχονται τα αποτελέσματα. 
4.  Ο Μαζικός σου Υποκινητής μπορεί να είναι Θετικός και να σε «ωθήσει» σε δράση (Το «Όνειρο» σου, ή ο τρόπος ζωής, η Ελευθερία ,κλπ) Ή μπορεί να είναι Αρνητικός  και να σε «αναγκάσει» σε δράση (Ο «Εφιάλτης» σου του τρέχοντος ανεπαρκούς εισοδήματος σου, η ανασφάλεια σου, η ζωή, η απογοήτευση, ματαιότητα…).
5. Η ισχύς μιας Δύναμης Υποκίνησης  πάνω σου (θετικής ή αρνητικής) βασίζεται στην «Πίστη» σου σε αυτή τηδύναμη.   Αυτή σου η Πίστη πως μπορείς να πετύχεις το Όνειρο σου Ή η Πίστη σου ότι ο ΠΟΝΟΣ των Εφιαλτών σου θα συνεχιστεί ή θα γίνει ακόμη χειρότερος!
Να λοιπόν το μεγάλο ερώτημα: «Πόσοι νέοι συνεργάτες έχουν ισχυρή Πίστη ότι το όνειρο τους θα πραγματοποιηθεί;»
Όλοι γνωρίζουμε πως η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι: λίγοι, πολύ λίγοι. Πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι ο Μαζικός Υποκινητής που οδηγεί τους ανθρώπους  σε  δραστηριότητα για τη δημιουργία της ΟΡΜΗΣ και για την επιτυχία μπορεί να είναι μόνο ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ τους!
Πόνος ή Ευχαρίστηση; Παράδεισος ή Κόλαση;
Πόνος και Κόλαση είναι οι πιο Ισχυροί Υποκινητές για τα άτομα που στερούνται Πίστης, αυτοπεποίθησης.
Σίγουρα, οι άνθρωποι θα «φαντασιώνονται» σχετικά με τον τρόπο ζωής που ονειρεύονται, αυτό όμως ΔΕΝ είναι ικανό να τους υποκινήσει αρκετά αυτή την εποχή, επειδή στερούνται πίστης σχετικά με το αν αυτό θα συμβεί.
Μήπως δεν με πιστεύετε ακόμη;
Τότε, ακούσετε ή διαβάστε τις ιστορίες των πιο επιτυχημένων ανθρώπων στην  εταιρία σας και θα ανακαλύψετε ότι στο+95% των περιπτώσεων, οι ηγέτες θα μιλούν  για τον ΕΦΙΑΛΤΗ της ζωής  τους όταν γράφτηκαν. Για αυτό το λόγο ανέλαβαν δράση στις μέρες μας
Ο εφιάλτης δεν χρειάζεται να είναι του στυλ «ζούσα μέσα σε ένα αυτοκίνητο με 2 ευρώ στην τσέπη μου» ή «ήμουν άστεγος και κοιμόμουν στους δρόμους» , απλά  να είναι ο δικός σου προσωπικός εφιάλτης.
ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ  - Θα χρειάζεται βέβαια ακόμη να ανακαλύψουμε και  αναπτύξουμε το Όνειρο κάποιου και τους στόχους που συνδέονται με αυτό. Θέλουμε οι άνθρωποι να μιλούν για τα Όνειρα τους ως το σημείο προορισμού, όμως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τρέφουμε αυταπάτες πως αυτό το Όνειρο θα είναι ο βασικός τους υποκινητής.
ΔΡΑΣΗ  
Βρείτε τον ΠΟΝΟ του  ΕΦΙΑΛΤΗ  του νέου συνεργάτη .
Βοηθήστε τον να καταλάβει τι θα συμβεί ΑΝ ΔΕΝ αναλάβει δράση για να αλλάξει την κατάσταση.
Κατά την προπόνηση  (κόουτσινγκ, συμβουλευτική) σας, θυμίστε του το Όνειρο ΚΑΙ τον Εφιάλτη (και αφήστε τον εφιάλτη να ασκήσει την υποκινητική του δύναμη).
Ναι, ξέρω τι σκέφτεστε.
Είναι κάτι αρνητικό ΑΛΛΑ να ξέρετε και εσείς ότι είναι πολύ σημαντικό. Και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και διαχειριστείτε αυτή την πραγματικότητα. 
Το μυστικό είναι να βεβαιώνεστε ότι τον προπονείτε σε αυτό  σωστά με ένα αξιόπιστο και επαγγελματικό τρόπο ή αλλιώς δεν θα τον βοηθήσετε .  

Για να μάθετε πώς να κοουτσάρετε τους συνεργάτες στην Υποκίνηση, παρακολουθήσετε τα σχετικά webinars, σεμινάρια, τηλεδιασκέψεις και Σύστημα της MegaserviceNet . Ζητήστε πληροφορίες για τη ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ , τό σύστημα με το οποίο υποστηρίζω τους πελάτες μου δικτυωτές

Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
2105018493
6938979887

Δείτε ακόμη
- Το Δικτυακό Μάρκετινγκ και η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση


-Εσείς θα περιμένετε την ακόλουθη ύφεση; 7 σκέψεις και μία πρόταση

Δεν υπάρχουν σχόλια: