Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

5 γνωρίσματα για την ανάπτυξη επιτυχημένων ομάδων


Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Συνεχίζουμε τη συζήτηση μας σχετικά με την ηγεσία.
Καθώς οι δικτυωτές αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους, ανακαλύπτουν πως αναπτύσσονται και οι ίδιοι ως ηγέτες. Και καθώς τροφοδοτούνται με Ενθουσιασμό, Δέσμευση και Πιστή, η συμπεριφορά τους ,η στάση τους θα ωριμάζει παράλληλα με την ωρίμανση της επιχείρησης  τους. Τα ακόλουθα χαρακτηριστικά παρουσιάζονται συνήθως σε εκείνα τα άτομα που είναι σοβαρά  σχετικά με την ανάπτυξη μεγάλων και επιτυχημένων ομάδων:
1.       Θα παίρνουν την επιχείρηση τους  όλο και πιο σοβαρά. Θα την απολαμβάνουν όλο και περισσότερο, αλλά θα είναι επίσης απόλυτα σαφές ότι η επιχείρηση τους από το σπίτι είναι ή γίνεται μια πολύ σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα. Όσο πιο πολύ βλέπουν την σπουδαιότητα της επιχειρηματικής ευκαιρίας, τόσο λιγότερο αδιάφοροι θα γίνονται σχετικά με εκείνους που λειτουργούν αδέξια (και ως χόμπι την επιχείρηση τους.
2.      Αρχίζουν να επενδύουν τους εαυτούς τους  επάνω σε εκείνα τα άτομα που είναι διδάξιμοι και επιδεικνύουν μια ειλικρινή επιθυμία να αναπτύξουν την επιχείρηση τους.
3.      Αρχίζουν να γίνονται λιγότερο υπομονετικοί και ανεκτικοί με τα άτομα που είναι ειδικά μόνο σε ένα πράγμα: στο να βρίσκουν δικαιολογίες σχετικά με το γιατί δεν έκαναν όσα είχαν πει πως θα κάνουν.
4.      Γίνονται πιο προσεκτικοί σχετικά με το πώς και με το σε ΠΟΙΟΥΣ θα κατανέμουν τον χρόνο τους. Όσο η ζήτηση για το χρόνο τους μεγαλώνει, τόσο  μεγαλώνει και η αξία που  δίνουν στο χρόνο τους. Δεν είναι τόσο γρήγοροι στο να επιτρέπουν σε άλλους να σπαταλούν τον δικό τους χρόνο.
5.      Εκτιμούν εκείνους τους ομαδικούς παίκτες που «συνδέονται στο σύστημα» , όταν εκείνοι κατανοούν την μη ορατή δομή , η οποία δημιουργεί τον πλούτο στο δικτυακό μάρκετινγκ.
Να θυμάστε πλούτος δημιουργείται από το βάθος. Το βάθος πηγάζει από την αναπαραγωγή. Και η αναπαραγωγή πηγάζει από το να έχεις ένα σύστημα το οποίο να είναι πολύ απλό. Κατά συνέπεια τα άτομα που είναι σοβαρά σχετικά με την δημιουργία μεγάλων και δυναμικών ομάδων, εκτιμούν πολύ λιγότερο εκείνους που δεν συνδέονται στο σύστημα τους. Γνωρίζουν πως μέχρι να συνδεθούν στο σύστημα τους, η οποιαδήποτε σημαντική και συνεχόμενη επιτυχία είναι εξαιρετικά απίθανη.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Θέλετε να σθνδεθείτε μαζί μου στην επιτυχία με το δικτυακό μάρκετινγκ;
Καλέστε με  στο 2105018493 και 6938979887, ή γράψτε μου στο mmavrovouniotis@gmail.com

Μιχαήλ Μαυροβουνώτης-Προπονητής Δικτύωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: