Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

MLM BLUEPRINTS-Η ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ


Πως δημιουργείς ένα blueprint για την επιτυχία στην δικτυακή επιχείρηση;
Το πρώτο βήμα είναι να καταλάβεις ότι υπάρχουν 2 είδη MLM blueprints:
1) Το υποσυνείδητο  blueprint που έχεις για την  MLM επιχείρηση σου;
2) Το συνειδητό  blueprint  ή σχέδιο που χρησιμοποιείς για να κτίσεις την MLM επιχείρηση σου.
Αυτά τα 2  blueprints  θα πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένα προκειμένου να επιτύχεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ή δεν δίνουν προσοχή στο πρώτο είδος, στο υποσυνείδητο  blueprint. Θέλουν αμέσως να το παρακάμψουν και να πάνε στο «βήμα-βήμα πλάνο» που θα τους βοηθήσει να κτίσουν την επιχείρηση.
Αναρωτήθηκες ποτέ σου όμως  γιατί κάποιοι άνθρωποι μπορούν να εφαρμόσουν το πλάνο blueprint  ή σύστημα που τους παρέχει η εταιρία τους ή η γραμμή αναδοχής τους και έχουν μεγάλη επιτυχία με αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν ακριβώς τα ίδια βήματα , καταβάλλοντας την ίδια ποσότητα προσπάθειας, αλλά δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα;
Αυτοί που έχουν βρει επιτυχία χρησιμοποιώντας το δοκιμασμένο σύστημα είναι εκείνοι που έχουν ένα blueprint  στο υποσυνείδητο τους το οποίο είναι ευθυγραμμισμένο με το  blueprint που χρησιμοποιούν προκειμένου να κτίσουν την επιχείρηση τους.
Παραδείγματα:
Ένας καινούργιος συνεργάτης γράφεται στην ομάδα σου. Του ζητάς να κάνει μια ΛΙΣΤΑ ανθρώπων, να χρησιμοποιήσει τα videos και τα άλλα εργαλεία για να ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ τα προϊόντα και την επιχειρηματική ευκαιρία ,να κάνει ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΕΣ (follow upμε ένα άλλο σύνολο  εργαλείων, και να αξιοποιήσει εσένα ως  υποστήριξη αναδόχου  για ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ και βοήθεια στην ΕΓΓΡΑΦΗ των υποψήφιων της Λίστας του στην επιχείρηση .
Κάθε λέξη με κεφαλαία στην προηγούμενη παράγραφο  αντιπροσωπεύει τα βασικά θεμέλια που θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε καλόd blueprint ή σχέδιο για το κτίσιμο μιας MLM επιχείρησης.
Σε αυτό το παράδειγμα, συμβαίνει ο νέος σου συνεργάτης να ανήκει σε μια οικογένεια η οποία δεν υποστηρίζει την MLM επιχείρηση του. Ακόμη και οι φίλοι του αστειεύονται για το  MLM και κάνουν αρνητικά σχόλια για αυτό. Αυτό λοιπόν δεν είναι ένα περιβάλλον που είναι παραγωγικό στη δημιουργία ενός ισχυρού MLM blueprint  για την επιτυχία στο υποσυνείδητο του νέου σου συνεργάτη. Λόγω όλων αυτών  ο νέος σου συνεργάτης έχει ένα συνειδητό πιστεύω ότι οι άνθρωποι στη ΛΙΣΤΑ του θα «κοιτάνε αλλού» όταν προσπαθήσει να τους καλέσει.
Ίσως να κάνει όλα τα σωστά βήματα, ακριβώς όπως τον εκπαίδευσες  να κάνει, όμως το υποσυνείδητο πιστεύω του δεν είναι σε ευθυγράμμιση με αυτά που του ζητάς να κάνει. Μπορείς να προβλέψεις λοιπόν το αποτέλεσμα.
Η ειρωνεία είναι ότι αυτό το φανταστικό παράδειγμα , δεν είναι και τόσο φανταστικό. Ίσα-ίσα που αντιπροσωπεύει το 80% των ανθρώπων οι οποίοι συνδέονται με την επιχείρηση σου δικτυακού μάρκετινγκ. Και επίσης είναι και ο ΝΟ 1 λόγος του γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι τα παρατάνε σε αυτή την επιχείρηση τις πρώτες 30 ημέρες.
Πως λοιπόν το διορθώνουμε αυτό; Μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να φέρουν το υποσυνείδητο blueprint τους σε ευθυγράμμιση με αυτό που εσύ τους ζητάς να κάνουν;  Υπόσχομαι στα επόμενα τρία άρθρα να σου απαντήσω αυτό το ερώτημα.
Εν τω μεταξύ , σου συστήνω να αποκτήσεις μια βαθύτερη κατανόηση  των MLM Blueprints και του πως αυτά μπορούν να μετασχηματίσουν την επιχείρηση σου πηγαίνοντας την στο επόμενο επίπεδο. Σου προτείνω να πας στη διεύθυνση www.eagleonepublishing.com  και να αγοράσεις το purchase MLM Blueprint® audiobook και workbook. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις αλλά και ενδυναμώσεις το MLM blueprint σου για την επιτυχία

 KODY BATEMAN
Η προσέγγιση του Kody Bateman πάνω στο MLM Blueprint (σχέδιο/εντύπωμα) είναι μοναδική και αποφασιστικής σημασίας για κάθε επαγγελματία δικτυωτή.
Αν θέλεις μια  coaching δική μου βοήθεια στο να εντοπίσεις, και αλλάξεις το δικό σου MLM Blueprint και να οδηγηθείς σε υψηλά επίπεδα επιτυχίας, τότε κάλεσε με στο 6938979887.
Διαθέσιμα:
·        Εργαστήρια 1-1
·        Εργαστήρια Ομαδικά (με την ομάδα σας)
    Webinars
Ζητήστε πληροφορίες
Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
Coach/Mentor
2105018493
6938979887

Δεν υπάρχουν σχόλια: