Σάββατο 12 Απριλίου 2014

H τριμερής μελέτη σας πάνω στα MLM Blueprints

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Πως φέρνεις το υποσυνείδητο blueprint που έχεις σχετικά με την MLM επιχείρηση  να είναι σε ευθυγράμμιση με το blueprint ή το σχέδιο που χρησιμοποιείς για να κτίσεις την  MLM επιχείρηση σου;
Τονίσαμε στο προηγούμενο άρθρο πως αυτή η ευθυγράμμιση είναι κρίσιμη για την επιτυχία σου όπως επίσης και για την επιτυχία των μελών της ομάδας σου.
Η τριμερής μελέτη σου περιλαμβάνει:
1.  Την κατανόηση του  MLM blueprint που έχεις αποθηκευμένο στο υποσυνείδητο σου
2.  Την μάθηση του πως μα καθαρίζεις και να ενδυναμώνεις αυτό το blueprint
3.  Την εξερεύνηση του blueprint ή σχεδίου που χρειάζεσαι για να κτίσεις την  MLM επιχείρηση σου.
 Σήμερα θα συζητήσουμε το πρώτο :την κατανόηση του υποσυνείδητου blueprint σου.
Είτε το γνωρίζεις είτε όχι , έχεις ένα  MLM Blueprint® το οποίο έχει εγκατασταθεί στο υποσυνείδητο σου. Αυτό το blueprint  αποφασίζει τώρα το ποσοστό επιτυχίας ή αποτυχίας  των προσπαθειών σου στην MLM επιχείρηση σου.
Το MLM blueprint σου είναι πιο πιθανό να δημιουργήθηκε  από εκθέσεις που είχες στο παρελθόν σε αυτό το επιχειρηματικό. Πάνω από το  80% των ανθρώπων που έχουμε ερευνήσει είχες πολύ αρνητικές εκθέσεις σε αυτό το επάγγελμα. Αυτές οι εκθέσεις πηγάζουν από ιστορίες που άκουσες από φίλους ή αγαπημένα σου πρόσωπα, προέρχονται όμως και από εμπειρίες, δικές σου ή εκείνων που γνωρίζεις και είχαν μια εμπειρία με ένα MLM.
Στο MLM Blueprint audiobook και workbook, εξηγώ ότι υπάρχουν  έξι σημαντικές ιστορικές (παρελθούσες δηλαδή)  MLM εκθέσεις που οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν και πρέπει να αναλύσουν. Η κάθε μια από αυτές τις εμπειρίες έχουν τεράστια επίδραση στο MLM blueprint που έχεις τώρα . Εξερευνώντας αυτές τις εκθέσεις σου, θα ανακαλύψεις την πραγματική ιστορία που έχεις στο υποσυνείδητο σου για το MLM
 6 σημαντικές ιστορικές εκθέσεις για να αναλύσεις
1)   Η πρώτη σου έκθεση:  Την πρώτη φορά  που μπορείς να θυμηθείς ότι άκουσες για την ιδέα του  MLM.
2)  Εκθέσεις  με τις οποίες άλλοι άνθρωποι σε επηρέασαν: Αυτές θα μπορούσαν να είναι θετικές ή αρνητικές.
3)   Εκθέσεις που σου «πούλησαν» την ιδέα του MLM.
4)   Έκθεση που δημιούργησε ένα blueprint χρημάτων σχετικά με το MLM: Τότε ήταν που καθιέρωσες ένα πιστεύω σχετικά με το πόσα πολλά χρήματα θα μπορούσες να βγάζεις στο MLM.
5)   Όταν πρωτοσυνδέθηκες με μια εταιρία  MLM aκαι ποια ήταν αυτή η εμπειρία σου.
6)   Εκθέσεις που σε ρίχνουν (κατεβάσματα) και εκθέσεις που σε βοήθησαν να ανέβεις(ανεβάσματα):
Κατεβάσματα:
·         Όταν οι υποψήφιοι σου σε «κατεβάζουν».
·         Όταν ο νέος συνεργάτης σου σε «κατεβάζει».
·         Όταν η αναπαραγωγή στην ομάδα σου σταματά.
Ανεβάσματα:
·         Όταν οι άνθρωποι σε επαινούν, σε εξυψώνουν και σε χειροκροτούν.
·         Όταν εσύ κάνεις το ίδιο για τους δικού σου συνεργάτες.
·         Όταν ελέγχεις τις εξυψώσεις και επαίνους σουWhen your check rises and you cheer.
 Καθώς εξερευνάς την κάθε μια από αυτές τις παρελθούσες (ιστορικές)  εκθέσεις που είχες όχι μόνο βρίσκεις ποια θα μπορούσαν να είναι τα προβλήματα σου σχετικά με το  blueprint σου, αλλά ανακαλύπτεις επίσης και το πώς μπορείς να διορθώσεις ή δυναμώσεις αυτά τα blueprints σου.
Το MLM Blueprint audiobook και workbook θα σου δώσουν αναλυτικά παραδείγματα, ιστορίες και ασκήσεις πάνω στο πώς να εξερευνάς αυτές σου τις εκθέσεις. Κάνοντας το, αποκτάς μια καθαρή εικόνα του τι βλέπεις στο υποσυνείδητο σου σχετικά με αυτό το επάγγελμα. Αυτό θα είναι μια μεγάλη προσωπική εμπειρία. Θα μάθεις τι θα μπορούσε να σε εμποδίζει από το να προοδεύσεις στην επιχείρηση σου. Και το καλύτερο  από όλα, θα ανακαλύψεις πως μπορείς γρήγορα να διορθώσεις αυτές σου τις ιστορίες ώστε να ευθυγραμμιστούν με τα σχέδια που έχεις για το κτίσιμο μιας μεγάλης MLM επιχείρησης.
Μείνετε συντονισμένοι για το νέο άρθρο στο οποίο θα συζητήσουμε το δεύτερο μέρος της τριμερούς μελέτης :Το πώς να καθαρίζεις, δυναμώνεις και ευθυγραμμίζεις το υποσυνείδητο  blueprint sσου ώστε να σε υπηρετεί καλύτερα στο πλάνο δράσης σου για το κτίσιμο μια επιτυχημένης επιχείρησης δικτυακού μάρκετινγκ. 
Πείτε μου τις δικές σας ιστορίες (με τα παρακάτω σχόλια)
 TΠείτε μου την πρώτη φορά που ακούσατε για το MLM ; Ήταν καλή ή κακή;
·         Πως έχουνε επηρεάσει άνθρωποι της ζωής σου  την αντίληψη σου για αυτό το επάγγελμα; (καλά ή άσχημα;)
·         Τι είδους χρηματικό blueprint  έχεις σχετικά με την  MLM επιχείρηση σου; Περιμένεις να βγάλεις επιπλέον $500, $1,000, ή $5,000 τον μήνα ή περισσότερο; Και γιατί; Ποιο ήταν το δικό σου χρηματικό  blueprint το οποίο εσχημάτισες για την επιχείρηση σου;
·         Τι είδους κατεβάσματα έχεις βιώσει και πως σε έχουν επηρεάσει; 
Απλά διάλεξε μια από αυτές τις τρείς ερωτήσεις και γράψε μου τα σχόλια σου. 
Kody B

  Η προσέγγιση του Kody Bateman πάνω στο MLM Blueprint (σχέδιο/εντύπωμα) είναι μοναδική και αποφασιστικής σημασίας για κάθε επαγγελματία δικτυωτή. (Εν τω μεταξύ , σου συστήνω να αποκτήσεις μια βαθύτερη κατανόηση  του MLM Blueprints και του πως αυτά μπορούν να μετασχηματίσουν την επιχείρηση σου πηγαίνοντας την στο επόμενο επίπεδο. Σου προτείνω να πας στη διεύθυνση www.eagleonepublishing.com  και να αγοράσεις το purchase MLM Blueprint® audiobook και workbook. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις αλλά και ενδυναμώσεις το MLM blueprint σου για την επιτυχία)


Αν θέλεις μια  coaching δική μου βοήθεια στο να εντοπίσεις, και αλλάξεις το δικό σου MLM Blueprint και να οδηγηθείς σε υψηλά επίπεδα επιτυχίας, τότε κάλεσε με στο 6938979887.
Διαθέσιμα:
·        Εργαστήρια 1-1
·        Εργαστήρια Ομαδικά (με την ομάδα σας)
·        Webinars
Ζητήστε πληροφορίες
Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
Coach/Mentor
6938979887

Δεν υπάρχουν σχόλια: