Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Το τρίτο μέρος από τη σειρά των άρθρων πάνω στο MLM Blueprint


Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Πως καταφέρνετε να ευθυγραμμίσετε το υποσυνείδητο blueprint που έχετε για την  MLM επιχείρηση σας  με το blueprint ή το σχέδιο που χρησιμοποιείτε για να κτίσετε την MLM επιχείρηση σας;

Η μελέτη τριών μερών περιλαμβάνει:

1.  Την κατανόηση του MLM Blueprint® που έχετε αποθηκεύσει στο υποσυνείδητο σας.

2.  Την εκμάθηση του πώς να καθαρίζετε και ενισχύετε αυτό το blueprint.

3.  Την εξερεύνηση του blueprint  ή του σχεδίου που χρειάζεστε για να κτίσετε την MLM επιχείρηση σας.

 Σήμερα θα συζητήσουμε το τρίτο μέρος: Την εξερεύνηση του blueprint  ή του σχεδίου που χρειάζεστε για να κτίσετε την MLM επιχείρηση σας.

Αυτό είναι το σχέδιο που θέλει ο καθένας. Αυτό που θέλουν οι περισσότεροι  είναι να πάνε μπροστά γρήγορα , σε  ρυθμό fast-forward. Το σχόλιο που ακούω συχνά είναι «Εσύ δώσε μου το αναλυτικό βήμα προς βήμα σχέδιο και εγώ θα το κάνω και θα είναι επιτυχημένο». Νομίζω πως από τη μέχρι τώρα ανάλυση όλοι ξέρουμε πως αν δεν είναι  σε ευθυγράμμιση η νοοτροπία μας με αυτό το σχέδιο, τότε αυτό το σχέδιο δεν πρόκειται να δουλέψει. Αν μελετήσετε τα δύο πρώτα μέρη αυτής της  σειράς 3 άρθρων, και τα δουλέψετε στο μυαλό σας, τότε αυτό που μελετάτε σημέρα θα δουλέψει καλύτερα  για εσάς.

Πάμε λοιπόν!

Μετά από 23 χρόνια σε αυτό το επάγγελμα και έχοντας εκτεθεί σε εκατοντάδες εκπαιδευτικά προγράμματα , έχω μάθει ότι κάθε σύστημα έξω στην αγορά έχει 6 βασικές αρχές και 5 βήματα κλειδιά. Τα προγράμματα βέβαια μπορεί να σας φαίνονται διαφορετικά , μπορεί να είναι συσκευασμένα με διαφορετικά χρώματα, και μπορεί να έχουν διαφορετικά ονόματα για τα πράγματα-‘όμως όλα τα καλά προγράμματα έχουν αυτά τα στοιχεία

6 Βασικές Αρχές: 

1.  Μείνετε εστιασμένοι

2.  Ναι είστε συνεπείς

3.  Κρατάτε απλά τα πράγματα

4.  Δουλεύετε με το Νόμο των Μέσων Όρων (Μεγάλων αριθμών)

5.  Δημιουργείτε αυθεντικές σχέσεις

6.  Να μένετε θετικοί

5 Βασικά Βήματα:

1.  Λίστα

2.  Μοιράζομαι

3.  Κάνω Follow up (Επακολουθητικές)

4.  Κάνω Αναδοχές

5.  Εκπαιδεύω

Αν αριστεύσετε σε αυτές τις αρχές και βήματα και έχετε ένα ενισχυμένο υποσυνείδητο blueprint,  θα κάνετε μαζική-μεγάλη επιτυχία σε αυτή την επιχείρηση.

Ας συζητήσουμε περιληπτικά αυτό το Κύριο Σχέδιο Δράσης.

6 ΑΡΧΕΣ

1.  ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟΙ:  Αυτή μάλλον θα είναι μια αρχή  με την οποία θα έχετε τις περισσότερες δυσκολίες. Αυτή η επιχείρηση χρειάζεται laser εστίαση όταν ασχοληθείτε. Για τους περισσότερους  αυτή είναι μια  μερικής απασχόλησης προσπάθεια.  Στα πρώτα στάδια του κτισίματος , χρειάζεται να αντιμετωπίσετε την επιχείρηση σας σαν να πηγαίνετε στο γυμναστήριο—δηλαδή να έχετε θέσει συγκεκριμένο χρόνο μετά τη δουλειά σας και τα Σαββατοκύριακα για να κάνετε την επιχείρηση  και να  είστε πιστοί σε αυτό τον σχεδιασμό. Ενώ εργάζεστε αυτή την  επιχείρηση  ίσως με μια  ή δύο ώρες την φορά, να παραμένετε με εστιασμό  laser στα 5 βήματα που θα αναφέρουμε στη συνέχεια.

2.  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ:  Η συνέπεια (διαρκής σταθερή δράση) είναι η μοναδική μεγαλύτερη αρχή η οποία θα ξεχωρίσει  τους «κτίστες» από τους «παραπονιάρηδες». Θα πρέπει να είστε  συνεπείς με το πρόγραμμα δράσης σας. Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω χιλιάδες ανθρώπους σε αυτή την επιχείρηση. Σας λέω λοιπόν ότι δεν είναι ούτε το χάρισμα, ούτε  η ηγεσία  ούτε η ικανότητα στην ομιλία αυτό που κάνει τη διαφορά. ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ (η συνέχεια).Το να παραμένεις συνεπής με το πρόγραμμα σου, ασχέτως του τι συμβαίνει.

3.  ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ: Εδώ είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να  αγγίζετε το σχέδιο της εταιρίας σας ή της γραμμής αναδοχής σας σχετικά με το κτίσιμο της επιχείρησης. Στην εταιρία μας , το κρατάμε  πραγματικά απλό: Φτιάξτε μια Λίστα και Μοιραστείτε το προϊόν και την ευκαιρία χρησιμοποιώντας κάποιο από το σύστημα των video και τα Splash Packs (τρόπος δειγματισμού). Πετύχετε την αξιολόγηση για το monthly managers bonus pool  και βρείτε και άλλα άτομα που να επιθυμούν να κάνουν το ίδιο . Αυτό είναι. Ο καθένας μπορείς να το ακολουθήσει αυτό.

4.  ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΜΕΣΩ ΟΡΩΝ (ΜΓΑΛΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ):Οι περισσότεροι έχετε ακούσει το «Κάποιοι Θα θέλουν, Κάποιοι Όχι, Και λοιπόν; Πάμε στον Επόμενο» .Εγώ το άκουσα πρώτη φορά σχεδόν πριν 20 χρόνια σε μια εκδήλωση δικτυακού μάρκετινγκ. Με τα χρόνια κόλλησε πάνω  μου ως μια από τις πιο χρήσιμες συμβουλές που άκουσα ποτέ  για την δημιουργία επιτυχίας στην επιχείρηση σας. Οι περισσότεροι καταστρέφονται από την απόρριψη. Αν όμως καταλάβαιναν τον Νόμο των Μεγάλων Αριθμών, τότε η απόρριψη θα κυλούσε γρήγορα από πάνω τους, όπως θα έπρεπε άλλωστε. Οι άνθρωποι δεν απορρίπτουν εσάς ή αυτό που εσείς  τους προσφέρετε όταν σας λένε όχι. Απορρίπτουν νέες δυνατότητες λόγω των περιστάσεων που συμβαίνουν στη ζωή τους ή στο μυαλό τους. Κι αυτό είναι ένα γεγονός που εσείς δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Γιατί λοιπόν να αναστατώνεστε για αυτό; Προχωρήστε ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.

5.  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το πόσα ξέρετε μέχρι να μάθουν πόσο ενδιαφέρεστε για αυτούς. Δημιουργήστε μια νοοτροπία με την οποία να θέλετε να συναντάτε και να γιορτάζετε ανθρώπους. Όταν συναντάτε ανθρώπους, πρώτα να δημιουργείτε σχέσεις. Να έχετε ένα τρόπο να μένετε σε επαφή με τους ανθρώπους που συναντάτε. Το Offline  είναι πάντα ένας  πιο προσωπικός τρόπος από το online. Στείλτε τους κάρτες και δώρα. Δώστε για  να δώσετε και το σύμπαν θα σας το δώσει πίσω.

6.  ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΘΕΤΙΚΟΙ: Χρειάζεστε οπωσδήποτε να έχετε ένα Πρόγραμμα Προσωπικής Βελτίωσης. Να συνεχίσετε να τρέφετε τον εαυτό σας  με θετικότητα: με βιβλία, audios, books, blogs, videos, και κάθε άλλη πηγή που φέρνει θετικότητα. Αυτό είναι ύψιστης σημασίας επειδή αυτή η επιχείρηση θα σας πετάξει «ανεπιθύμητες μπάλες» ασχέτως του με ποια εταιρία συνεργάζεστε. Να παραμένετε λοιπόν θετικοί και πάντα να είστε χαρούμενοι –αυτά τα δύο πράγματα είναι επιλογές και εσείς έχετε τη δύναμη να τις κάνετε κάθε μέρα.

 5 ΒΗΜΑΤΑ

1.  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ: Πρόσφατα άκουσα κάποιους να λένε ότι αυτά είναι πράγματα της παλιάς σχολής του δικτυακού μάρκετινγκ. Αυτό με κάνει να γελάω. Η Λίστα είναι τα ΠΑΝΤΑ για εσάς. Τώρα, θα συμφωνούσα αν δημιουργήσατε μια Λίστα που περιλαμβάνει μόνο την τρέχουσα Ζεστή Αγορά σου και δεν κάνατε τίποτα άλλο, τότε ναι αυτό είναι η παλιά σχολή. Στο σημερινό κόσμο, είναι βασικό να μοχλεύετε την μοντέρνα τεχνολογία  για να δημιουργείτε και να προσθέτετε καθημερινά άτομα στη λίστα σας. Τα Κοινωνικά Δίκτυα , το  blogging,η εξεύρεση ονομάτων, η βελτιστοποίηση χρήσης των μηχανών αναζήτησης, το  CRM, και τα συστήματα  αγωγών ονομάτων είναι πράγματι πολύ ωραίο υλικό της νέας σχολής. Αλλά μην κάνετε λάθος, όλα είναι απλά νέοι τρόποι για να προσθέτετε άτομα στη λίστα σας .Ένας συνδυασμός  των  offline και των  online προσπαθειών είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε και να προσθέτετε με συνέπεια στη λίστα σας.

2.  ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Να χρησιμοποιείτε εργαλεία(videos, σύστημα δειγμάτων, slides) για να μοιράζεστε τα προϊόντα και την ευκαιρία. Ασχέτως του πως τα μοιράζεστε, να βεβαιώνεστε πως τα άτομα δεν σκέφτονται ότι εκείνοι δεν μπορούν να το κάνουν με  τον ίδιο τρόπο. Αυτό είναι σημαντικό αν θέλετε να δημιουργήσετε αντιγραφή στην ομάδα σου. Ίσως να έχετε ακούσει  να λέγεται ότι οι δάσκαλοι γίνονται καλύτεροι δικτυωτές από τους  πωλητές. Να γιατί συμβαίνει αυτό: οι δάσκαλοι έχουν εκπαιδευθεί στο να δείχνουν στους ανθρώπους να κάνουν αυτό που κάνουν εκείνοι. Ενώ οι πωλητές θέλουν να εντυπωσιάσουν με τις δεξιότητες τους. Να βεβαιώνεστε, ότι κάνετε το μοίρασμα όσο πιο απλό είναι δυνατόν να γίνει και τότε οι άνθρωποι θα ακολουθήσουν.

3.   ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ FOLLOW UP (ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΕΣ):  Ναι φίλοι μου, ο χρυσός βρίσκεται στις επακολουθητικές. Ακονίστε το μαχαίρι σας σε αυτή τη δεξιότητα. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε  σύστημα follow-up θέλετε αλλά να έχετε ένα και να γίνετε άριστοι σε αυτό. Τα Online follow-up συστήματα θα πρέπει πάντα να επικουρούνται με  offline  προσπάθειες follow-up. Οι κάρτες χαιρετισμών , τα δώρα και οι  postcards είναι υπέροχοι τρόποι για να ξεχωρίσετε από την υπερφόρτωση που πλήττει τους ανθρώπους.

4.  ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΔΟΧΕΣ: Αυτό σημαίνει απλά να φέρνετε ανθρώπους στην επιχείρηση σας είτε ως πελάτες είτε ως αντιπροσώπους οι οποίοι να συνδέονται με την ομάδα σας. Να μοιράζεστε μαζί τους, να τους εκπαιδεύετε, να τους υποκινείτε, να τους γιορτάζετε, να δημιουργείτε σχέση μαζί τους. Αυτό  είναι η πραγματική αναδοχή

5.  ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΕ:Να διδάσκετε τα μέλη της ομάδας σας να εφαρμόζουν τις ίδιες αρχές και βήματα.

Τώρα το έχετε ολοκληρωμένο. Σας ενθαρρύνω λοιπόν να μελετήσετε τα τρία μέρη στη σειρά  μου « MLM Blueprint». Τυπώστε αυτά τα τρία άρθρα, και βάλτε τα σε έναν φάκελο. Να τα συμβουλεύστε και να αναφέρεστε σε αυτά. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να γίνουν επιτυχημένοι σε αυτό το εκπληκτικό επάγγελμα. Μαζί, μπορούμε να ανεβάσουμε ψηλά  το επάγγελμα μας. Πρέπει να γίνουμε πιο επαγγελματίες , να ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τους ανθρώπους που συναντούμε και να  ενδιαφερόμαστε αρκετά για τον εαυτό μας ώστε να επενδύουμε στο μέλλον μας.

Αποκτήστε σωστή νοοτροπία. Δυναμώστε το  MLM blueprint στο υποσυνείδητο σας ώστε να μπορείτε να εφαρμόζετε δεόντως ένα επιτυχημένο blueprint για το κτίσιμο της επιχείρησης σας.

Kody Bateman
______________________________
Η προσέγγιση του Kody Bateman πάνω στο MLM Blueprint (σχέδιο/εντύπωμα) είναι μοναδική και αποφασιστικής σημασίας για κάθε επαγγελματία δικτυωτή. (Εν τω μεταξύ , σου συστήνω να αποκτήσεις μια βαθύτερη κατανόηση  του MLM Blueprints και του πως αυτά μπορούν να μετασχηματίσουν την επιχείρηση σου πηγαίνοντας την στο επόμενο επίπεδο. Σου προτείνω να πας στη διεύθυνση www.eagleonepublishing.com  και να αγοράσεις το purchase MLM Blueprint® audiobook και workbook. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις αλλά και ενδυναμώσεις το MLM blueprint σου για την επιτυχία)


Αν θέλεις μια  coaching δική μου βοήθεια στο να εντοπίσεις, και αλλάξεις το δικό σου MLM Blueprint και να οδηγηθείς σε υψηλά επίπεδα επιτυχίας, τότε κάλεσε με στο 6938979887 και 6938979887 
Διαθέσιμα:
  •         Εργαστήρια 1-1
  •         Εργαστήρια Ομαδικά (με την ομάδα σας)
  •        Webinars
Ζητήστε πληροφορίες
Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
Coach/Mentor


2105018493 και 6938979887

--------------
Αν δεν έχετε διαβάσει το πρώτο άρθρο της σειράς:
 ____________________________________________________________
 © 2014 Μιχαήλ.I. Μαυροβουνιώτης. Απαγορεύεται η αντιγραφή, όλου ή μέρους αυτού του άρθρου ή η αναπαραγωγή του σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή ή η χρησιμοποίηση τους για προωθητικούς, εκπαιδευτικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την άδεια του συγγραφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: