Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

H καριέρα 4 χρόνων είναι μια ιδέα που κερδίζει δημοφιλία. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι την βδομάδα συνδέονται σε μια ευκαιρία των Άμεσων Πωλήσεων , όχι συγκεκριμένα γιατί γνωρίζουν για Την Καριέρα 4 Ετών, αλλά επειδή το Δικτυακό Μάρκετινγκ προσφέρει βασικές αξίες που πρέπει να τις συναντήσουν:

1. Οι άνθρωποι χρειάζονται και θέλουν να συνδέονται. Θέλουν να κάνουν φίλους και να έχουν σπουδαίες εμπειρίες, από ταξίδια, εκδρομές, επιτεύγματα, συνεισφορά ή επιτυχία. Η ζωή αποτελείται από αυτές τις εμπειρίες. 
2. Οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν. Είτε πρόκειται για νέες δεξιότητες, διακρίσεις ή σοφία, οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν περισσότερα για τον κόσμο. Όλο και περισσότερο,  ότι νομίζαμε ότι ξέραμε για τον κόσμο αποδεικνύεται να μην είναι έτσι. Όλοι ψάχνουμε περισσότερο φως μέσα σε έναν μαύρο -ορισμένες φορές-κόσμο.
 3. Οι άνθρωποι θέλουν περισσότερη ελευθερία και αφθονία και δεν μιλώ για γρήγορο πλουτισμό ή για ένα επίπεδο ανήθικης αφθονίας .Απλά θέλουμε να έχουμε οικονομική πρόοδο  να ξεπληρώσουμε τα χρέη μας αντί να χρεωθούμε περισσότερο και να μετασχηματίσουμε την ελπίδα   σε τρόπο σκέψης δυνατοτήτων. Θέλουμε να οπτικοποιήσουμε και ενεργοποιήσουμε ένα ασφαλέστερο, πιο ελεύθερο και πιο χαρούμενο  μέλλον.
 Η καριέρα των 4 ετών απλά αξιοποιεί δύο 2 νόμους  του εμπορίου και των μαθηματικών για να δημιουργήσουν περισσότερα στη ζωή κάποιου.
 1. Το  1940, η California Vitamins, μια εταιρία Άμεσων Πωλήσεων εξέφρασε μια νέα κατάσταση αλλάζοντας τους κανόνες με τους οποίους μπορούσε κάποιος να γίνει Ηγέτης Ομάδας και το πότε. Αντί να πρέπει πρώτα να αποδείξει κάτι για τον εαυτό του, αποφάσισαν ότι κάθε καινούργιος αντιπρόσωπος πωλήσεων θα μπορούσε να κτίσει μια ομάδα και μάλιστα να την κτίσει αμέσως. Δεν χρειαζόταν πια κάποιος να περιμένει να γίνει ένας σπουδαίος αντιπρόσωπος πωλήσεων και να μεταπηδήσει σε μια θέση διοίκησης πωλήσεων, πριν αρχίσει να κερδίζει από τις προσπάθειες άλλων. Αυτό δημιούργησε έναν νέο Νόμο Εμπορίου με τη μορφή του Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ (MLM).
2.Το Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ γεννήθηκε με την μορφή του μαθηματικού νόμου του ανατοκισμού ή των γεωμετρικών προόδων  με την ενδεχόμενη ανάπτυξη μιας δύναμης πωλήσεων. Αυτό δημιούργησε ένα μονοπάτι εισοδήματος και μια ευκαιρία κτισίματος πλούτου η οποία κάνει την Καριέρα 40 χρόνων να μοιάζει αρχαία συγκρινόμενη μαζί της.

 Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψουμε τη διαφορά που μπορεί να κάνει το Πολυεπίπεδο μάρκετινγκ  σε ένα συνηθισμένο εμπορικό  project είναι να δεις τον στόχο της πώλησης $1 εκατομμυρίου τον μήνα σε οποιοδήποτε προϊόν. Στις παραδοσιακές πωλήσεις , μια εταιρία θα μπορούσε  να προσλάβει 100 αστέρες των πωλήσεων να χωρίσει περιοχές, κλπ. Το πιο σημαντικό στοιχείο θα ήταν ένας μηνιαίο στόχος για τον καθένα $ 10.000 .
Το Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ απλά δουλεύει διαφορετικά  με τους αριθμούς:
10.000 άτομα που αγαπάνε το προϊόν  με $100 τον μήνα  σε πωλήσεις.
Να τα 4 Θεμέλια όπως τα περιγράφω στο βιβλίο μου The Four Year Career (Καριέρα 4 ετών).
1.  Οι Άνθρωποι . Και πως «στρατολογείς» 10.000 άτομα; Απλά . Οι Κανόνες  1& 2 από τα παραπάνω….εγγράφεις 4 που ο καθένας εγγράφει 4, που ο καθένας εγγράφει 4, που ο καθένας εγγράφει 4. ΕΣΥ-4-16-64-256-1024-4.096,κλπ
2.  Οι Πωλήσεις. Μόνον ενθουσιασμένοι οπαδοί του προϊόντος χρειάζεται να το εφαρμόσουν και στη πραγματικότητα είναι και οι μόνοι που το κάνουν. Τώρα το να έχουμε 100 με 200 ευρώ σε πωλήσεις τον μήνα ανά οπαδό είναι κάτι φυσικό. Οι περισσότερες από αυτές τις «πωλήσεις» μπορεί να είναι απλά οι ίδιοι οι οπαδοί που χρησιμοποιούν τα προϊόντα.
3.  Το Εισόδημα Οι  εταιρίες Άμεσων Πωλήσεων και  Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ πληρώνουν πάνω από το 40% των εσόδων τους στους «Οπαδούς» τους για να τους υποκινούν να κτίσουν μια ομάδα. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό το οποίο όμως λίγοι στο επάγγελμα μας επιθυμούν να καταλάβουν. Δημιουργούμε πωλήσεις , όχι εκπαιδεύοντας τους Οπαδούς μας να γίνουν μεγάλα αστέρια των πωλήσεων, αλλά υποκινώντας τους να κτίσουν μια ομάδα πωλήσεων. Πιστεύουμε στο νόμο του Γκέτυ (Jean Paul Getty) “ Θα ήθελα να κερδίζω το 1% από τις προσπάθειες 100 ανθρώπων παρά το 100% από τις προσπάθειες ενός ανθρώπου»

10.000 Άνθρωποι x 200 ευρώ τον μήνα σε Πωλήσεις  x 5% = 10,000 ευρώ τον μήνα Παθητικό Εισόδημα. 
4. Η Αξία του Ενεργητικού .Στη σωστή εταιρία, με τα σωστά προϊόντα, το εισόδημα σου μπορεί να γίνει Παθητικό μετά από κάποιο σημείο. Αυτός συνήθως συμβαίνει όταν η ομάδα σου ξεπερνά τα 400-500 ενεργούς οπαδούς . Τότε  το τι θα κάνεις ΕΣΥ από αυτό το σημείο και μετά πάνω σε πωλήσεις και στρατολογήσεις μπορεί να έχει μικρή επίδραση πάνω στο εισόδημα σου. Έχουν αναλάβει τα πράγματα η ομάδα σου και η δική της ηγεσία. Αν κερδίζεις 5.000 ευρώ τον μήνα σε Παθητικό Εισόδημα, τότε οι διανομείς σου έχουν μια Αξία Ενεργητικού 1.000.000 ευρώ. Όχι ότι θα μπορούσες να πουλήσεις το δίκτυο σου για αυτή την αξία, αλλά αυτό είναι το ισοδύναμο μια αξίας σε ακίνητα ή ισοδύναμα στοιχεία ενεργητικού που θα μπορούσαν να σου δίνουν κάθε μήνα αυτό το εισόδημα των 5.000 ευρώ ως Παθητικό Εισόδημα (κάτι σαν τόκους ή ενοίκια). Τώρα πια έχεις πραγματική περιουσία, και μαζί με αυτή έρχεται η Ελευθερία και Ασφάλεια σου.

Το βιβλίο The Four Year Career ερευνά βαθύτερα αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο , για το πώς εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιπροσωπεύουν εκατοντάδες εταιριών Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ, κτίζοντας με μερική απασχόληση αυτό το μοντέλο μέσα σε Τέσσερα Χρόνια. Το βιβλίο The Four Year Career  είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο γενικής χρήσης εργαλείο στο επάγγελμα μας. ΟΙ διανομείς το μελετούν για να μάθουν το μοντέλο. Το δίνουν σε νέους συνεργάτες τους ώστε και αυτοί να μάθουν να πιστεύουν σε αυτό το μοντέλο, και είναι επίσης και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο στη χρήση ως ένα εργαλείο στρατολόγησης για εκείνα τα άτομα που διερευνούν την δυνατότητα να ασχοληθούν με το επάγγελμα μας
  Get your copy of the book here.
___________________________________________________________
Επικοινωνήστε μαζί μου για να δείτε πως μπορώ να σας βοηθήσω να δουλέψετε με το βιβλίο στην ελληνική δικτυακή πραγματικότητα

ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ
2105018493 και 6938979887
Skype:mickmav
mmavrovouniotis@gmail.com
_______________________________________________________________________

© 2014 Μιχαήλ.I. Μαυροβουνιώτης. Απαγορεύεται η αντιγραφή, όλου ή μέρους αυτού του άρθρου ή η αναπαραγωγή του σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή ή η χρησιμοποίηση τους για προωθητικούς, εκπαιδευτικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την άδεια του συγγραφέα




Δεν υπάρχουν σχόλια: