Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΟΥ




Συγχαρητήρια
Τώρα έχεις στα χέρια σου ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για την επιχειρηματική σου επιτυχία από το Club «Η Επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ».
Μια από τις μεγαλύτερες προσκλήσεις, τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δικτυωτές είναι το ανενεργό κομμάτι του δικτύου τους. Λόγω της ιδιότητας μου ως MLM coach,πάντα με ρωτούν:
«Πώς μπορώ να υποκινήσω τα μη ενεργά άτομα του δικτύου μου;»
Να μια καταπληκτική ιστορία από τον Eric Worre: «Ο Jordan Adler κάνει αυτή την μικρή άσκηση άπου –κάπου με την οποία ζητά από τους κορυφαίους σε εισοδήματα δικτύου συνεργάτες να έρθουν στη σκηνή. Τότε τους ρωτά πόσα άτομα έχουν σπονσοράρει και πόσα από αυτά τα άτομα αντιπροσωπεύει το 90% του εισοδήματος τους. Ε λοιπόν, είτε έχουν σπονσοράρει 20,200 ή 2.000 άτομα ,όλοι του απαντούν με έναν αριθμό μικρότερο του 5».
Ίσως να έχετε μια μικρότερη ή μεγαλύτερη ομάδα , όμως πάρα πολλά άτομα είναι ανενεργά. Τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε την ομάδα σας, ιδιαίτερα για να «θρέψετε» εκείνα τα άτομα που αντιπροσωπεύουν το δικό σας 90%;
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και μπορείτε με αυτά να διπλασιάσετε ή τριπλασιάσετε το τζίρο σας:

ΒΗΜΑ 1: Να είστε εσείς ενεργός! ‘Έχετε ποτέ δει έναν δικτυωτή που θέλει να κάνει η ομάδα του πράγματα που εκείνος δεν κάνει; Είναι μήπως αυτός ένας τύπος ηγέτη που θα θέλατε να ακολουθήσετε; Φυσικά κι όχι.Μην ξεχνάτε πως είστε το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για την ομάδα σας.Να δίνετε διαρκώς το καλό παράδειγμα, Ο ενθουσιασμός που έχετε, η ευχάριστη ώρα που περνάνε μαζί σας, οι ιστορίες που τους λέτε,η χαρά που   λαμβάνετε βοηθώντας τους άλλους θα κάνουν την ομάδα σας να θέλει να κάνει τα ίδια.
Όσο περισσότερο βρίσκεστε σε επαφή με το Όνειρο σας, τη Χαρά σας,  το Γιατί σας, όσο περισσότερο τα ζείτε, τόσο περισσότερο εμπνέετε τη ομάδα σας. Είστε ένας ηγέτης, εκπαιδεύστε τους να γίνουν και αυτοί ηγέτες. Η ομάδα σας είναι ο καθρέπτης σας!

ΒΗΜΑ 2: Βοήθησε τους να ξυπνήσουν το Όνειρο τους.
Σήμερα κάθισα κάτω από ένα δένδρο , στον ήλιο. Είδα τα δυνατά κλαριά του να υψώνονται στον ουρανό, ενάντια στο νόμο της βαρύτητας να τεντώνονται προς τα πάνω, γιατί βλέπετε αυτή είναι τάση της  φύσης. Είχε μια ορμή προς την ανάπτυξη. Ο χρόνος κυλάει, οι εποχές εναλλάσσονται και τα φυτά και οι άνθρωποι αναπτύσσονται, μεγαλώνουν.
Όπως τα κλαδιά, έτσι και η κάθε ομάδα σας έχει τη δική της έμφυτη τάση τεντώνοντας στο να φτάσει το σκοπό , αυτό το πάθος. Το κάλεσμα να είναι ενεργή.
Δυστυχώς, η κοινωνία μας είναι πιο γνωστή για τη διδασκαλία των παιδιών  στο να συμβιβάζονται παρά στο να ακολουθούν την καρδιά τους. Για αυτό το Όνειρο τους  έχει χαθεί, αν και λίγα μόνο επιβιώνουν με δυσκολία και αυτά είναι μόλις το 5% αυτών που ακούς  και  είναι τα άτομα που δημιουργούν τη ζωή τους αντί να ακολουθούν άλλους.
Έτσι, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν εκπαιδευθεί στο πώς να σκέπτονται ως επιχειρηματίες ή δικτυωτές, εργαζόμενοι για τον εαυτό τους ,πώς να αποφασίζουν και καθορίζουν τους δικούς τους στόχους, και πάνω από όλα στο να ξέρουν το όνειρο τους.
Πιστεύω πως αυτή η οικονομία πιέζει κάποιους να βαδίσουν έξω από τη νοοτροπία «δουλεύω για κάποιον άλλον» και να επενδύουν τον εαυτό τους. Το Δικτυακό Μάρκετινγκ μπορεί να είναι ένας από τους ελάχιστους τρόπους με τους οποίους μπορούν να εργαστούν, από τη στιγμή που οι απολύσεις έχουν γίνει καθημερινότητα και  το να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση από το μηδέν κοστίζει πάρα πολλά σε χρήμα και χρόνο.
Μπορείς να βοηθήσεις. Απλά συνειδητοποίησε την πρόκληση , πριν από αυτούς. Να έχεις υπομονή. Να εργάζεσαι μόνο μαζί με τους ειλικρινείς  που θέλουν πραγματικά βοήθεια, εκείνους που είναι προπονήσιμοι. Αλλά και εσύ πρέπει να είσαι προπονήσιμος, να μαθαίνεις από αυτούς το τι χρειάζονται.
Ένας τρόπος να ξεκινήσεις είναι να ρωτήσεις το δίκτυο σου αν θέλει βοήθεια. Θέλουν να κοουτσαριστούν (προπονηθούν);
Όταν έχεις την άδεια τους να τους κοουτσάρεις, τότε μπορείς να τους ρωτήσεις τι είναι αυτό που τους «ανάβει»; Κάνε τους ερωτήσεις σαν κι αυτές:
·       Τι αξίζω;
·       Τι είναι αυτά που εκτιμώ;
·       Τι είναι σημαντικά για εμένα;
·       Πότε είμαι πιο ευτυχισμένος;
·       Σε τι είμαι καλός;
·       Τι μου λένε οι άνθρωποι ότι κάνω καλά;
·       Τι αγαπώ να κάνω;
·       Ποια μοναδικά ταλέντα έχω, τα οποία είναι διαφορετικά από οποιονδήποτε άλλον;
·       Ποια είναι η διαφορά που κάνω στον κόσμο;
·       Είμαι ικανοποιημένος στους ακόλουθους τομείς της ζωής μου:επαγγελματικό,σχέσεις,υγεία,οικονομικό,
πνευματικό, ψυχικό,συναισθηματικό και προσωπική εκπλήρωση;
·       Τι λείπει από τη ζωή μου;
·       Τι θέλω να είναι διαφορετικό στη ζωή μου;
·       Πως είναι η επιχείρηση μου δικτυακού μάρκετινγκ το 2015;
·       Ποιοι είναι οι ιδανικοί μου πελάτες;
·       Ποιοι είναι στην δική μου Dream Team;
·       Είναι οι στόχοι μου πραγματικά ευθυγραμμισμένοι με τις βαθύτερες αξίες μου;
·       Τι θα προσπαθούσα να κάνω αν ήξερα ότι δεν πρόκειται να αποτύχω;
·       Πως είναι αυτό,πως με κάνει να νιώθω; Τι επίδραση έχει σε όλη τη ζωή μου;Γιατί;
Επιπλέον, δώσε τους την άδεια να ονειρεύονται,να αισθάνονται και να σκέπτονται . Μετά σημείωνε τις σκέψεις τους και τα συναισθήματα τους, και μετά βοήθησε τους ως κόουτς να  μοιραστούν μαζί σου τους στόχους τους.
Ρώτησε τους: «Σε μια κλίμακα 1-10, ποιο είναι το επίπεδο της υποκίνησης που έχουν για να πετύχουν τους στόχους τους;
ΒΗΜΑ 3: Αύξησε την υποκίνηση. Ρώτησε τους, πως θα ήταν η ζωή τους αν πότε τους δεν πετύχαιναν το Όνειρό τους; Αν δεν έκαναν αυτό το άλμα σε μια νέα ζωή…Αν συνέχιζαν να κάνουν τα ίδια πράγματα που κάνουν και σήμερα;
Πως θα ήσαν;Πως θα ένοιωθαν; Τι επίδραση θα είχε αυτό στη ζωή τους; Γιατί;
Σε μια κλίμακα από το 1-10, ποιο είναι ΤΩΡΑ το επίπεδο υποκίνησης τους για να πετύχουν τους στόχους τους;
ΒΗΜΑ 4: Κοουτσάρισε τους να προγραμματίσουν και χαράξουν στρατηγική:
Επτά Μυστικά για να Μετατρέψεις την Επιθυμία σε Επιτυχία
1.   Γράψε τους στόχους που επιθυμείς. Να είσαι σαφής
, ακριβής και συγκεκριμένος.

2. Αποφάσισε επακριβώς τι αυτοί προτίθενται να δώσουν σε αντάλλαγμα με τους στόχους που επιθυμούν να πετύχουν.
3. Γράψε μια συγκεκριμένη ημερομηνία για να πετύχουν κάθε στόχο που αυτοί επιθυμούν
4. Δημιούργησε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για την πραγματοποίηση των επιθυμιών τους. Κατέγραψε τα απαραίτητα βήματα δράσης. Σημείωσε ποιες δράσεις είναι προτεραιότητες. Ξεκίνα αμέσως.
5.Να διαβάζουν την γραπτή τους δήλωση τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, μια μόλις ξυπνούν και άλλη μια πριν κοιμηθούν. Καθώς την διαβάζουν, να βλέπουν , αισθάνονται και πιστεύουν ότι ήδη έχουν πετύχει τους στόχους τους.
6.Πως θα ξέρουν ή μετρούν την πρόοδο τους; Ποια είναι κάποια ορόσημα;
7.Κατέγραψε πηγές υποστήριξης που διαθέτουν:Φίλοι,εργαλεία, στρατηγικές,κόουτς και ομάδες που μπορούν να τους υποστηρίξουν στην επίτευξη των στόχων που επιθυμούν .
«Χωρίς στόχους και χωρίς προγράμματα με τα οποία θα τους επιτύχεις ,είσαι σαν ένα πλοίο που άνοιξε πανιά χωρίς να έχει προορισμό». – Fitzhugh Dodson
« Αν μπορείς να ονειρευτείς κάτι, τότε μπορείς και να το κάνεις. Όσο δεν ευθυγραμμίζεις τις δράσεις σου με  τα όνειρα σου, δεν εκπληρώνεις το πεπρωμένο σου» - Harold Klemp
Τι νομίζεις θα συμβεί στην επιχείρηση σου αν εργαστείς μαζί με τα άτομα του δικτύου σου; Ξέρω πως αυτή την άσκηση θα ήθελες να την κάνεις και για τον εαυτό σου.
ΒΗΜΑ 5: Επακολούθησε με ελέγχους για μετρησιμότητα. Δηλαδή πως τα άτομα σου αυτά τα πήγαν με τα βήματα δράσης που ήταν σχεδιασμένα αυτή την εβδομάδα; Γιόρταζε τις επιτυχίες  και λύνε κάθε εμπόδιο με ένα πρόγραμμα για να τα κάνουν καλύτερα αυτή την εβδομάδα.
Δύο ακόμη μυστικά:
Λέγε τους ιστορίες επιτυχημένων ανθρώπων της εταιρίας. Οι αληθινές ιστορίες εμπνέουν, ιδιαίτερα αν αφορούν κάποιο άτομο που ταιριάζει με την περίπτωση τους. Μάζευε ιστορίες , ρώτα για ιστορίες, γράφε ιστορίες, λέγε ιστορίες και βοήθα τους με αυτές να αρχίσουν να σκέπτονται «έξω από το κουτί» το τι είναι δυνατόν να συμβεί.
Να και κάτι ΕΥΚΟΛΟ: Φέρε τους στο Club «Η Επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ».
Είναι ,μια ομάδα υποστήριξης για να εκπαιδεύει ,εμπνέει και κοουτσάρει την ομάδα σου για την επιτυχία http://www.michailmavrovouniotis.com/mlm-success-club.html
Ανάθεσε το coachingτους σε έμενα ώστε να μπορείς να εστιάσεις περισσότερο στο μεγάλωμα και ανάπτυξη  της ομάδας σου.
Αυτό είναι ένα δείγμα των μαθημάτων που λαμβάνουν  τα μέλη του Club «Η επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ».
Λοιπόν, τι έμαθες από αυτό το μάθημα που να είναι νέο για εσένα;
Ποια ήταν η πιο  χρήσιμη ιδέα που πήρες από αυτό και θα χρησιμοποιήσεις άμεσα στην επιχείρηση σου;
Σου άρεσε αυτή η ενημέρωση; Τότε  Πάτησε ΣΧΟΛΙΟ και σχολίασε την. Σε λίγες μέρες θα λάβεις μια νέα ενημέρωση που θα σε βοηθήσει να την χρησιμοποιείς με την ομάδα σου για να κάνετε μια εκτίμηση των στόχων τους:Την Κατάταξη Ισορροπίας Ζωής.

Στην επιτυχία σου
Μιχαήλ.Ι.Μαυροβουνιώτης

Υ.Γ: Μπορείς να κοινοποιήσεις αυτό το μήνυμα στην ομάδα σου  και σε άλλους δικτυωτές.
Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
Michail Mavrovouniotis

Ιδρυτής του Megaservice Net Δίκτυο
Lifestyle Trainer 
Μέλος ΑΝΜΡ {(Network Marketing Professionals Association)
Forever Business Owner (FBO)- Manager  στη Forever Living Products
Skype: mickmav
Μητροπόλεως 43
151 24 Μαρούσι
Εμπορικό Κέντρο Metropolis-Γραφείο Α 30
http://www.michailmavrovouniotis.com/ η Προσωπική ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ
http://michailmavrovouniotis.iownmylife.net ΠΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΤΕΧΕΤΕ;
http : // foreverhellas FLP com /    ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ
https://www.facebook.com/michail.mavrovouniotis   ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: