Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

2017-ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ




Γεια σας . Αναρωτιέστε πως να κάνετε το 2017 την δική σας χρονιά στην επιχείρηση σας Δικτυακού Μάρκετινγκ; Τι πρέπει να κάνετε για να γίνει αυτό πραγματικότητα;
Να η λίστα με αυτά που πρέπει να κάνουμε:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

·         Να επενδύσουμε χρόνο
·         Να επενδύσουμε χρήματα
·         Να υπογράψουμε μια σύμβαση
·         Να συναντάμε καινούργιους ανθρώπους
·         Να ζητάτε από το «Δίκτυο» σας να ρίξει μια ματιά
·         Να ποντάρετε την φήμη σας σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία

‘Όλα τα παραπάνω είναι πράγματα που πρέπει να κάνει ένας καινούργιος διανομέας – και πολλά περισσότερα- για να διασφαλίσει ότι θα κάνει με επιτυχία την επιχείρηση Όλες αυτές οι δράσεις κουβαλάνε ένα βάρος. Είναι δύσκολα, και για κάποιος δυσκολότερα. Θέλουν φυσική προσπάθεια , ακόμη όμως πιο άμεσα θέλουν συναισθηματική προσπάθεια.
Καθώς η επιχείρηση  μεγαλώνει, αναπτύσσεται. Η λίστα των δραστηριοτήτων αναπτύσσεται για να συμπεριλαμβάνει: ταξίδια, εκπαίδευση, ηγεσία, προσωπική ανάπτυξη και περισσότερο επένδυση χρόνου και χρημάτων. Όλα αυτά για μια ευκαιρία που οι περισσότεροι  νέοι διανομείς δεν είναι σίγουροι πως θα δουλέψει για αυτούς….πολλοί μάλιστα είναι σίγουροι πως δεν θα δουλέψει.
Κάθε φορά  που φανταζόμαστε να κάνουμε κάτι νέο ή «δύσκολο», φανταζόμαστε στο μυαλό μας- το πως θα είναι. Βέβαιά σκεφτόμαστε μόνο το εγχείρημα το ίδιο, όπως το πως επενδύουμε χρήματα- -αλλά μετά φανταζόμαστε πως θα είναι αλήθεια όταν θα γράφουμε μια επιταγή ή θα χρησιμοποιούμε με άνεση  αυτή την χρεωστική κάρτα. Φανταζόμαστε το πως θα ήταν να προσθέταμε στο άγχος μας, να προσθέτουμε στις άβολές συζητήσεις με τον/την σύζυγο μας και να προσθέτουμε στο χρέος του δανείου μας.
 Έτσι λοιπόν ΓΙΑΤΙ κάποιος να επιδιώξει μια νέα επιχείρηση με το πάθος και την σιγουριά που χρειάζεται για την ανεβάσει; Δεν θα το κάνει εκτός και αν γνωρίζει το ΓΙΑΤΙ. Και δεν είναι αρκετό να γνωρίζει το ΓΙΑΤΙ ως ένα «πράγμα» , όπως τα περισσότερα χρήματα για να ξεχρεώσει τα χρέη του ή να καλύψει την υποθήκη του. Ο μυς της φαντασίας μας  είναι πολύ περισσότερα διατεθειμένος να γυμνάσει τα αρνητικά, και πολύ λιγότερο διατεθειμένος να γυμνάσει τα θετικά.
Η πίστη είναι η φωτιά που αποκρυσταλλώνει τις φαντασίες μας , και τις κάνει Οράματα. Όταν πιστεύουμε αυτά που φανταζόμαστε, πηγαίνουμε βαθιά λέγοντάς στους εαυτούς μας τα πάντα σχετικά με αυτό και νιώθοντας τα πάντα σχετικά με αυτό. Είναι πολύ πιο εύκολο να πιστέψουμε πως κάτι νέο δεν θα έχει αποτέλεσμα. Είναι πολύ πιο εύκολο να πιστέψουμε ότι περισσότερο χρέος είναι κακό και αυτός ο κίνδυνος είναι κακός. Αυτές οι σκέψεις γίνονται αμέσως Οράματα που μας αναγκάζουν.
Ο λόγος που κάποιος θα  αναλάβει τον κίνδυνο και θα υπομείνει κάποιο πόνο  είναι για να απολαύσει τα συναισθήματα της επιτυχίας. Η επιτυχία είναι διαφορετική για όλους μας. Για κάποιους μπορεί να είναι η ελευθερία χρόνου. Για άλλους, μπορεί να είναι  νέες σχέσεις ή το να κερδίζουν μια αναμέτρηση, έναν αγώνα. Και για άλλους μπορεί να είναι οικονομική αφθονία. Όλοι μας είμαστε φτιαγμένοι από ένα διαφορετικό μίγμα αυτών των αξιών. Η πρόκληση που θα πρέπει να ξεπεράσουμε είναι να γίνουμε πολύ καλοί  ποιες είναι αυτές οι αξίες  προσωπικά για εμάς και για τον καθένα στον οποίο προσφέρουμε την ευκαιρία μας. Χωρίς να είμαστε πολύ καλοί σε αυτό, να είμαστε δεξιοτέχνες, τότε αφηνόμαστε να στρατολογούμε με το νομό των αριθμών…και οι αριθμοί δεν μας ενθαρρύνουν καθόλου.
 Αν λοιπόν αν πρόκειται να βασιστείτε πάνω στην υποκίνηση αυτών των υποψηφίων, τότε θα πρέπει να στρατολογήσετε 100 άτομα για να φτάσετε να έχετε 5 να το δουν με θετική ματιά. Ίσως δύο με τρία άτομα θα το κυνηγήσουν και ίσως ένα θα δημιουργήσει εκείνο το είδος της επιτυχίας που θέλετε εσείς και αυτό το άτομο.
Όποιος λέει «Δεν μπορείτε να υποκινήσετε αυτά τα άτομα» δεν καταλαβαίνει τον ρόλο του  ηγέτη. Οι ηγέτες  υποκινούν τους άλλους. Πρέπει να το κάνουν για να έχουν άτομα να τα καθοδηγήσουν.
Και να πως το κάνουν:
 Όλα ξεκινούν από τις αξίες, τόσο τις επιβαλλόμενες όσο και τις κεντρικές:
Επιβαλλόμενες αξίες είναι εκείνες οι αξίες τις οποίες οι γονείς μας και η κοινωνία έχουν βάλει στη συνειδητότητα μας ως τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να «αξίζουμε». Η ερμηνεία που δίνουμε σε αυτές τις αξίες είναι πως αν δεν τις έχουμε, είμαστε κακοί άνθρωποι. Οι επιβαλλόμενες αξίες δεν υποκινούν: είναι περιοριστικές, αλλά είναι καλύτερες από το τίποτα.
Οι βασικές αξίες (κεντρικές) είναι εκείνες που καθορίζουν τον αυθεντικό πνευματικό εαυτό μας ( και αυτό δεν έχει να κάνει με θρησκείες). Αυτές είναι οι αξίες που θα θέλαμε να εκφράζουμε στη ζωή αν αισθανόμαστε ότι είχαμε την άδεια. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ανακαλύψουν ποτέ τους το ολοκληρωμένο σύνολο των κεντρικών αυτών αξιών. Μπορείτε να τους βοηθήσετε να το κάνουν, Οι βασικές αξίες είναι η αλήθεια για σάς και εμένα. Και οι αλήθειες μας μας απελευθερώνουν.Ελεύθεροι να κινήσουμε τον κόσμο με την μοναδική μας δύναμη και πάθος.
Μπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία της υποκίνησης κάνοντας πολλές ερωτήσεις  περιέργειας. Όχι όπως κάνουμε όταν παίρνουμε συνέντευξη από τους ανθρώπους, αλλά μάλλον εκδηλώνοντας ένα αυθεντικό ενδιαφέρον στο να μάθουμε ποιοι είναι, τόσο στο επιβαλλόμενο επίπεδο αξιών όσο και στο βασικό τους. Όταν γνωρίζεις την διαφορά μεταξύ επιβαλλόμενων αξιών και βασικών αξιών και ακούς με την καρδιά σου, τότε μπορείς να ακούσεις την διαφορά στους ανθρώπους. Μπορείς να ακούσεις το πάθος, την ενέργεια, την θέρμη στη φωνή τους καθώς μιλούν για το τι είναι σημαντικό για αυτούς.
 Άκου με την καρδιά σου, κι όχι με το κεφάλι σου (ή με τις αξίες σου). Και άκου για την θέρμη τους. Όταν ακούς την θέρμη, πήγαινε πιο βαθιά. Εκεί βρίσκεται  θαμμένο το χρυσάφι τους. Αυτή είναι μια διαδικασία που μπορεί να συνεχίζεται για χρόνια. Και να πως ξεκινάμε την διαδικασία της υποκίνησης:
ΠΡΩΤΑ,όταν γίνεις αυτό το είδος του ηγέτη για τους άλλους, τότε γίνεσαι κάποιος μοναδικός για τις ζωές τους. Υπάρχουν πιθανά μόνο λίγοι άνθρωποι που να ενδιαφέρθηκαν ποτέ για αυτούς σε ένα επίπεδο καρδιάς….χωρίς όρους. Αξιολογούνται η μητέρα τους και οποιοσδήποτε τους έχει αγαπήσει. Και τώρα έρχεσαι και εσύ και μπαίνεις σε αυτή την κατηγορία επίσης. Οι άνθρωποι θα σου ανοιχθούν επειδή κατά βάθος ο καθένας μας   αυτό που πραγματικά θέλει πιο πολύ κι από τα φανταχτερά αυτοκίνητα ή σπίτια ή κοινωνική θέση…. είναι έτσι και αλλιώς να γίνει γνωστός, αποδεκτός και να τον αγαπήσουν.
Θα νοιώσουν ότι ακούγονται πια , όταν τους κάνεις ερωτήσεις σαν και τις παρακάτω:
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
·         Που ζεις;
·         Τι σου αρέσει σε αυτό;
·         Τι δεν σου αρέσει σε αυτό;
·         Που θα ήθελες να ζεις;
·         Τι θα έκανε αυτό το μέρος σε εσένα;
·         ……….
ΕΡΓΑΣΙΑ
·         Τι κανείς ως εργασία;
·         Τι σου αρέσει σε αυτό;
·         Τι δεν σου αρέσει σε αυτό;
·         Τι θα ήθελες πραγματικά να κάνεις;
·         Τι θα έκανε αυτό σε εσένα
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
·         Πες μου για την οικογένεια σου;
·         Τι σου αρέσει περισσότερο με αυτούς;
·         Τι ανησυχίες ή απογοητεύσεις έχεις με αυτούς;
·         Τι θα ήθελες περισσότερο να κάνεις για αυτούς;
·         Αν μπορούσες να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους κάνοντας κάτι, τι θα ήταν αυτό;
ΧΡΟΝΟΣ
·         Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;
·         Τι σε αυτό είναι σημαντικό για εσένα;
·         Τι θα έκανες αν τα χρήματα δεν ήταν θέμα;

ΧΡΗΜΑΤΑ
·          Τι θα έκανες αν κέρδιζες το ΛΟΤΤΟ ή μια κληρονομιά κάποιων εκατομμυρίων ευρώ;
·         Τι θα έκανες πρώτα;
·         Τι θα έκανες σχετικά με δουλειές;
·         Τι θα έκανες σχετικά με το που θα ζούσες;
·         Τι θα έκανες για την οικογένεια σου;
·         Τι θα έκανες για τα χόμπι σου, την αναψυχή και τα ειδικά σου
ενδιαφέροντα;

ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ
·         Τι θα έκανες αν μάθαινες πως έχει λίγα χρόνια ζωής;
·         Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι η σύζυγος σου ή ένα παιδί σου είχαν λίγα χρόνια ζωής;
·         Τι θα έκανες  σχετικά με οποιοδήποτε από τα παραπάνω , αν το ενέκριναν ολόψυχα οι γονείς σου;
Κάθε φορά που νοιώθεις την θέρμη τους ( την κάψα τους όπως λέμε) ,πήγαινε λίγο πιο βαθιά και ρώτησε τους: « Πως θα σας έκανε να νιώσετε αυτό;» Καθοδηγήστε τους να το αισθανθούν.
 Αυτές οι ερωτήσεις, και άλλες που μπορείτε να δημιουργήσετε στην διαδρομή καθοδήγησης  αυτών των ανθρώπων να σκάψουν πιο βαθιά στις καρδιές τους για να σκεφθούν τι είναι σημαντικό για αυτούς. Και καθώς το σκέφτονται αυτό, καθώς μιλούν στους εαυτούς τους για αυτό, αρχίζουν να αισθάνονται πως θα ένοιωθαν αν στα αλήθεια το βίωναν αυτό. Και τότε αλλάζει η χημεία του σώματος τους. Αλλάζει η διάθεση τους. Τα μάτια τους και η φωνή τους λένε μια διαφορετική ιστορία. Η ενέργεια τους αλλάζει, και το πιο σημαντικό, η δύναμη και το πάθος τους για δράση και προσέλκυση καλούνται. Βρίσκονται σε αυτή τη στιγμή οραματιζόμενοι κάτι σημαντικό για αυτούς και αυτοί υποκινούνται να το αναλάβουν και να το ολοκληρώσουν.
Σε αυτές τις στιγμές δεν σκέπτονται και αισθάνονται τίποτα για τον κίνδυνο ή τα χρέη ή τον φόβο της αποτυχίας. Δεν είναι δυνατό για το μυαλό να κρατήσει δύο αντίθετες σκέψεις την ίδια στιγμή. Και καθώς αυτοί συνεχίζουν να σκέπτονται και να αισθάνονται την εικόνα στην οποία τους οδήγησες, θα υποκινούνται να την ολοκληρώσουν.
Και πως τους κρατούμε ασχολούμενους; Με την ΠΙΣΤΗ
Είναι ένα πράγμα να σκέπτονται για την επιτυχία. Και είναι εντελώς διαφορετικό να πιστεύουν σε αυτήν ώστε να την σκέφτονται ως μια φυσική ,κανονική συνήθεια σκέψης… κάτι που είναι μαζί σου όλη την ώρα, καθοδηγώντας τις δράσεις σου και τις προσελκύσεις σου.
 Η Πίστη επιτυγχάνεται με τα παρακάτω:
 EΜΠΕΙΡΙΑ: Αν έχετε από πριν βιώσει αυτό το όραμα, τότε πιστεύετε σε αυτό. Αν ο υποψήφιος σας έχει κερδίσει $1.000 τον μήνα σε μια παρόμοια επιχειρηματική ευκαιρία, τότε έχει την τάση να πιστέψει ότι μπορεί και να το ξανακάνει ξανά. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να κάνετε και πολλά για να τον υποκινήσετε.
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ: Το υποσυνείδητο και συναισθηματικό μυαλό δεν μπορεί να πει την διαφορά ανάμεσα στην πραγματική εμπειρία και σε μια έμπειρά που έχουμε φανταστεί με ζωηρό τρόπο. Όταν έχεις φανταστεί την επιτυχία, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά, τότε αυτή μεγαλώνει σταδιακά ως μια αλήθεια στην καρδιά και στο μυαλό σου. Ως ηγέτης, κάθε φορά που καθοδηγείς κάποιον να σκεφθεί για το όραμα του, κάθε φορά  που του ζητάς να δει τις εικόνες του, να διαβάσει τις θετικές του δηλώσεις, να σου μιλήσει για το πως θα είναι…. κάθε φορά που θα το κάνεις αυτό , θα τον υποκινείς και θα τον καθοδηγείς ένα βήμα πιο κοντά στο να πιστέψει στον εαυτό του. Και κάθε φορά που τα κάνουν μόνοι τους αυτά τα πράγματα, θα οδηγούν τους εαυτούς τους να κάνουν το ίδιο.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ: Το συνειδητό μυαλό μας ανταποκρίνεται στην απόδειξη και στην λογική. Αυτές μπορεί να έχουν την μορφή εμπειριών από άλλα άτομα. επιχειρηματικών σχεδίων που κάνουν τη επιτυχία να δείχνει λογική, υπολογιστές εισοδήματος, ιστορίες, θετική δυναμική ομάδων ( είναι ευκολότερο να πιστέψεις ότι κάτι θα δουλέψει όταν είσαι σε μια συνάντηση  2-3 ημερών με άτομα που το πιστεύουν). Ως ηγέτες, μπορούμε να τα διευκολύνουμε όλα αυτά  και θα πρέπει να το κάνουμε.
Καθώς ανακαλύπτουμε  στη διαδρομή με αυτούς που μας ακολουθούν το ποιες είναι οι κεντρικές μας αξιες,και σχεδιάζουμε τα οράματα μας γύρω από αυτές τις αξίες, μαθαίνουμε να πιστεύουμε ότι είναι αναπόφευκτα. Μετά γινόμαστε ένας από αυτούς τους πολύ τυχερούς ανθρώπους του 5% που έχουν ήδη μπει στην  αφθονία ή είναι στην πορεία προς αυτήν.
Και αυτό σημαίνει το 25% αυτών που γνωρίζουμε ή που θα συναντήσουμε κάποτε, θα γίνουν νέοι συνεργάτες που θα μας έχουν εμάς ως σπόνσορες τους. Αυτό σημαίνει  τουλάχιστον 50 με 100 νέες προσωπικές εγγραφές τον χρόνο. Αυτό χρειάζεται να το κάνεις μόνο ένα ή δύο χρόνια για να δημιουργήσεις μια αυτοκρατορία που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα εισόδημα ζωής για εσένα.
Μάθαινε λοιπόν τα κίνητρα που θα σε ωθήσουν να ηγηθείς με πάθος και δύναμη. Μάθαινε τα κίνητρα του καθένα που μιλάς  για την επιχειρηματική σου ευκαιρία. Να αναπτύσσεις τη συνήθεια του να διδάσκεις τόσο τον εαυτό σου όσο και όλους τους ανθρώπους σου πως να πιστεύουν ότι η επιτυχία είναι αναπόφευκτη. Και τότε το ρολόι της επιτυχίας της δικής σου και της ομάδας σου θα δείχνει την σωστή ώρα.
__________________________________________________________________________

 Αν θέλετε κάθε εβδομάδα να λαμβάνετε ένα άρθρο που θα βοηθήσει την επιχειρηματική και προσωπική σας ανάπτυξη, κάντε εγγραφή στο Blog μας  (πάνω δεξιά πλευρά) , για να το λαμβάνετε στο email σας.
Αν θέλετε την υποστήριξη μου στη δημιουργία μιας δικής σας επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ, ή την βελτίωση και ανάπτυξη μιας
 επιχείρησης που έχετε, τότε καλέστε με στα 210 50 18 493 και 69 38 979887 ή κλείστε Online μια συζήτηση μαζί μου  κλικάροντας εδώ http://meetme.so/MICHAILMAVROVOUNIOTIS



Δεν υπάρχουν σχόλια: