Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Το Παρελθόν σου,το Παρόν σου ή το Μέλλον σου; Διάλεξε


Το ξεκίνημα της ερώτησης είναι «Από τι δημιουργήθηκε το όραμα σου…από το παρελθόν σου, το παρόν σου ή το μέλλον σου;»
Να πούμε λίγα περισσότερα όμως για αυτή την ερώτηση.
Όλοι έχουμε αυτές τις ταινίες να τρέχουν στο μυαλό μας. Ξεκινούν με έναν διάλογο, μετατρέπονται σε κινούμενες εικόνες και μετά νιώθουμε με τον τρόπο που μας κάνουν αυτές οι ταινίες να νιώθουμε. Αυτές οι ταινίες και τα συναισθήματα που τις συνοδεύουν είναι αυτό που ονομάζουμε προσωπικά οράματα. 
 Η αυτοϋποκίνηση- οι ενέργειες που τροφοδοτούν την ικανότητα μας να δρούμε- έχει την προέλευση της σε αυτά τα οράματα. Και υπάρχει κάποια αντίθεση ανάμεσα στο τι συμβαίνει τώρα και στο τι οραματιζόμαστε να έρχεται.. Έτσι λοιπόν υποκινούμαστε να κλείσουμε το χάσμα…να κινηθούμε  προς αυτό που οραματιζόμαστε..
 Αυτές οι ενέργειες μοιάζουν με:
·         Ενθουσιασμό
·         Σωματική ενέργεια
·         Θάρρος
·         Επιμονή
·         Πίστη
·         Πειστικότητα
·         Δημιουργικότητα

 Όταν εσύ κι εγώ υποκινούμαστε αρκετά-πράγμα που σημαίνει ότι παράγουμε τις ενέργειες αυτής της λίστας- τότε μπορούμε και να κάνουμε οτιδήποτε βάλουμε στο μυαλό μας. 
 Το ερώτημα βέβαια είναι «Τι βάζουμε στο μυαλό μας

Η λανθασμένη απάντηση εδώ είναι το να σκεφθούμε ότι αυτά που θέλουμε -ακόμη και αυτά για τα οποία έχουμε μια καίουσα επιθυμία- είναι στην πραγματικότητα αυτά που έχουμε βάλει στο μυαλό μας. Όμως εδώ υπάρχει μια τεράστια διαφορά.

Για παράδειγμα: 

Σκέψου κάτι που ήθελες καιρό. Κάτι που ήθελες τόσο πολύ και μπορεί να είχες προσπαθήσει πάρα πού για αυτό, αλλά δεν βρίσκεσαι τώρα κοντά στο να το έχεις από τότε που ξεκίνησες να το θέλεις .

Τώρα σκέψου για κάτι που ένοιωσες ότι κάποια στιγμή ήταν αναπόφευκτο, κάτι που είχες δει συχνά να συμβαίνει με τα μάτια του μυαλού σου. Παρατήρησε το πως φαίνεται να συμβαίνει πάντα ή το πως εσύ φαίνεσαι προοδευτικά να πηγαίνεις προς αυτό.

Η υποκίνηση δεν έχει συνείδηση. Δεν ενδιαφέρεται για το τι εσύ θέλεις ή δεν θέλεις. Για το τι χρειάζεσαι ή δεν χρειάζεσαι. Απλά παράγει τον εαυτό της σε συμφωνία με το τι προσδοκάς: με τις ταινίες που βλέπεις, με τα σενάρια στα οποία πιστεύεις. 
 Ας μιλήσουμε τώρα για την πίστη. Ας πούμε ότι θέλεις πραγματικά να αποκτήσεις μελλοντικά  ευημερία. Ότι αλήθεια θέλεις να αυξήσεις το εισόδημα σου. Αλλά πως πραγματικά  θα πιστέψεις ότι θα τα έχεις όταν δεν  τα είχες ποτέ;
Αν δεν γίνουμε κύριοι της Τέχνης του Οραματισμού και της Αυτοϋποκίνησης, τότε θα τείνουμε να πιστέψουμε αυτά τα πράγματα που έχουμε πραγματικά βιώσει. Όταν επιτρέπουμε στις εμπειρίες μας να καθορίζουν τα πιστεύω μας, τότε  τείνουμε να κολλάμε στη δημιουργία ενός κύκλου μετριότητας… κάνοντας διαρκώς αυτό τον κύκλο  παράγοντας ίδιας ποιότητας αποτελέσματα.
Ο μονός τρόπος να σπάσουμε αυτό τον κύκλο και να παράγουμε πρωτοφανή αποτελέσματα είναι να καθιερώσουμε ένα πιστεύω για το μέλλον μας το οποίο να μην  έχει κάποια σύνδεση με το παρελθόν. Και αυτό θα πρέπει να το κάνουμε σε ευθυγράμμιση με το τι θέλουμε, και όχι σε ευθυγράμμιση με το τι έχουμε επιτύχει. Για να το κάνουμε αυτό όμως θα πρέπει να πιστεύουμε στο μεγαλύτερο δώρο και στο μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας.
Ποιο είναι αυτό;

 Εκείνο το μέρος μας το οποίο είναι ισχυρό-το πνεύμα μας, τα συναισθήματα μας, το υποσυνείδητο μας- εκείνο το μέρος μας το οποίο είναι μαγικό, δεν μπορεί να πει την διαφορά ανάμεσα σε μια πραγματική εμπειρία και σε μια εμπειρία την οποία έχουμε φανταστεί με μεγάλη ζωντάνια. Σκεφθείτε το λίγο αυτό. Δεν μπορεί να πει την διαφορά ανάμεσα στο να φαντάζεσαι ότι κερδίζεις κάθε μήνα επιπλέον  $10.000  από την μερικής απασχόληση δουλειά σου -επιχείρησή σου- και στο να κερδίζεις πραγματικά  επιπλέον $10.000 τον μήνα.

 Τώρα βέβαια  το συνειδητό μυαλό σου μπορεί να πει την διαφορά. Αυτό εξάλλου είναι εκείνο το μέρος μας το οποίο φλυαρεί διαρκώς με φορτία από γνώμες, επικρίσεις και αρνητικά πράγματα. Είναι εκείνο το μέρος μας που παρακολουθεί μια ταινία και γνωρίζει ότι απλά είναι όλα ψεύτικα, πληρωμένοι ρόλοι. Όμως το συνειδητό μυαλό μας δεν έχει καμία αξία ως ένα περιουσιακό στοιχείο για τη δημιουργία σπουδαίων πραγμάτων,μεγαλείου.Είναι βλέπεις εκείνο το μέρος μας που μας οδηγείς στο να παίζουμε-να κυνηγάμε[ΜM1] - για μικρά πράγματα.

Σε αντίθεση με αυτό, το άλλο μας μέρος, εκείνο που είναι απεριόριστο και αξιοσημείωτο, βλέπει μια ταινία και γεμίζει δάκρυα χαράς, λύπης ή ανταποκρίνεται με τον τρόπο που οι συγγραφείς, σκηνοθέτες και ηθοποιοί έχουν πρόθεση να μας κάνουν να ανταποκριθούμε. Αυτό το μέρος μας δεν μπορεί να μας πει την διαφορά..

Έτσι λοιπόν, αν κερδίζεις στην πραγματικότητα $10.000 έναν μήνα από την μερικής απασχόλησης επιχειρηματική σου ευκαιρία:  
·         Τι νομίζεις και αισθάνεσαι ότι μπορείς να περιμένεις να κερδίζει τον επόμενο μήνα; 
·         Πως θα ένοιωθες σχετικά με την επιχειρηματική ευκαιρία που έχεις για τους υποψήφιους σου;
·         Ποιους θα ήθελες να προσεγγίσεις;
·         Πως θα ακουγόσουνα;
·         Τι συναισθήματα θα λάμβαναν οι υποψήφιοι σου από εσένα;
·         Τι επίπεδο ενθουσιασμού θα εξέπεμπες;
·         Πόσο επίμονος  θα ήσουνπόσο δημιουργικός;
·         Τι είδους στάση θα ελάμβανες για τους άλλους, ώστε και αυτοί επίσης να μπορούσαν να απολαύσουν την ελευθερία που έρχεται με το εισόδημα αυτού του περιουσιακού στοιχείου.
Σύγκρινε αυτές τις απαντήσεις με το πως τα κάνεις όλα αυτά τώρα. Αν υπάρχει μια διαφορά τότε το τρέχον όραμα σου είναι αγκυροβολημένο στο παρόν. Και αν κερδίζεις μόνο $1.000 έναν μήνα  τότε θα αντιπροσωπεύεις μια επιχειρηματική ευκαιρία των $1.000 τον μήνα. Αυτές οι  $9.000 διαφορά είναι τεράστιο μέγεθος όταν φτάνουμε στο ποιους βλέπεις εσύ ως υποψηφίους, και στο πως παρουσιάζεις τον εαυτό σου και την επιχειρηματική σου ευκαιρία..

 Αξιοποίησε λοιπόν το σπουδαιότεροί δώρο και μυστικό. Απλά φτιάξε την δική σου ταινία  του τι ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ να γίνει η ζωή σου. Το μέρος του εαυτού σου το οποίο θα το κάνει αυτό δεν μπορεί να πει την διαφορά και θα κινηθεί  αναλόγως. Και σε συμφωνία με την ταινία σου. Θα αρχίσει να κινείται τώρα, και θα αρχίσει να κινείται δυναμικά.
Μάθε πως να χρησιμοποιείς την ΙΣΧΥ του μυαλού  σου για να  αυτοϋποκινείσαι και να αναλαμβάνεις δράση. 


Αν θέλετε κάθε εβδομάδα να λαμβάνετε ένα άρθρο που θα βοηθήσει την επιχειρηματική και προσωπική σας ανάπτυξη, κάντε εγγραφή στο Blog μας  (πάνω δεξιά πλευρά) , για να το λαμβάνετε στο email σας.

Αν θέλετε την συμβουλευτική μου υποστήριξη στη δημιουργία της δικής σας επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ ή άμεσων πωλήσεων ή στην βελτίωση και ανάπτυξη μια επιχέείρησης που ήδη έχετε, τότε καλέστε με στα τηλέφωνα 2105018493 και 6938979887 , ή στείλτε μου emai στοmmavrovouniotis@gmail.com ή κλείστε απευθείας μια δωρεάν συμβουλευτική διάσκεψη γνωριμίας εδώ 

http://meetme.so/MICHAILMAVROVOUNIOTIS


Δεν υπάρχουν σχόλια: