Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Θα συνδεόσουν με μια εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ για τη δημιουργία συνταξιοδοτικού εισοδήματος;-τι λέει το FORBES

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

Θα συνδεόσουν με μια εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ για τη δημιουργία συνταξιοδοτικού εισοδήματος; FORBES

Όταν το συντηρητικό κάστρο της ελεύθερης οικονομία, το περιοδικό Forbes,δημοσιεύει ένα τόσο εμπεριστατωμένο άρθρο για την σοβαρότητα,νομιμότητα και ουσιαστική προσφορά των επιχειρήσεων δικτυακού μάρκετινγκ, τότε το να προσθέσω εγώ κάτι άλλο είναι περιττό. Καλώ όλους σας να διαβάσετε με προσοχή τι δημοσιεύει το Forbes,  αυτό το άρθρο έρευνα του Robert Laura, Και να  με καλέσετε στα τηλέφωνα 2110124130 και 2110124131 και 2105018493 και 938979887  για να εξετάσουμε μαζί μια λύση και ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

Μιχαήλ.Ι.Μαυροβουνιώτης
Οικονομολόγος-Business & Life Coach/Mentor
_____________________________________________
Το ακόλουθο άρθρο μεταφράστηκε από εμένα από την ιστοσελίδα του διεθνούς κύρους περιοδικού FORBES. Το άρθρο βρίσκεται εδω .Μιχαή Μαυροβουνιώτης
______________________________________
ROBERT LAURA
Σε κάποια στιγμή της ζωής σου προσεγγίστηκες από μια εταιρία  Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ (MLM), μια εταιρία Άμεσων Πωλήσεων ή  Δικτυακού Μάρκετινγκ. Και ενώ τα πράγματα μπορεί να διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία, η βασική υπόσχεση είναι μια ευκαιρία να αντικαταστήσεις την 9-5 εργασία σου, να γίνεις αφεντικό του εαυτού σου και να κάνεις πολλά χρήματα ενώ θα κάνεις και νέους φίλους κατά τη διαδικασία.
Ακούγεται πολύ καλό στο χαρτί, αν και υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση κατά πόσο αυτές οι  εταιρίες  και τα προγράμματα είναι νόμιμες επιχειρηματικές ευκαιρίες ή όχι, έτσι λοιπόν κι εγώ  βούτηξα στα βαθιά και έκανα την έρευνα μου. Αποτέλεσμα της   πιστεύω ότι όλος αυτός ο κλάδος βρίσκεται σε πορεία εκρηκτικής ανάπτυξης και μπορεί να γίνει μια από τις πιο σημαντικές λύσεις για την τρέχουσα κρίση αποταμιεύσεων για συνταξιοδότηση που αντιμετωπίζει η Αμερική.
Αρχικά , μπορεί αυτή η δήλωση μου να ακούγεται ως έντονη, δεν είναι όμως αν καταλαβαίνεις τα συνταξιοδοτικά θέματα όπως εγώ. Η πραγματικότητα είναι ότι το να κάνεις μια επιτυχημένη μετάβαση  στη συνταξιοδότηση έχει περισσότερο να κάνει με την ψυχολογία παρά με τα χρήματα …  , το ίδιο μπορεί να είναι αλήθεια και για το πολυεπίπεδο και δικτυακό μάρκετινγκ.
Και μην σκεφθείς ότι κάνω λάθος, γιατί τα χρήματα παίζουν έναν κεντρικό  ρόλο , αλλά δεν είναι το πρωταρχικό πράγμα που σκέπτεται ο καθένας. Συνδύασε αυτή την έννοια με τη στατιστική του AARP’s  η οποία εκτιμά ότι το 50% της γενιάς των baby boomers (76 εκατομμύρια) ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και αυτό είναι μια μαζική τάση που παρατηρείται
Όσο αφορά ότι σχετίζεται με την κρίση των συνταξιοδοτικών αποταμιεύσεων, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι δεν πρόκειται να είναι ικανοί να αποταμιεύσουν αρκετά χρήματα ,ώστε να κάτσουν στην άκρη και να έχουν σύνταξη από τα 62  έως τα 100. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ό μέσος όρος αποταμίευσης συνταξιοδοτικού για τα άτομα 50 ετών είναι λιγότερα από $50,000 και υπάρχει έτσι μια προφανής ανάγκη να βρουν εναλλακτικούς τρόπους ώστε είτε να αποταμιεύσουν περισσότερα χρήματα είτε να δημιουργήσουν συμπληρωματικό εισόδημα αρχίζοντας από τα τώρα, και συνεχίζοντας και μετά τη συνταξιοδότηση τους.  Και πηγαίνοντας λίγο πιο πέρα από τα δολάρια και τα σεντς, οι boomers νοιώθουν μια αύξουσα κούραση από το αίσθημα ενοχής ή ακόμη και άσχημα λόγω των αποταμιευτικών συνηθειών του παρελθόντος και ενδιαφέρονται να πάνε μπροστά και να βρουν πιθανές λύσεις.
Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887
Μια άλλη εντεινόμενη πραγματικότητα που θα μπορούσε να αποβεί επωφελής για το MLM  και τις αντίστοιχες επιχειρήσεις είναι ο αυξανόμενος αριθμός από baby boomers οι οποίοι απογοητεύονται από τις τρέχουσες καριέρες τους. Ξυπνούν μετά από χρόνια εργασίας σε εταιρίες και δεν αισθάνονται πια την σύνδεση ανάμεσα στη δουλειά τους και στους ανθρώπους που αυτή η δουλειά επηρεάζει έξω από τους τοίχους του γραφείου ή το επίπεδο της εταιρίας. Αλλάζουν την εστίαση τους από την συσσώρευση με την ελπίδα της παραδοσιακής συνταξιοδότησης, σε μια επιθυμία να γίνουν μέρος κάτι μεγαλύτερου και καλύτερου…. στο να έχουν μια θετική επίδραση πάνω στους άλλους…. και στο να εργάζονται όταν συνταξιοδοτηθούν.
Πολλές πλευρές της ζωής μπορούν να εκπληρωθούν με συγκεκριμένα είδη προϊόντων και υπηρεσιών τα οποία διατίθεται μέσω ορισμένων επιχειρηματικών ευκαιριών MLM ή Άμεσων Πωλήσεων.
Τα προγράμματα MLM και άμεσων πωλήσεων έχουν επίσης πολύ μικρούς φραγμούς εισόδου στην επιχειρηματικότητα, και συνήθως παρέχουν εκπαίδευση,υποστήριξη και διαρκή ενθάρρυνση στη διαδρομή.Kαι καθώς οι συνταξιοδοτούμενοι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι χρειάζονται δραστηριότητες που να τους διατηρούν απασχολουμένους , σε καλή υγεία,και να τους έχουν συνδεδεμένους με άλλους ανθρώπους,  το κόστος η ενέργεια και ο χρόνος για να συμμετάσχουν σε αυτό το είδος των εταιριών, τις κάνει πολύ ελκυστικές σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού που έλκονται από αυτές τις δυναμικές.
Αυτό δεν είναι μια ηχηρή υποστήριξη για όλο τον κλάδο. Όπως κάθε άλλη επένδυση σε χρόνο, χρήματα και σε ενέργεια, έτσι και εδώ οι άνθρωποι θα πρέπει να ενημερωθούν για το τι λαμβάνουν και να κάνουν την μελέτη τους. Αυτός είναι και ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο εγώ άρχισα να ερευνώ το θέμα προσεγγίζοντας καθημερινούς συνηθισμένους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό το είδος των επιχειρήσεων και οι οποίοι επιθυμούσαν να αφήσουν τις υπερβολές και να μου δώσουν μαι διάφανη εικόνα των προγραμμάτων καθώς και να μου δώσουν τη γνώμη,η τους για το αν αυτά τα προγράμματα θα μπορούσαν να είναι μια ρεαλιστική λύση  συνταξιοδοτικού εισοδήματος .
Ρωτήστε με πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2110124130 και 211012 4131
Αρχικά μίλησα με μαι φίλη που είχε “συνταξιοδοτηθεί”,η οποία μου είπε ότι γράφτηκε σε μια εταιρία Υγείας και Ευεξίας, εταιρία άμεσων πωλήσεων, ως τρόπο συνάντησης καινούργιων ανθρώπων. Είχε πρόσφατα ξαναπαντρευτεί και μετακομίσει σε μια νέα περιοχή , έτσι συνδύαζε την πρακτική συνάντησης καινούργιων ανθρώπων με το να βγάζει έχτρα χρήματα. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία  στην επιχείρηση, έκτισε μια μικρή εξειδικευμένη επιχείρηση με την οικογένεια και τους φίλους, αντί να γυρνάει από εταιρία σε εταιρία κάθε τρία χρόνια.
Παραδέχεται ότι δεν παρακολούθησε όλες τις τοπικές συναντήσεις της εταιρίας και τις συνεδριάσεις τοποθέτησης στόχων επειδή δεν την ενδιέφερε να γίνει κορυφαία παραγωγός. Αλλά της αρέσει να χρησιμοποιεί την επιχειρηματική δραστηριότητα για να είναι απασχολημένη (ιδιαίτερα τον χειμώνα) και χρησιμοποιεί τα έξτρα χρήματα που κερδίζει για να ταξιδεύει και “κακομαθαίνει” τα εγγόνια της.  
Έχοντας μελετήσει την ψυχολογία και συμπεριφορά των boomers, αυτό το παράδειγμα αντιπροσωπεύει μια μεγάλη στροφή στον τρόπο σκέψης μου για αυτό τον κλάδο της οικονομίας. Δεν θεωρώ πια αυτό το είδος των επιχειρηματικών ευκαιριών ως σχήματα πυραμίδας που έχουν σκοπό να βγάλουν χρήματα. Αντίθετα τις βλέπω τώρα σαν ένα τρόπο ενίσχυσης πολλών προσωπικών θεμάτων της συνταξιοδότησης που σπάνια συζητιούνται ως μοναδικά μέσα προγραμματισμού της σύνταξης, με το επιπλέον όφελος της συμπλήρωσης τους με άλλες  δημοφιλείς πηγές εισοδήματος απόσυρσης όπως είναι η σύνταξη και η κοινωνική ασφάλεια.
Ρωτήστε με πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-6938979887
Η Daria M. Brezinski Ph.D,μια ψυχολόγος που ασκεί το επάγγελμα και πρώην Διευθύντρια Μάρκετινγκ σε ένα περιοδικό MLM, ενισχύει αυτές τις απόψεις “Πολλοί άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται ότι οι εταιρίες Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ είναι επιτυχημένες επειδή βοηθούν ανθρώπους να ικανοποιήσουν ένα αριθμό σημαντικών ανθρώπινων αναγκών στις οποίες περιλαμβάνονται το να νοιώσουν σημαντικοί, να έχουν συνδέσεις, να μαθαίνουν κάτι καινούργιο και να κάνουν την διαφορά. Έχω ακούσει ανθρώπους στο δικτυακό μάρκετινγκ να λένε ξανά και ξανά “Το κάνω αυτό επειδή συναντώ καταπληκτικούς ανθρώπους….επειδή κάνω τόσες πολλές συνδέσεις……...και νιώθω τόσο καλά   για τον εαυτό μου”.
Η επισήμανση της Dr. Brezinski γίνεται εύκολα αντιληπτή και είναι επίσης εύκολο να δεις αυτή την εμπειρία που περιγράφει να ασκείται από δημοφιλείς εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ. Πολλές εταιρίες του Δικτυακού Μάρκετινγκ μιλάνε για ένα πλάνο 3-5 χρόνων για την απόκτηση ελευθερίας και πλούτου , όμως ακόμη πολλά άτομα που τρέχουν τις συναντήσεις είναι στην επιχείρηση για 5-10 χρόνια  και δεν έχουν ακόμη αφήσει την ολικής απασχόλησης εργασία τους , και δεν έχουν προσγειωθεί σε έναν εύκολο δρόμο.”Όπως αποδεικνύεται “ τονίζει η Dr. Brezinski “όταν άλλες ανθρώπινες ανάγκες ικανοποιούνται , τα μέλη και σύμβουλοι των εταιριών δεν εστιάζονται αποκλειστικά στην οικονομική πλευρά.”
Συνεχίζοντας τις συνεντεύξεις μου , προκάλεσα άλλα τρία άτομα που είναι στις επιχειρήσεις αυτού του κλάδου να είναι άμεσοι και ευθείς και να μου αποδείξουν ότι αυτή η διαδικασία δουλεύει στα αλήθεια. Αυτό που βρήκα ήταν  καλές, διαρκείς επιχειρηματικές συμβουλές που εφαρμόζονται σε κάθε νέα επιχείρηση.
Ρωτήστε με πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-6938979887
Η Lorene Hochstetler,από το  Ohio, προτείνει να κρατήσεις την τρέχουσα εργασία σου ενώ κάνεις σιγά- σιγά την μετάβαση σου στο  MLM. Η ίδια κατάφερε να αντικαταστήσει το ολικής απασχόλησης εισόδημα της , αλλά όπως εξηγεί:  “Αυτό δεν έγινε σε ένα βράδυ, και ακόμη δουλεύω κάθε μέρα. Είμαι πολύ πειθαρχημένη με την επιχείρηση μου και ξυπνώ κάθε μέρα γνωρίζοντας τι έχω να κάνω προκειμένου να πετύχω σε αυτήν. Θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις σαν επιχείρηση  και να έχεις την επιθυμία να ακολουθήσεις τις συμβουλές άλλων που τα έχουν καταφέρει”.
Η Tracy Willard από την  California ξεκίνησε την καριέρα της στο  MLM από ανάγκη.  “Πριν ασχοληθώ με την επιχείρηση μου, είχα πει στους φίλους μου να μην με αφήσουν να μπλέξω ποτέ με κάποιο από αυτά τα πράγματα….όταν όμως η οικογένεια μου χτυπήθηκε από την κρίση των στεγαστικών δανείων, έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό. “. Ξεκίνησε την επιχείρηση της με την πρόθεση που έχουν όταν την ξεκινούν και κάποιοι συνταξιούχοι :“Ξεκίνησα την επιχείρηση με την ιδέα ότι απλά ήθελα να κάνω ευκολότερο τον μήνα μου. Η εταιρία μου MLM με  βοήθησε να καταλήξω στο τι έπρεπε να κάνω προκειμένου να βγάζω ένα επιπλέον εισόδημα  $500 τον μήνα.”
Επανέλαβε ένα συνηθισμένο θέμα που άκουγα στις συνεντεύξεις:”Αν την μεταχειριστείς αυτή την επιχείρηση σαν χόμπι, δεν πρόκειται να σε πληρώσει  σαν επιχείρηση” . Αναγνώρισε επίσης  , όσον αφορά την επιτυχία της, ότι δεν θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια να περιμένει τις επιταγές του παθητικού επαναλαμβανόμενου εισοδήματος: “Αυτή είναι μια συνηθισμένη παρανόηση”. είπε.” Δουλεύω σκληρά την επιχείρηση μου κάθε μέρα, αν και δεν μου φαίνεται πάντα  σαν εργασία .Όπως και άλλοι επιχειρηματίες που κερδίζουν από το πάθος τους , λέει: “ Ανταμείβει επειδή βρήκα ένα προϊόν το οποίο κάνει την διαφορά στο πώς φαίνομαι και αισθάνομαι … και αγαπώ να το πουλώ και βοηθώ και άλλους ανθρώπους να ξεκινήσουν μια επιχείρηση”.
Η Staci Cahill τρέχει στην Washington  την MLM εταιρία της με ένα τρόπο που πολλοί άνθρωποι μπορούν να εκτιμήσουν. Κρατά την προσωπική της ζωή χωριστά από την επιχειρηματική της ζωή  αποφεύγοντας τα πάρτι στο σπίτι,και αντί για αυτά προσφέρει εργαστήρια  στα οποία εκπαιδεύει υποψηφίους πάνω στα προϊόντα που προσφέρει. “Δεν ήθελα να είμαι εκείνο το άτομο από το οποίο κρύβονται οι άνθρωποι επειδή σκέπτονται ότι πρόκειται να τους ζητήσει να διοργανώσουν μια επίδειξη στο σπίτι τους. Μου αρέσει να κρατώ χωριστές την προσωπική από την επαγγελματική μου ζωή”
Όταν την ρώτησα αν είναι επιτυχημένη στο εγχείρημα της, μου έδωσε μια απάντηση MLM πολύ διαφορετική από αυτή που θα περίμεναν οι περισσότεροι “Ναι είμαι πολύ επιτυχημένη δεδομένου ότι ήθελα να ξεφύγουμε, να βγούμε από αυτό που ζούσαμε. Είμαι μια μητέρα μόνη που δούλευε  50 ώρες την εβδομάδα έξω από το σπίτι. Τώρα έχω περικόψει αυτό το ωράριο σε 20 ώρες , πράμα που αποτελεί μια πολύ σοβαρή αναβάθμιση για εμένα και την οικογένεια μου”,
Και ως μια βετεράνος με 5 χρόνια στο MLM, αποδίδει την επιτυχία της στο γεγονός ότι “Πριν κάποια χρόνια άλλαζα εταιρίες μέχρι που κατάλαβα ότι οι κατσαρόλες και τα τηγάνια δεν αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων. Τα προϊόντα που προσφέρω όμως τώρα έχουν αλλάξει τη ζωή μου   και την ζωή άλλων ανθρώπων.. και βρίσκω πολύ μεγάλη αξία στο να ξυπνώ και να πηγαίνω στο κρεβάτι , γνωρίζοντας αυτό το πράγμα”.
Οι συνεντεύξεις και οι ψυχολογικές συνδέσεις με οδήγησαν στο να συμπεράνω ότι οι εταιρίες Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ και Δικτυακού Μάρκετινγκ μαζί με άλλες μικρές επιχειρηματικές ευκαιρίες  αποτελούν σημαντικούς παράγοντες  για όποιον μπαίνει σε συνταξιοδότηση Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι η ιδέα να ξεκινήσεις μια επιχειρηματική ευκαιρία για συνταξιοδοτικό εισόδημα θα αποτελέσει μια από τις πιο σημαντικές τάσεις η οποία θα επιδράσει πάνω στην συνταξιοδότηση τον 21ο αιώνα. Αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει με τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας της επιχειρηματικότητας και της ένταξης της σε ένα τρόπο ζωής συνταξιοδότησης Αυτό σημαίνει να βοηθάμε τους ανθρώπους να βρουν τρόπους να μετατρέψουν ένα πάθος, χόμπι ή προσωπική επιθυμία σε έξτρα χρήματα στις τσέπες τους... …  για να μην αναφέρουμε την βοήθεια των ανθρώπων να δουν την σημασία του προγραμματισμού στις μη οικονομικές όψεις της συνταξιοδότησης όπως για παράδειγμα στην αντικατάσταση της ταυτότητας εργασίας , το να μένουν μέσα στο παιχνίδι και να είναι συνδεδεμένοι,καθώς τον να διατηρούν πνευματική και σωματική ευεξία.
Κάτι που οι εταιρίες πολυεπίπεδου μάρκετινγκ καθώς και δικτυακού μάρκετινγκ είναι έτοιμες να αξιοποιήσουν Ως αποτέλεσμα , ο κλάδος αυτός θα μπορούσε σύντομα να βιώσει μεγαλύτερη ανάπτυξη ωθούμενη  από τους   baby boomers οι οποίοι ψάχνουν να ρυθμίσουν τα συναισθήματα τους σχετικά με την συνταξιοδότηση τους καθώς και τα σχέδια τους.
ROBERT LAURA
__________________________________________
__________________________________________
© 2014 Μιχαήλ.Ι. Μαυροβουνιώτης. Απαγορεύεται η αντιγραφή, όλου ή μέρους αυτού του άρθρου ή η αναπαραγωγή του σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή ή η χρησιμοποίηση τους για προωθητικούς, εκπαιδευτικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την άδεια του συγγραφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: